aneczka123 0 Napisano Lipiec 22, 2006 opis sytuacji: to moj pierwszy raz. przed stosunkiem peeting z wytryskiem. sperma dostala sie raczej na \'przescieradlo\' . chlopak nie wycieral sie potem a po jakims czasie (5-7min)czlonek byl juz suchy i postanowilismy się kochac. Zalozyl prezerwatywę (DUREX mietowe;-)) i wlozyl czlonek na jakies 2 cm gdyz zaczelo mnie bolec. postanowilismy poczekac . Wyjal go i nie sciagal prezerwatywy(nie bylo do niej wytrysku) . po pewnym czasie czlonek skurczyl się i po jakims czasie (20 min ) kochalismy się ponownie. byly to dni plodne , chyba 14-15 dzien po okresie;/. po jakims czasie chlopak dostal wytrysku jakis 1cm we mnie bo nie zdazyl wyjac. prezerwatywa jednak byla cała na 100% . hehe wysuszylismy ją i nalalismy wody i na zewnatrz byla sucha i nie przeciekala. pozniej chlopak poszedl się wytrzec i zalozyl drugą prezerwatywę. wytrysk miał juz na zewnątrz mnie. druga równiez nie pękła. okres powinnam miec wczoraj (28 dzien) dzisiaj tez go nie mam:(( czy podczas nakladania prezerwatywy (przy tym pierwszym razie) moglo dojsc do jej zaplamienia spermą skoro chlopak mial raczej suche ręce? jakie jest ryzyko zajscia w ciąże? prosze o pomoc:(( Nie stosowalam zadnych tabletek jedynie prezerwatywa ktora nie pekla . moja jedyna obawa to chyba to ze mogla się pobrudzic podczas nakladania;/;/ pomozcieeee + o ile moze wydluzyc się okres? i jaka jest żywotność plemników;/ czy jeśli się dostało miesiączke to znak ze sie nie jest w ciazy na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Lipiec 22, 2006 było tak jak piszesz. prezerwatywa sie zabrudziła spermą (tfu, co za słowo:-0) no i zacionżyłaś :-D raduj sie :-D ps. żywotność plemników to ok. 4 mies. następnym razem nie używaj prześcieradła na które spuścił (tfu, co za łowo :-0 ) sie chłopak przez okres 6 mies. dla pewności.;-) pozdrawiam. głowa do góry :-D:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Lipiec 22, 2006 e tam, \"jak nic jesteś w ciąży\" [jak widać po niku] wszystkim wciska kit ;) uspokój się dziewczyno, bo to błędne koło: stresujesz się bo nie ma okresu, nie ma okresu bo się stresujesz. przyjdzie niedługo ;) a jak się bardzo stresujesz, to zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Lipiec 22, 2006 ale wszystkie ten kit łykają niczym postinor :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Lipiec 22, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3276652 dla takich panien tutaj jestem :-D:-D btw: vide nick i stopka :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Lipiec 22, 2006 no ja wiem, że pewnie już wkurzyły cię teksty typu \"jak zrobiła mu laskę, potem się całowaliśmy a on robił mi minetę to czy mogę być w ciąży, bo okres spóźnia mi się 2 godziny\" :D i postanowiłaś podejść z dystansem :) ale jak taka panienka się stresuje to jak nic na zawał zejdzie po twoim żarcie ;) ale ja lubię twoje \"radowania się\" czytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexy_sexy Napisano Lipiec 22, 2006 Okres moze sie spozniac dlugo ... po moim pierwszym razie spoznil sie tydzien. Kiedys spoznil mi sie o 3 miesiace. Mysle ze u Ciebie to sie spoznia przez to ze sie denerwujesz i moze tez przez pogode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teeenka Napisano Lipiec 22, 2006 nie denerwuj się:) mi po pierwszym razie sie też spóźnił prawie tydzień:) Bedzie oki, na pewno nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach