Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rritta

Jestem Rritta a to moja świta.....

Polecane posty

i tak... jak ci skacze druga brewka to najlepiej wybierz stefka jeśli inne masz już tiki rozepnij se 2 guziki jak juz bedziesz rozebrana to zapoznasz wnet romana

Gość i tak
me piersiki tak napięte że guziczki są rozpięte może kochany roman jeszcze wprowadzi dla mnie amnestię i tak fikniem sobie wraz to nie będzie pierwszy raz

Gość i tak
moje usta tak nadęte że odwrócę się na pięcie i do Stefka pójdę dróżką zakołyszę lewą nóżką kiwnę palcem prawej rączki będziem żyli jak dwa pączki

Gość i tak

ide spac juz moja droga wnet tu usne nieboga spadne z krzesła na dywany bede lezec az do rana z tej podlogi niezebrana

Gość i tak
kończy mi się chwilek kilka wskoczę jeszcze na badylka na badylku to jest to będę jutro, ot i co

Gość i tak
pozostawiam was tu moje wszystkie miłe no i drogie a wracajmy jutro tłumnie będziem se rymować dumnie

Gość rritta
serce RRitty sie raduje Ze jej swita tak rymuje :) chodzi dumna niczym paw wsrod wysokich letnich traw plywa dumna w czystej wodzie sniac o Bolusia urodzie

Gość eeee tam
coś mi w mojej głowie wieje że taki rymowany topik już istnieje widzę ze tradycje podtrzymujecie i w nowym już rymujecie:P wszystkim życzę powodzenia i bardzo twórczego myślenia;)

Gość rritta
Zdzisiu a bierz Bolka sobie bierz Jestem i na to gotowa Znajdz mi w zamian inne miesko moja druhno honorowa Zdzisiu wiedz ze RRitta ma charakter bardzo dobry gdy jej jednak ktos zaszkodzi upodabnia sie do kobry Ale Tobie nic nie grozi RRitta lubi Cie niezmiernie i w ramiona Bolka wpycha Zdzisie cieszaca sie niepomiernie

Gość rritta
Andrju nie jest dla mnie odpowiedni Mam gust przeciez wielce przedni Lecz doceniam Twoje checi Zdzisiu droga ma w pamieci

mysle sobie kto dla rity byłby towarem znakomitym nic nie wpada mi do głowy może --> majtek pokładowy

nie? chyba woli kapitana z nim walczyłaby do rana bo on mięśnie ma miast flaków bo znów najadł sie szpinaku

Gość i tak
hej no wiara nabrać ducha ze mnie dobry humor bucha zapodamy cosik w mig może wpadnie Jagger Mick może przygna Miki Mysz nie zrobimy jej "a kysz"

Gość hahahohohihihiiiiiiiiiii
kapitalny ten kapitan bierz go w ciemno i nie szukaj nadaremno!

Gość i tak
zbiera się powoli dziatwa zapulujmy dziś na dziadka dziadek Władek o te pore pewnie liczy dziś na fory

Gość i tak
oj nie rymło mi się dziś przydałby się jakiś Zdziś Zdzisia wolę dziś od Stacha bo ten Stach to buuułaaahahaha

Gość i tak
i znów sama tu marudzę może dziś kogoś pobudzę i poruszam prawą brew może w kimś tu wzbudzę brecht

wreszcie odzew na me jęki jestem wdzięczna wielkie dzięki jak sie uda to ucieknie dzisiaj nuda

Gość i tak
więc z gałęzi się urywam życząc szczęścia wszystkim Wam a gdy komuś przyjdą chęci niech tu zaraz coś nakręci

Gość i tak
oooo i wpadła hahohiiiczka pewnie liczy na prawiczka

Gość i tak
nie ma takich dawno już wyginęli jak dziki busz

Gość i tak
a ja dla Was taka dobra przyciągnęłam zupę z bobra ale mnie to bardzo łachce że nikt jej nie bardzo zechce więcej dla mnie pozostanie i przybiorę więcej w stanie potem pójdę znów na step a po wszystkim walnę w łep

tak , juz jestem rymy składam i do tego się przkładam

a prawiczków, mojamiła jest pół światu tego kwiatu ale żadnej z nimi radości bo niezdolni do miłości

Gość i tak
smaczny kąsek opalony burzą umysł mu freony

Gość i tak
trudno dzisiaj jakoś myślę może w nocy sobie wyśnię cięgle myślę o prawiczku jakby tu z nim ficzku miczku lecz me myśli chyba płonne zimnej wody mam już wonne ojciec wlał po same brzegi i szykuje mnie dla lebiegi lecz mi dyla przyjdzie dać jak mi prawiczek da palcem znać