Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja 132

Strasznie wypadają mi włosy, co robić?

Polecane posty

Gość Ja 132

Z powodu stresu strasznie wypadają mi włosy. Biorę już pokrzywę ze skrzypem polnym ale mało pomaga. Doradźcie coś. Proszę

JEJKU!!!!!!Ile jeszcze zalozycie tego typu topikow???????

Gość jojojojojo
co masz zrobić? Do wyszukiwarki marsz, tematów o wypadaniu wlosów jest tu pełno! NIE ZAŚMIECAJ FORUM~! Myślisz, że jak będziesz brać pokrzywę i skrzyp pare dni to ci pomoże? Na jakim ty świecie żyjesz?

Gość aggullka
Daj spokój, wyszukiwarki tto ty nie widzisz? ŚLEPA JESTEŚ? Już mam dosyć wątków o odchudzaniu, wypadaniu włosów i trądziku! OPANUJ SIĘ kochana!

Gość khl
przestańcie może dziewczyna ma naprawde problem z włosami i jest załamana wiec nie oceniajcie zaraz jej bez powodu. ja wiem jak to jest mieć takie zmartwienia i bardzo dobrze jo rozumiem chciała tylko porady i pocieszenia a wy oczywiście swojo złość wyładowujecie na byle kim aby sie pozbyć własnej złośći oh nie ładnie dziewczynki. jak chcecie sie wyładować to pobiegajcie sobie albo obejrzyjcie smerfy itp to sie zrelaksujecie :)

Gość khl
a co do autorki to radze zajrzec na ten link jest tam wiele pporad jeśli chodzi to najczesciej przy wypadajacych wlosach radzi sie łykanie tabletek typu skrzyp polny itp ale ważne jest od jakiego czasu wypadajo i z jakiego powodu moze to tylko brak minerałow wtedy pomogo tableteczki a w innych wypadkach trzeba dalej szukać przyczyny.