Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

o rany, czy z naszej trojki tylko ja czytam ten topik? :p czy trzeba Wam kawe na lawe? czy po prostu Lolo ma taka krotka pamiec do kobiet? 😠 Przeciez to jeszcze dosc niedawno bylo, ze rozkochal w sobie, a pozniej rzucil :p a raczej Ona Jego, albo siebie nawzajem rzucili czyli rozstali sie kulturalnie (owego pamietnego wieczoru, co to kolacja, itp)

no tak, prawda:) ale My myslelismy, że mówisz o \"wirtualnej\" znajomości:) Dlatego tacy zdziwieni:)

Jesli chodzi o tamta znajomosc, to nie spotykamy sie oczywiscie, natomiast pare razy na gg sie zlapalismy. O calkiem prozaicznych tematach rozmowa byla:) Zamkniety temat:)

Sliwka teraz sobie przypomnialam ale to tak dawno temu bylo , ze wylecialo mi z glowy lolo nic o tym nie pisal juz to i sie nie pamieta;0

zielona śliwko - dobre motto w stopce:) ja zaczne niedlugo gadac głupoty w takim razie:D ciekawe co będzie?? Zreszta sam juz nie wiem..:)

Sliwka rzeczywiscie masz :classic_cool:stopke!sama to wymyslilas?;)

Lolo mowisz, ze ZACZNIESZ gadac glupoty?, no coz, jakby Ci to powiedziec... :p Setunia- medal za spostrzegawczosc, te stopke mam juz od ponad 6 miesiecy... :D [ale dzisiaj jakas zlosliwa jestem, hmm DZISIAJ...]

Lolo mow, mow, nie jestes tu wyjatiem :) powiedzcie czy byliscie w kinie na czyms ciekawym ostatnio? bo ja nie

Sliweczko ja tez nie:( musze sie zadowolic \"kinem domowym\":D;)

wlasnie przypomnialam sobie, ze bylam, tylko to juz jakis czas temu, na \"Mala Miss\" - rewelacyjna komedia, obsmialam sie jak norka, polecam (moze sam scenariusz nie brzmi zachecajaco, ale filmik naprawde smieszny)

no ja tez dawno nie bylem ostatnio ogladalem \"Marsz pingwinów\" nie caly niestety - rewelacja. Polecam! Oglądałyscie?? Ja tez musze w calości.

ale to nie jest film dla dzieci:D choc te ja tez lubie - jak sa fajne oczywiscie:)

nie jest? :o to znaczy chodzi mi o filmy animowane, ktore z pozoru sa dla dzieci, ale przemycaja tez duzo prawd ze swiata doroslych :)

to jest film pelnometrazowy - w kinach byl, a teraz na C+ jest. szczegolnie disneya filmy takie są:)

setunia - i wygonilas sliwke:D:D - dobrej nocy:) to stuk-puk z tej okazji (H2O):):D

Ejjjjj nie wygonilam!!!!:( No to pijem H@O:classic_cool: za kolejne 100postow:D