Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubodło mię to

co dzisiaj robiłas??

Polecane posty

Gość ubodło mię to

ja wstałam o 7 i musiałam isc do kosciola, bo swieto patronki, pozniej sniadanko, skakanka, obiadek, cwiczonka, rowerek, komputerek, ksiazeczka, kapiel, ciwczonka raz jeszcze i komputerek, w miedzy zcasie sprzatanko, nie wiem jak dalam rade :D

Gość Ive got a feeling
wstałam pol do szostej, pociag o 7 do pracy, od 8 praca, o 17 wyszłam z pracy, o 18 byłam w domu, wziełam prysznic, uprałam rzeczy, zjadłam coś, zrobiła się ósma. teraz chwila na necie i spanie. więc Ty to naprawdę miałaś ciężki dzień.

Gość pyzata Mańka
ja dzisiaj wstalam , dokladnie sie umylam i odzialam te koszule co to za cale 25 zl w tanim ciuchu kupilam se by na swiateczne okazje miec. i poszlam pod pomnik Lenina tzn. w miejsce gdzie kiedys takowy stal i odspiewalam w wielkim skupieniu i na bacznosc miedzynarodowke. potem poszlam do baru mlecznego na ruskie z tluszczem. piękny dzień.

Gość ubodlo
nie zapomnij o tym ze zdrabnialas na kafe

Gość ubodło mię to
o w morde :O

nauka, depilacja, blogowanie,odkurzanie, oprócz tego stałe punkty dnia typu jedzenie, spacery z suką itp

Gość kupę

dzis nic specjalnego,ale za to wczoraj... pobudka o 4.45,prysznic,szybkie sniadanko,krople na stresik i w droge do pobliskiego miasteczka, o 6.08 pociag do Poznania, w polowie drogi utkwilam na dwie godziny!!!! Zamaist byc o 7.30 bylam o 9.30 na miejscu, z dusza na ramieniu lecialam na uczelnie, spozniona godzine na egzamin wstepny(!!!) wpuscili mnie w koncu,choc mialam godzine mniej na pisanie, o 13 wyszlam z uczelni prosto w rozgrzane do 40 stopni miasto, powalesalam sie przez godzine czekajac na pociag powrotny, o 17 w domku, jeszcze drobne zakupy, pyszna zupka owocowa, prysznic,net, spac :)

Pobudka o 6:30, praca do 14, potem obiad z goscmi, ktorzy przyjechali na weekend, grill w ogrodku znajomych, wlasnie wrocilismy nietrzezwi, moj chlopak pojechal po trawe, czesc dalsza imprezy sie zaczyna (niektorzy niestety juz odpadli).

Gość eeee tam
24 - 4 tańczyłam :P 5 - 8 spałam:) (trochę krótko) 9 - 12 wygłupiałam się z koleżankami:D 13 - 17 zakupy:P 17 - 19 sprzątałam:O 19 - 22 film a teraz idę spać bo jutro impreza rodinna od rana

Gość eeee tam
rodzinna literówka mała:P

Gość sialala
Wstałam po 11 :D Zjadłam śniadanko wykąpałam się posłuchałam muzyki / komputer obiadek pojechałam z przyjaciółką na spacer na Jasne Błonie (Szczecin) Wróciłam , zjadłam kolację :D i jestem tu :P

Wstałam o 8.30, miałam problemy z uruchomieniem kompa. Internet zamulał. Cały ranek spędziłam na uporaniu się z tym. O 11 brałam prysznic, myłam włosy. 0 13.30 byłam w kinie, tam objadłam się popcornem;) Dopiero o 18 wróciłam do domu, jadłam obiad, siedziałam na kafe. O 20 poszłam do koleżanki, urządziła tam małe spotkanie, ale było nudno i wróciłam do domu.