Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Logowaliście się dzisiaj na orange.pl?

Polecane posty

Bo ja własnie przed chwila się zalogowałam, zmienili wygląd strony i chyba coś sie im popierniczyło! 😠 Nie moge wysłać smsa bo nie pokazuje mi sie fragment strony w którym wpisuje się treść, oczywiście po zmianie paramentrów przeglądarka nie pokazała mi zapamiętanego hasła i męczyłam się z opcją jego przypominania :o Czy Wam ta stona chodzi poprawnie czy tylko ja mam takie cuda? 😡

u mnie smsy w porzadku, ale np nie mogę odczytać wysłanych bo też kurde tylko część tekstu sie pojawia, w ogole tak zdałniona ta strona, że nawet nie wiem jak mogę zmienić usługi w TWOIM PLANIE :/ ech....

No to cudownie :o Mamy 16, a problem byl już o 12 czyli niekoniecznie mają zamiar coś z tym zrobić 😡 A ja chciałam napisać smsa do kumpeli na grecki numer 😭 I znowu zrobię to z komórki 😠 Kurde cholerny orange! Po co zmieniali tą stronę poprzednia wersja była bardzo fajna 😡

Dzwonię na tą ich badziewną infolinię, zobaczymy co powiedzą, pewnie oczywiście stwierdzą, że winny jest mój komputer :o

Gość tez zła
a ja pisze do Włoch, tez sie wściekam!!!!!!!!! Napisz czy sie dodzwoniłas i co powiedzieli:O

Dzwoniłam, Babka przyjęła zgłoszenie i wyjąśnia tą. Ona dzisiaj jeszcze takiego zgłoszenia nie przyjmowała więc nie wiem czy tylko my tutaj na kafe mamy problemy czy co :o

Gość u mnie jest OK wszystko

Mam nadzieję, że u mnie niedługo też będzie już ok. Bo tyle mam do napisania przyjaciółce, że inaczej zbankrutuje :o

Słuchajcie, okazuje się, że problem tkwi w przeglądarce, ja korzystam z Opery i własnie w Operze owa strona nie wyświetla się poprawnie, w Explorerze wszystko jest ok nie ma zadnych problemów. Nie wiem jak to jest w innych bo nie używam.

Gość heeeeeeeee
ja nie mam problemu korzystam z MYIE2 :)