Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

Gość M.P.
linger - To podszywacz zakochał się :D nie ja.

Gość M.P.
Kiedy zadaję sobie pytanie dlaczego go kocham, dochodzę do wniosku, że nie wiem i nie pragnę wiedzieć ;)

Gość M.P.
Ciekawi mnie jeszcze jedna kwestia: jaki jest wpływ ocieplenia klimatu na pogłowie bydła w rzeszowskiem? ;)

trzeba by , to zadac, tylko w en sosob sie tego dowiesz skoro , tak to Cie interesuje;) ciekawosc, jest pierwszym krokiem do,,,,wiedzy;)

Gość cdn
Podnosimy .:P Autor niczym meteor pojawia się dając oznaki życia i swej obecności co by ludzie nie zwątpili w jego istnienie .Następnie znika tworząc aurę domysłów, oraz podnosząc napięcie wokół słowa "wkrótce" , sprawiając tym samym asumpt do rozważań nad jego rzeczywistym znaczeniem .:) Lolo nie kombinuj za długo z tymi kabelkami ,ewentualnie zmień dostawce na rzetelniejszego , wszak ida długie zimowe wieczory w czasie których trzeba będzie ogrzać CWWK , a to nie łatwe zadanie, aczkolwiek przyjemne .Jest jeszcze pilna kwestia związana z odpowiedziami na nurtujące pytania postawione przez MP , wymagające szerokiej wiedzy interdyscyplinarnej .No nie ma lekko . ;)🖐️

ja od kad ma nowe podlaczenie mam same problemy z netem i odziennie przjezdzaja panowie i jakos przy ich hula , a jak pojada to sie pierniczy zaaz:P w kncu wyjdzie na to , z ja tak specjalnie zmyslam z ym i wymylam problemy, zby tylko przyjezzali:D:D mam nadzieje, ze jutro osttni raz mnie odwiedz, chociaz sa b. mili;) no to czekamy na kolejne ladowanie meterytu:D:) 🖐️

no i wylądował:D witam Wszystkich:) Panie z TP jednak nie uległy moim urokom więc emigrowałem do plusa stając się internetowo niezależny \"internet jest wszędzie\":D Tak, tak - mea culpa - nadrobie zaległości i wracam na topik, wszak długie zimowe wieczory mają swoje prawa:)

Lolo no to zekamy z niecierplioscia:D🖐️:) Moj ne natomiast, od kad zmienilam podlczenie i predkasc, caly czas nawala:o codziennie Panowie przyjezdzaja i mi poprawiaja:o takiego przypadka jeszcze nie mieli;) i tak oto musialam jakos przezc weekend bez internetu:D ale nie bylo zle;) to tymczasem🖐️

dziewczyny🖐️ moze coc pare slow napisze , coby pzyciagnac jakos Lola na topich:classic_cool:;)

Gość wierzę w Ciebie
:)

MP 🌻 za ten optymizm:) na katar dobry jest Sudafed!! kup sobie te tabletki a poczujesz ogromna ulge:) tylko uwazaj zeby ich nie przedawkowac:P;)

MP dzieki:) bo nie wiedzialam o jego istnieniu tzn o jego powrocie:D bo juz kiedys tez milam;0 a cz Ty wiesz jakie tabletki masz sobie kupic w aptece na katar;)??

MP nie zeruj na abltkach najblizszych:P tylko marsz do lekarza!!i poprosic o zwolnienie do konca tyg. i lezec w lozku