Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perlka

Stracic dziewictwo czy nie?

Polecane posty

@perelka Nie czytałem całego tematu, tylko pierwszą stronę i nie wiem co się tam dalej urodziło ale ja sobie myślę tak. Piszesz że masz chłopaka z którym Ci dobrze, zależy wam na sobie itp więc dlaczego nie z nim? Może być tak że za pół roku, rok się rozstaniecie i nie wiadomo czy i kiedy trafisz na tą wielką miłość. A skąd będziesz wiedziała że to właśnie jest ta wielka miłość? Co prawda młodzi jesteście ale temu facetowi chyba zależy na Tobie, a nie na twojej, za przeproszeniem, dupie. Może być i tak że potem będziesz trafiać tylko na facetów którym będzie zależeć tylko na seksie. Będą udawać miłość po to żeby Cię przelecieć. Oczywiście to czarny scenariusz ale możliwy. I wtedy będzie żal i przykrość. Więc jeśli czujesz się kochana i bezpieczna to zrób to. Bo wspominać będziesz to dobrze, a w przyszłości może być różnie.

Gość izues
ja mam 14 lat i strace dziewictwo niedlugo poprostu bardzo mnie do tego ciagnie a moj chlopak jet chce chociasz on juz nie jest prawiczniem

Gość mysza382
Wiesz może i fizycznie jesteś na to gotowa, ale pytanie czy psychicznie?? Czy zdajesz sobie sprawe ze moze pojsc cos nie tak i możesz zajsc w ciaze?? czy zdajesz sobie sprawe co by było gdyby...?? Ja sobie zawsze zadaje takie pytania i dzieki temu wiem, ze jeszcze nie jestem gotowa (tak nawiasem jestem w twoim wieku)

Gość Majeszka
Ludzie ogarnijcie sie. Te wasze glupie gadanie doprowadza mnie do szalu .! Kto wymyslil jakas dziwna bariere wiekowa .? Kazdy inaczej czuje kiedy to zrobic.. dopiero wtedy kiedy bedzie pewien. Ale czemu mowicie ze 17 lat to za malo .? Skoro sie kochaja to o co chodzi.? Sa ze soba 2 lata wiec raczej on ją kocha, bo gdyby zalezalo by mu na tym zeby ja przeleciec to by juz dawno mu sie znudzilo to. Ja mam 17 lat i od 3 lat chlopaka ale dziewictwo stracilam w wieku 15 lat . Stwierdzicie ze to malo ale ja bylam pewna. Kochalam go a on mnie i niczego nie zaluje.! Dalej ze soba jestesmy i jest git ;). Wiec nie piep**zcie glupot i nie umoralniajcie dziewczyny. Ona sama bedzie wiedziala kiedy bedzie wlasciwy moment, ale jezeli masz jakie kolwiek watpliwosci.. nie rob tego. Zrob dopiero jak bedziesz tego pewna.

Jeśli masz choć cień wątpliwości to nie rób tego tylko dlatego że chłopak sie cieszy

Gość moral
dziewczyny nie czytajcie tego pojeb****nego forum nietraccie dziewictwa na siłlę nic wam to nieda. Jako dziewicwe bęziecie w przyszłości więcej warte

Gość brat borata
a jeśli po ślubie okaże sie że seksualnie do siebie nie pasujecie to będziecie zniszczonym małżeństwem. rozwód i reszta przyjemności. i przeje ane u czarnuchów w kościele .

Gość Zagubiony w zwiazku
a co powiecie mi na to ze ja jestem z dziewczyna juz ponad rok mielismy kilka prob i nic nie wyszlo, mowi ze mnie Kocha ze jestem tym jedynym... jesli chodzi o sex oralny staram sie jak najbardziej, znajomi juz sie smieja ze albo ja jestem pedal albo ona komu innemu daje.. sam nie wiem co robic, wiec nie wiem czy mam sie meczyc dalej czy zadac sobie bol i zostawic ja tyle ze ja Kocham nad zycie...

Gość xssd
jak wygledzicie same pewnie stracilyscie w wieku 16

Gość 17latka123456789
Mam 17 lat dwa tygodnie temu starciłam dziewictwo impreza i tak wyszło... Kiedys nie mogłam sie doczekać aby mieć pierwszy raz za sobą. Teraz jest mi wstyd brzydze sie siebie :( Poznalam chłopaka na którym mi starsznie zależy a on wie juz co zrobiłam i myśli o mnie jak o kolejnej do wykorzystania... Moim marzeniem jest znów byc dziewicą i zrobić to z kims kogo bede bardzo mocno kochała. Mam nadzieje ze to do Ciebie dojdzie bo stracisz największy skarb jaki może mieć Kobieta ! mężczyźni patrzą inaczej na dziwice. Rozmawiałam z kolegą który powiedział ze jak znajdzie dziewczyne która mu sie spodoba i do tego bedzie dziewicą będzie chciał byc jej pierwszym i ostatnim

17latka123456789 twoja pewność siebie to dziewictwo? opowiadasz głupoty to nie jest tak ważne dla facetów. myślę że nie ma większego znaczenia chyba że ktoś jest psychopatą i chce być np: z jedzą bo jest dziewica lecz w to nie wierze. Ważne jest to by się dobrze porozumiewać a seks to tez płaszczyzna do w której można z sobą dobrze współgrać tyle to czy aż to

Gość Popopopoooo
Nigdy nie zrozumiem tego uwielbienia dziewictwa. Okrzyki...szanujcie sie kobiety I takie tam. Szkoda tylko ze od facetow nic sie nie wymaga, a te cepy wam wmawiaja, ze jestescie cos warte lub nie w zaleznosci od kawalka blonki miedzy nogami. Nie kazda nie dziewica to puszczalska. Chory kraj, chorzy ludzie....a z polskimi facetami nie chce miec nic wspolnego. Na szczescie juz w pl nie mieszkam. I dodam, ze sie nie puszczam, zeby nie bylo....choc I puszczajacych sie nie potepiam, bo niby Kim ja jestem, zeby kogos oceniac.

Gość Szpaczek
wypnij koparke malutka ;D nie dasz chlopakom dasz robakom... c*pka nie mydlo nie zmydli sie ;D