Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rritta

Jestem Rritta a to moja świta.....

Polecane posty

Gość i tak
jaki plagiat? ja nie wiem o nim nic to jest pewnie jakić pic

Gość i tak
rumień Bolek na twarz rzucił i na pięcie się obrucił a ja na to mówię mu żeby został sobie tu rymy dzisiaj poskładamy i w humory sobie damy co by lepiej minął czas i zły humor poszedł w las

Gość i tak
no i Bolek mnie zostawił tak brutalnie mnie znów spławił poza mną nikt się nie zjawia? to poprostu nie wypada no więc spływam stąd i ja tra la la la la la laaaaaa

Gość czapka Witka
PLAGIAT jest to mówie przecie zaraz w dupę dostaniecie

Gość i tak
drogi Witku już się boję z gołą pupą sobie stoję

Gość czapka Witka
Nie dam wam ja przyjemności dupę złoję bez litości więc stąd lepiej uciekajcie z dupami gołymi nie czekajcie!

Gość i tak
oj nie świruj na już Witku i nie wstawiaj tylu kitów

Gość i tak
przykłam zaraz nam zapodaj adres stronki jeszcze dodaj

Gość i tak
ja nie zdradzę tego topu chociaż jajek nie mam w kroku to zostanę gdzie jest świta myślę, że niedługo do mnie zawita

Gość i tak
ja tam bym była nie w temacie z rozpaczy bym pogubiła wszystkie gacie a w dodatku jestem po urlopie i muszę pracować w ukropie

Gość i tak
i co? nikogo już tu nie ma? to jakaś totalna ściema nie mogę tak tu zostać jako jedyna postać bo już rymy mi nie wyjdą no i smuty same przyjdą a jak smutów pełen nawał to gotowy ostry zawał a tego ta ja chyba nie zniosę więc chyba się wyniosę

Gość hahahahohohhihiiii
Rozpierzchła się sfora Wszak to wakacyjna pora. 🌼 Pochwalcie się bratki Jakie z was gagatki. 🌼 Ciężkie trudy i znoje Takie to wakacyjne podboje. 🌼 Na kafeterię wracać czas Porymować wśród Nas ;-) :-0 :-) ;-)

Gość hahahahohohhihiiiiiii
hahaha kto się smieje radość ma 🌼 kto rymuje ten bluesa czuje 🌼 kto śpiewa temu szumia drzewa 🌼 a kto juz śpi ten sobie z nas kpi 🌼

Gość hahahahohohhihiiiiiii
kto tu przychodzi ten sobie nie szkodzi a kto to czyta? jakas kobita? a kto tu zaglada okiem wielbłąda? a kto nie majaczy niech tu popatrzy komu leń się przyczepił niech sie pokrzepi

Gość i tak
ja nie majaczę lecz tylko patrzę i lenia mam srtasznego nie wiem jak się pozbyć owego może jakaś rada mała? nie ukrywam by się zdała

Gość i tak
eee już chyba idę spać do pracy rano trzeba wstać lecz jutro tutaj też zagoszczę jakiś rym może zmoszczę może nawet dwa jeśli bedzie hahaha...

Gość hahahahohohihiii
I tak, trzymam Cię za słowo Przybywaj dziś musowo 🌼 Wymysl rymik albo dwa hihihihahaha

Gość hahahahohohihiii
Gdzie ten Boluś bałamutny juz porzucił Zdzisię? Okrutny! A moze to Zdzisia Na Bolusia sisia? Z braku nowych wieści Nie będzie powieści...:-(

Gość hahahohohihihiiiiiii
hej że ha ale CISZA !

Gość i tak
eh ten Boluś rzucił Zdzisię tak wydaje mi się bo już tutaj się nie spotykają i romansów nie wymieniają hej zapodaj nam jakąś opowiastkę może chociaż małą jej namiastkę chętnie poczytamy Ciebie będzie nam jak w siódmym niebie ja tymczasem wpadnę jutro nie odziana w żadne futro no bo słonko z nieba grzeje ciepły deszczyk czasem leje

I tak bywaj tu czasami rymuj ze mna nocami wierszyk sobie uklecimy i facetów obmówimy czy to łysy, czy to gryby nie przyniesie zadnej chluby czy to biedny, czy bogaty i tak zjedza go robaki czy to skapy czy łaskawy nie wart naszej sprawy czy to skromny, czy szałowy nie trac dla niego dłowy czy ma dzwony, czy bojówki nie zawracaj sobie głowki

czy ma brykę czy rowerek nie piecz mu zeberek czy kapelusz albo beret wart niewiele słucha disco czy opery marne ma maniery mówi wierszem czy rapuje zawsze cos knuje czy ma kota, czy tez psa fioła ma

Gość i tak
no i właśnie taki jeden chodzi mi po głowie w dzień niejeden myśleć nie wiem co teraz mam chyba nie wie nawet sam z jednej strony coś by chciał ale zaraz jakby wiał gubię się już co mam począć czy zakończyć czy rozpocząć

Gość hahahohohihihiiiiii
mrugnij oczkiem szturchnij boczkiem bo jak tego wart ten gość musisz robić coś

Gość i tak
zatrzepotałam rzęsami zakołysałam biodrami a on zimny jak płaz nieruchomy jak głaz wdzięki moje nie działają powolutku się poddają

Gość i tak
gdyby on był tak udany jak Boluś rumiany pewnie coś by z tego wyszło poweselić by się przyszło

Gość hahahohohihihiii
Od miłoci zrób wakacje ON MA INNĄ ORIENTACJĘ ?!?! Zerknij zatem dookoła moze dojrzec kogos zdołasz I nie geja ni fajansa co ma wygląd szympansa na Bolusia zarzuć sieć a bedziesz go mieć

Gość hahahohohihiiii
Gdzieś jest Ritta? czy to czytasz Założyłaś watek nowy? O tym nie było mowy !

Gość bpturyynjh
dzisiaj jestem tutaj nowa juz pracuje moja glowa