Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzenkaa

Nie mam okresu

Polecane posty

Ja juz nie wiem co robic.Przez to moje glupie,beznadziejne odchudzanie okresu nie mam juz od 4 miesiecy.wazylam 55 kg,a teraz waze 49 kg.Bylam u ginekologa.Przepisal mi tabletki pod jezyk Luteina.Zuzylam dwa opakowania i okresu dalej nie mam. Odzywiam sie juz normalnie.Co mam zrobic?Ja jestem przerazona.

Gość Musisz iść do lekarza
na kompetentne rady tutaj nie licz.

Gość wujjek dobra rada
zacznij jeść normalnie kretynko i przestań przebywać na tym nawiedzonym forum Diety !

Gość a mialo byc tak pieknie...
ja bym sie cieszyla brakiem okresu:P:P:P

Gość lana66o2.pl
Nie rozumie dlaczego lekarz przepisał Cię Luteinę, o ile wiem to Luteina jest antyoksydant, działanie którego realizuje się najlepiej wobec narządu wzroku. Mogę Ci poradzić Dong Quai, ten preparat odżywia i uaktywnia kobiece gruczoły hormonalne, a właśnie o to chodzi. I jeszcze musisz brać dobry zestaw witamin i mikroelementów. Wszystkiego najlepszego.

Gość lana66o2.pl
Nie rozumie dlaczego lekarz przepisał Cię Luteinę, o ile wiem to Luteina jest antyoksydant, działanie którego realizuje się najlepiej wobec narządu wzroku. Mogę Ci poradzić Dong Quai, ten preparat odżywia i uaktywnia kobiece gruczoły hormonalne, a właśnie o to chodzi. I jeszcze musisz brać dobry zestaw witamin i mikroelementów. Wszystkiego najlepszego.

Gość mozna sie odchudzac
ale trzeba to robic madrze. rob tak dalej a wypadna ci jeszcze zeby i wlosy.

Gość hunny bunny
Bardzo mi przykro bo wiem co przezywaz. Ja cierpie na zaburznia odzywiania juz od paru lat. Waze teraz w miare normalnie, ale waga wciaz mi sie waha. W kazdym razie od 2 lat nie ma okresu. Tzn sztucznie wywoluje go ppigulkami antykoncepcyjnymi, Luteina tez mi nic nie pomogla. Naprawde nie zdajemy sobie sprawy jaka krzywde mozemy sobie wyrzadzic odchudzaniem. Wydaje mi sie tez ze lekarze ginekolodzy do koncajeszcze nie wiedza jak radzic sobie z osobami z zaburzeniami odzywiania. Zycze powodzenia.