Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanaffff

jakie pierscionki zareczynowe otrzymalyscie od facetow?

Polecane posty

Gość amanaffff

jakie pierscionki zareczynowe otrzymalyscie od facetow?

Gość ava33
srebrny z turkusem... kurwa mac ale bym chciala taki diamentowy ale kidys tak nie myslalam jak dzis

Gość nina jestem
zloty z malym rubinkiem i nalezal do jego mamy

Gość zlote z brylantami
:D

Gość za maly
za maly - brylant!

Gość amanaffff
zlote z brylantami-szczesciara!

Gość a ty jaki

Gość zlote z brylantami
a Ty jaki zalozycielko topicu?;) na pewno dany z milosci i to sie liczy:D

Gość moj w ogole
mi nic nie dal jeszcze... a juz sie oswiadczyl on nie ma pieniedzy ale cokolwiek byloby fajnie :) jak czytam o brylantach to mi sie zazdrosnie robi

Gość amanaffff
srebrny bez niczego i dlatego chcialam wiedziec bo tak naprawde to wymarzylam sobie cos innego i sie zastanawiam bo on to taka zwykla obraczke w ostatniej chwili kupil a przeciez on ma pieniadze i powiedzial ze to tymczasowe itp

Gość pierscionek z brylantem musi
byc. jak go nauczysz, ze nic nie chcesz, bo to nie jest takie wazne... to juc taki zostanie. nawet jesli kiedys bedzie mial kase... to na sprzet RTV i samochody nie bedzie mu szkoda. na pierscionki i kwiaty tak!!!

w jakims filmie byl taki motyw, ze gosc kupil super drogi pierscionek zareczynowy, ale tuz przed wreczeniem zgubil go, czy stracil w jakis sposob, i zamiast tego, oderwal takie kolko od kapsla z butelki napoju (cos jak z Tymarka) i tym sie posluzyl - to bylo baaardzo romantyczne :)

Gość zadne tymczasowe...
powiedz mu ze w takim razie ty tez jestez tymczasowa... zatuje...

Gość amanaffff
no wlasnie ja wymagajaca nie jestem ale taki pierscionek to na zawsze i jest mi przykro i tyle

Gość zlote z brylantami
powiedz mu, ze Ci troszke przykro.... na pewno zrozumie swoj 'blad' i skoro ma pieniadze to sie poprawi:D faktycznie pierscionek zareczynowy jest na cale zycie, powinien byc solidny, trwaly...

Gość zadne tymczasowe...
amanaffff ... mialamprawie to samo. jakos przezylam to "upokorzenie" ale zapomniec nie moge....

Gość amanaffff
jak byc wymagajaca? bo ja go kocham ale ...jak mu mowic ze sie chce po prostu wiecej? on o tym powinien wiedziec!

Gość zlote z brylantami
poza tym chyba nigdy nie jest tak rozowo jakbysmy chcialy:O co z tego, ze dostalam piekny zloty pierscionek wysadzany brylancikami jak cala oprawa zareczyn byla niezbyt udana:O

teoretycznie na całe zycie to powinien być mąż i jego gorące uczucie do Ciebie a nie pierścionek od niego :O:O:O nie widzę powodu do przywiązywania az tak dużej wagi do jakiegoś świecidełka zakładanego na palec :O:O:O

Gość zadne tymczasowe...
katarzynko - ja sie z toba nie zgodze. kiedys myslalam tak jak ty. z wiekiem uwazam zupelnie inaczej. takie rzeczy jak pierscionki zareczynowe sa wazne.

Gość amanaffff
no ale jak on nie wklada zbyt wiele w taki wazny podarunek to ile on bedzie wkladal w cale reszte?

Gość zlote z brylantami
no wlasnie, niby (w teorii) jest tak jak pisze katarzynka, ze to maz sie liczy, jego milosc...........ale........ idac takim tropem to mozna by zwolnic i siebie i jego od wszelkiego starania sie, bo i po co? skoro milosc wszystko wybaczy i jest najwazniejsza? a bez starania sie i sprawiania sobie przyjemnosci nawzajem zycie szybko powszednieje, staje sie szare i zwiazki sie rozpadaja:O

Gość zadne tymczasowe...
czasami mi sie wydaje ze niektorzy faceci uwazaja to za "nie honor" oswiadczanie sie i takie tam pierdoly. wstydza sie zwyczajnie .a my robimy rozne aluzje a oni i tak nie kapuja.