Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+k

CHOROBA LOKOMOCYJNA A SAMOLOT

Polecane posty

Gość m+k

czy brać Aviomarin czy nie?

Gość Pira3
hmmm..ja bym wzieła ale nie wiem

Gość no wez

Gość Pira3
chociaz zalezy ile bedziesz leciec..ja wytrzymuje z 2 godziny

Jak na krotka trase to sie nie oplaca (chyba, ze bedziesz vomitowac na potege...), bo po Aviomarinie to caly dzien w plecy :O

Gość Pira3
sa tez inne tabletki

W samolocie akurat nie mam mdłości ani nic:) a pierwszy raz lecisz??? Ja też sie bałam, że będe tam rzygać czy coś, ale... nic nie brałam i czułam się normalnie:) oczywiście na wszelki wypadek weź aviomarin... na mnie nie działa ale każdy organizm jest inny. P.S. w Ameryce w samolotach ludzie ćwiczą joge, aby nie czuć się źle... hehehe:D

Gość m+k
pierwszy raz i 3 godz. trwa lot...a wcześniej jeszcze podróż 8 godz. pociagiem...wezmę ale nie wiem 1 czy 2?

Kiedys mialam koszmarna chorobe lokomocyjna ale tylko w pojazdach na benzyne (autobusy, samochody), trudno mi bylo czasem przejechac 15 minut autobusem do szkoly, a Aviomarinu przeciez nie moglam brac :( Ale w pociagach, na statkach to never, ever!! Uwielbiam kolysanie :D Samolotem nie lecialam ale podejrzewam, ze tez by mnie nie bralo... ;)

1 czy 2??!! Ja bralam maksymalnie 1!! A najczesciej 0,5... I tak bylam nietomna, zaspana i nie do zycia caly dzien :( PO 2 ty chyba musieliby mnie niesc :D

Gość MAGDALLENKA
1 wystarczy,weż przed podróżą pociągiem, potem ewentualnie na lotnicku pół ....bo 1 działa 12 godz. a skoro 8 godz. pociągiem, podejrzewam , że zanim wylecisz samolotem minie z parę godzin ...to zrób tak jak piszę...ja dobrze toleruję ten lek - jestem trochę ospała ale żyć mozna

ja mam chorobe lokomocyjna ale w samolocie nic mi nie bylo...ale moze lepiej wez,wiesz jak to jest...:)