Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę nie do wiary

SKĄD SIĘ BIERZE PIĘKNA CERA?

Polecane posty

Gość xXx P
wkoncu sie owtorzylo ( w IE:)))) Ja mam troche inaczej.. Czoło mam czyściutkie, policzki tez, ale na brodzie i pod nosem- masakra... Byłam u dermatologa, przepisał mi dwie maście, na dzień i na noc.. Clindacne i Differin... używał toś może?;>

Gość mi sie spoznia
nie chce sie otworzyc....nawet jak wklejm w google

Gość ty masz problemy
w wieku??? Napisz ile masz lat. Współczuję, bo ja po 30 zaczęłam miec znów kłopoty z cerą. Powinnam mieć okres dojrzewania juz za sobą , prawda? :) A tu klopsik. Okazało sie z emam trądzik różowaty. Ake narazie zaleczony. Proponuje dobrego dermatologa. No i kochana dieta , dieta , dieta.To co jemy , potem mamy" na twarzy" .

Gość trochę nie do wiary
ty masz problemy - mam lat 16. po wakacjach ide do nowej szkoły, nowi ludzie, ząłoże sie ze wszyscy beda mieli skóre jak pupa niemowlaka :o a tak wogole to teraz w zasadzie powinnam skakac z radosci ze mam choc taka skore bo miesiac temu to dopiero była masakra ;o miałam brode jak skóra krokodyla :o

Gość Nina Ryczy
Kochane! mam oczywiście cerę do dupy chodziaż prawidłowo się odżywiam , nie łączę węglowodanów z białkami ale za to palę papierosy.Chociaż od dzisiaj z tymi fajami koniec.Ale ja nie o tym...Problemy z cerą wynikają głównie ze złej przemiany materii i ja jak widzę ,ze na gębie mam bagno sięgam po zioła przeciwtrądzikowe Fito-Mix z apteki i piję je.Ziola te regujują przemainę materiii , usuwają toksyny z organizmy i uwierzcie mi cera robi się coraz ładniejsza.Spróbujcie!Ta kompozycja ziół :Kłącze perzu , bratek,korzeń podróżnika, pokrzywa , owocnia fasoli,korzeń rzewienia to prawdziwy cud!

Gość trochę nie do wiary
Nina Ryczy - przemianę materii to ja mam akurat chyba dobra, bo przytycie jest u mnie rzecza niemozliwa :o

trochę nie do wiary: tez mam 16 lat i mam to samo,nic mi nie pomaga i tez ide do nowej szkoly;) ale wiesz zauzazylam,ze jest o wiele lepiej jesli wypije butelke niegazowanej wody mineralnej wieczorem, tak po 19 :) Organizm sie oczyszcza wiec nie ma co wyskoczyc ;) przechodzilam taka \'kuracje\' na wiosne,i bylo lepiej,ale coz, od slonca mi znowu powyskakiwaly na twarzy :(

Przecież ta dziewczyna na fotce też jest umalowana puderkiem. Ja kja się umaluję to też mam taką cere, kwestia umiejętności.

oczywiscie to nie tak od razu zejdzie :( zreszta to tez cudow nie zdziala,ale raczej nie zaszkodzi. Ja uzywalam masci acne derm,ale nie pomogla, lykam tabletki z drodzy i pije herbatke z bratka- bez rezultatow :( Jestem zalamana,bo zostal mi tylko miesiac na zrobienie ze soba porzadku ;) Wczoraj dostalam mase cennych rad od forumowiczow :D inwestuje w zielona glinke, dermatologa i olejek z drzewa herbacianego ;) moze pomoze.. moze jeszcze kosmetyczka,chociaz sie boje zeby mi wiekszego syfu nie zrobila ;) no to powodzenia :):) 3mam kciuki!

Gość trochę nie do wiary
Identyfikator - umiejęstności umiejętnościami. w jej przypadku puder to ozdoba, a w moim to pokrywa która ma zaslonić skóre. brown eyed girl - "zostal mi tylko miesiac na zrobienie ze soba porzadku" - mamy dokladnie ten sam tok myslenia ;) kurcze nie mowie zebym miala zupelnie zdrowa skore za ten miesiac ale zeby choc troche sie polepszylo

Wiesz w sumie to ja mam jeszcze gorzej niz Ty,bo mi wychodza takie pryszcze z ropą, boje sie nawet je zamaskowacc korektorem, bo po 1-boli,a po 2- jak pęknie to przez pol dnia bedzie mi z tego wycieczac ;( i to jest najgorsze... Staram sie zdrowo odzywiac,ale to u mnie i tak nie pomaga,po prostu na tydzien przed okresem wychodzą jak grzyby po deszczu .. :( i ciezko sie ich pozbyc.. sama sobie z tym nie poradze,ja musze do dermatologa!! :D Wiec Ty i tak nie masz tak zle, don\'t worry!! :):) Trzymaj sie, i wierz ze sie uda, bo podobno wiara czyni cuda ;) ja nie czuje ze rymuje :D

Gość upupupupupupupu
oo.ja tez mam lat 16..przede mna rowniez nowa szkola :P z cera (dzieki Bogu) nie mam wiekszych problemow...pryszcze mi nie wyskakuja, ale za to na nosie ostatnio dosc czesto mam takie zaskorniki-wagry...to okropne .. strasznie mnie to irytuje, bo nie umiem tego zlikwidowac..zabieram sie za wyciskanie...a potem mam caly czerwony nosek :p a przed okresem to tez kilka zaskornikow na nosie...pozniej niby znikaja.ale ja tam je zawsze widze no nic...pozdrawiam wszystkich z '90 :)

Gość Nie chce sie...
Jak mam to zrobic zeby fotki sie otworzyły?

Gość Nie chce sie...
Nadal nie chce sie otworzyc =/

Gość Nie chce sie...
Juz sie otworzyło! A mogałbys dac zdjecie z dalszej odległosci bo te sa niewyrazne! Nie musi byc widac twarzy tylko chodzi mi o tradzik?

Gość Nie chce sie...
Co? Szkoda ze inni wkleja swoje fotki! I nie rób sobie jaj!

Gość Nie chce sie...
A czego mam tam szukac?

Gość Nie chce sie...
Dobra niewazne juz to jest! A powedzcie mi wiezycie w to ze naprawde te preperaty tak pomagaja?

trochę nie do wiary, hahahahhehahaha Ty sobie kpisz? Jakbym ja miała trzy syfy na krzyż jak Ty, to bym chyba była w niebie! Jak bym cyk, cyk!

bum :P Noo chyba, że to wina tego, że te zdjęcia są faktycznie ekhymm niewyraźne.