Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla dziewczyna 24

co za pech - mam powodzenie u zonatych

Polecane posty

obecnie jestem na etapie poszukiwania mezczyzny, jestem wolna i gotowa na znajomosci, no i do tego nie powiem nie uwazam sie za jakas brzydule i zwracam uwage facetow i tu wlasnie zaczyna sie problem. Ostatnio poznalam wielu mezczyzn, nie tylko w sytuacjach kiedy mnie podrywaja, ale takze np w nowej pracy no i wlasnie: glownie interesuja sie mna albo tacy zupelnie nie warci zainteresowania, powiedzialabym ze dosc oblesni i malo inteligentni, albo dla odmiany jak juz sie trafi jakis do rzeczy to zaraz patrze na prawa reke i widze obraczke, ostatnio stalo sie to nagminne, co poznaje jakiegos fajniejszego chlopaka to zonaty, mialam tak w poprzedniej pracy, mam tak w obecnej i bardzo czesto takze w przypadku obcych facetow, ktorych poznaje w innych okoliocznosciach, co lepsze oni sa mna zainteresowani nie tylko po kolezensku. No i nasuwaja mi sie dwa wnioski: ze prawie wszyscy mezczyzni w moim wieku i starsi, tacy do rzeczy sa zajeci w dlugich zwiazkach albo juz zonaci, a po 2 to przeraza mnie to ilu zonatych facetow szuka przygod, i to z niedlugim stazem malzenskim, jak mialabym miec w przyszlosci takiego meza to chyba juz lepiej byc sama :(

Gość jnchvdyh
a tak pisza dziewczyny które albo tez sa same albo mają facetow którzy zdradzają je ,czeswto z ich kolezankami:D bo generalnie są z takimi bo nie mają z kim

Gość mam tak samo
albo u zonatych albo zajętych:( co mnie wcale nie cieszy bo w zyciu nie zblizyłabym się do faceta który nma dziewczynę albo zonę! mam wrażenie że wszyscy faceci są zajęci

ech... ja tez sie do tych zonatych nie zblizam, bo wiadomo czego oni szukaja, zony im sie znudzily i chca kochanek, a wiekszosc nawet nie ma zadnych wyrzutow sumienia. No a ja nie szukam kochanka tylko czegos innego, tylko jak znalezc, skoro wiekszosc trafiajacych mi sie facetow jest zajetych, a reszta to takie mlotki ze szkoda gadac.