Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam

Dlaczego?

Polecane posty

Gość Błagam

nie da mi sie nic zainstalowac, ani ICQ ani AQQ ani tlena ani nawet mirandy. mam tylko gg ale muszez ainstalowac cos nowego, bo moj chłopak wyjechał za grancice i kozysta z takiego komputera gdzie nie mozna zainstalowac gadu gadu. błagam o pomoc, bo juz mnie przed tym kompem szlak trafia... ;(

Gość Błagam
pomóżcie, czy sa tu ludzie którzy interesują sie cierpieniem tesniących zakochanych,...?

Gość ale co sie dzieje
konkretnie, czy wyskakuje ci jakis blad podczas instalacji czy o co chodzi?

Gość Błagam
jak juz wszystko zainstaluje to jak wchodze np. na tlenie, ze jestem nowym uzytkownikiem i ze chce nowe konto to mi wyskakuje ze nie da sie połączyc z serwerem, ze prosze spróbowac później, ze cos tam cos tam, ale ja próbuje później juz od prawie tygodnia, wiesz moze co jest nie tak??

Gość ale co sie dzieje
hmm... nie wiem o co im chodzi, tlen ma bardzo czesto problemy z poczta, ale zazwyczaj nie trwa to dluzej niz dwa dni. a probowalas msn? to jest bardzo dobry komunikator, nie powinno byc z tym problemow

Gość Błagam
a jest polska wersja msn? nie wiem czy poradze sobie z jego zainstalowaniem, w koncu juz z tlenem mam kłopoty... wiem, ze nie jestem internetowym mózgiem ale to wszystko powinno byc równiez dla takich laików jak ja...

Gość ale co sie dzieje
i co? dziala?