Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaswiata

Dlaczego ludzie nosza podrobki towarow znanych marek?

Polecane posty

Gość Masz calkowita racje

Gość bramborinol
Bo kupują na Allegro? ;) Do Mariki: Kup perfumy. Tylko nie w Spehorze ani Douglasie! Po pierwsze tam sprzedają same zadzierające nosa lalunie bez studiów, a po drugie taniej jest w internetowych perfumeriach, np. pachnij.pl czy multipemeria.pl - po co się stresować i przepłacać za te same produkty? Tutaj jeszcze Ci doślą do domu oryginalny markowy i ekskluzywny zapach dla faceta :)

Gość stylowka
Myślę, że kupują podróbki dlatego, że mają większy dostęp do takich rzeczy niż do oryginalnych firmowych rzeczy. Nie zawsze cena gra rolę. Jeśli chodzi o torebki to stawiam na jakość i styl. Dlatego też szukam różnych sklepów, które zaoferują mi takie standardy. Ostatnio znalazłam sklep polskiego producenta Wukador, który ma godne uwagi torebki i jak na skórzane wyroby są one w przystępnych cenach. Dlatego warto czasami poszukać dłużej i mieć wyjątkową i niepodrabianą rzecz.

Gość marian4444
Jeśli chodzi o zakup podróbek to niektórzy kupują je by "czuć" się fajnymi - no bo przecież skoro inni mają to dlaczego ja nie mam mieć (mimo, że np mnie nie stać). Podobnie jest z iPhonami - w Polsce to jakiś luksus, masz iPhona jesteś fajny... Polecam Ci ten artykuł: http://www.dawidar.pl/marketing/kupujemy-towar-czy-marke/

Gość gość
Ludzie kupują i noszą podróbki, bo na oryginały po prostu ich nie stać. Jak prawie każdy pracujący człowiek zarabia najniższą krajową i ma na utrzymaniu rodzinę, to nie kupi sobie torebki za 5 tysięcy - "bo oryginalna", tylko podróbkę za 3 stówki... Taka prawda smutna niestety.