Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótka ale niemęska

Dziewczyny, nie przeszkadza wam, że większość z was ma długie włosy?

Polecane posty

Gość krótka ale niemęska

Ja mam dość krotkie, ale bardzo fajnie obcięte. Obcięłam, bo już cholery dostawałam, że praktycznie wszystkie mają idetyczną, w sumie nudną fryzurę - proste włosy, do połowy pleców. Jak blondynka to z balejażem, jak szatynka to z reguły naturalna. 2 lata temu zrobiły się modne grzywki, ale z reguły robiły je sobie dziewczyny, którym w grzywkach wcale nie jest do twarzy. A jest tyle innych, super fryzurek!

Gość ojlabogaaaaaa
oj, to teraz w krotkich włosach jestes szalenie oryginalna. JEJKu, pogratulowac decyzji.

Gość jaaakaaa
dlugie wlosy sa kobiece nie wyobrazam sobie jak bym mogla miec krotkie

Gość ja jestem dumna
z moich długich czarnych włosów i to przeciez jasne ze faceci wolą długie, zadbane wlosy! uwazam ze kobity z krótkimi same sie obrzydzają :O

Gość Ładnej kobiecie
i w krótkich ładnie :P Nie muszę się dowartościowywać plastronem do pasa :O

Gość koiliidanka
Sama na to wpadłas , zeby obciąć , czy podpowiedziła, "zyczliwa przyjaciółka". Ale teraz jestes niepowtarzalna, tak?

Gość ja jestem dumna
a cchesz zrobic sonde na temat które włosy wolą faceci? odpowiedz jest prosta!!!!!!!!!

Gość do ładnej kobiety
Po co ci własciwie krótkie włosy? Jak tak aładna jestes, to i łysa chyba tez mozesz byc, prawda? Po co sie dowartosciowywac jakimis zbędnymi kudłami. Liczy sie wnętrze.

Gość ja jestem dumna
i nie rozumiem czemu OBRAZASZ DŁUGIE WŁOSY :O HAHAA NIE MASZ WIEKSZYCH PROBLEMÓW :O

To wedle uznania. Ja chetniebym sobie sciela na ktorko, ale wiem ze potem bede tego zalowac...wiec pozostaje przy swojej dlugosci;)

Gość błyszczyk
ja mam bardzo długie ciemne włosy i wiem że nie wyobrażam siebie w krutkich włosach, NIGDY nie zdecyduje się ich ściąć. Podobają mi się ;)

Gość kobieta najpiękniej wygląda
..... z długimi włosami na białej poduszcze , szatynka lub brunetka dlugowłosa z zielonymi oczętami , wygląda jak cud natury , mniam, mniam :)

Gość krótka ale niemęska
Wcale nie obrażam, po prostu byłam ciekawa, czy nie wkurza was to że wszystkie macie identyczne fryzury. Ja nie mam obciętych na chłopaka, mam włosy do szyi - bardzo fajnie obcięte. Odżyłam prawdę mówiąc, bo nie czułam się jakoś rewelacyjnie w długich, no i jeszce to, że są ZBYT popularne jak dla mnie... A tak na marginesie - czemu tak to was zdenerwowało? :)

wyrazilem własną męską opinię na temat, dlaczego kobieta najpiękniej wygląda w długich włosach :)

Gość alicjaaaa23
ja mam piekne dlugie czarne wlosy geste i lsniące i nie wyobrazam sobie miec krotkich to takie niekobiece i jest to pewne ze faceci wolą dlugie bo mialam kiedys krotkie i teraz zdecydowanie wiecej facetow sie ogląda niz jak mialam krotkie a poza tym co to za glupota ze niby ma mi przeszkadzac ze wiekszosc dziewczyn takie ma to teraz jezeli ktos ma brazowe oczy tez ma sie denerwowac bo wiekszosc osob ma ciemne oczy albo ma dlugie paznokcie itp glupota

Gość a ja lubię =
IM starsza babka tym krótsze włosy. Z reguły po trzydziestce wszystkie obcinają.

Naturalne rude kobiety z długimi włosami i z piegami są poza konkurencją , to znaczy są cudem natury do potęgi entej bez względu na kolor oczu i wielkość biustu , rudowłose są extra :)

Gość błyszczyk
coś w tym jest że im starsza kobieta to włosy krutsze.. ale ja chyba zawszebęde mieć długie ;)

Gość jago8
a mnie zastanawia dlaczego wszystkie mamy a właściwie wszystkie po 40stce mają włosy krótkie? Bo tak wygodniej? Nie mówię już o babciach. O ile 40stkę czasem spotkam z włosami np. do ramion to babciom już wszystkim pozostaje fryzura "na chłopaka". Moja babcia ma super gęste (no,siwe;)) włosy które niestety obcina.

Gość piano
a mi żal lasek które swoje życie a nawet fryzurę podporządkowują facetom!!!to po prostu żałosne...dziewczyna ma krótkie włoski i chwała jej za to, że robi co chce a nie zastanawia sie ilu facetów sie za nia obejrzy!!!!boszszszszs

Gość Alicia3
Oj, nie każdy facet woli długie włosy, zapewniam was..

Gość a ja lubię =
Często zcinają( do ramion) po urodzeniu dziecka, co jest wygodniejsze. Ja zawsze miałam b.długie, terazbrakuje mi 10cm do pasa, ale czasem można dostać pierdzielca- myć co trzy dni, długo schną ( nie suszę suszarką) , sporo wychodzi szamponu. Podobają mi się krótkie niektóre , ale do mojej twarzy nie pasują.

Gość kochanka od lat 4
a ja miałam piękne długie ciemne włosy do pasa i obciełam je na 0,5 cm. w obu fryzurach jestem ładna. Fryzjer jak ścinał to się 3 razy pytał czy napewno...to było parę lat temu, włosy odrosły a ja mam znowu ochot.e obciąć się na prawie zero :-)

Chyba to jest marzenie każdego faceta aby kobieta miała tak długie włosy , żeby własnymi włosami zakrywała własne piersi , być może to jest fetysz ale bardzo naturalny i kobieta bardzo wtedy będzie kusić , ale się rozmarzyłem teraz :)

Gość lucy_p
kobieta najpiękniej wygląda --> a Ty pewnie jestes po 30ce i masz zonę od jakichs 7lat, co?