Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótka ale niemęska

Dziewczyny, nie przeszkadza wam, że większość z was ma długie włosy?

Polecane posty

Gość JA mam krótkie bo nie cierpię
długich - jest mi w nich za gorąco, bo mam gęste. Poza tym mam zajebistą fryzurę. Nie wyobrażam sobie, że wyglądam, jak 3/4 polskich dziewczyn. Jesteście IDENTYCZNE

Gość heheh to własnie
3/4 ma krótkie tzn krótsze niż do połowy łopatek,nie wiem jeszcze jak krótkei ale takie na chłopkaka to brzydko wygladają

Gość ja tez bym pojechala
przestancie juz sobie ublizac...ze te co maja dlugie sa nudne..a te co maja krotkie malo kobiece...bo wiadomo ze nie wwzystkim dobrze w krotkich i nie wszystkim w dlugich.....a takim co dobrze w kazdej fryzurze to gratuluje..... ja nie moge sciac sie na chlopaka bo mam odstajace uszy:(

Gość hymmmm
krótka ale niemęska A masz moze fotke tej swojej fryzurki, mogłabys wkleic?

Gość sylw87unia
Mi osobiście nie pasują krótkie włosy. Kiedyś zrobiłam eksperyment i do tej pory jakos nie mogę tego przeboleć. kilka lat temu zmieniłam tez kolor swoich włosów i zaraz po zmianie chciałam wrócić do naturalnego, bo czyłam się jakoś sztucznie. Tak więc do tej pory jestem blondynką o średniej długości włosów i nie wyobrażam sobie zmiany na cos innego!

A ja mam wlosy za pas,czarne, bardzo gęste i lśniące. Wiecie drogie panie jaką zauważylam prawidlowowość? Faceci zachwycają się nimi jak glupki z kolei zawistne baby ciągle burczą, że po co mi takie dlugie, że brzydkie, itp. ale w ich oczach widać zazdrość jak cholera! Kiedyś czytając podobny temat na forum uśmialam się z pewnych rewelacji, np:\'kobiecie powyżej 20 roku życia nie wypada nosić zbyt dlugich wlosów\", tu też z resztą widzę podobne rewelacje :D Kto takie idiotyzmy wymyśla? Nie lepiej zająć się wlasną dupą, ups. wlosami?

jestem tradycjonalistką, jeśli chodzi o wygląd. dla mnie kobieta musi być kobieca - czyli mieć długie włosy, kobiecą figurę, strój itp. nie podobają mi się kobiety z bardzo krótkimi włosami, zresztą, większości moich kolegów też nie... wiesz, większość kobiet ma również piersi - ten fakt również Ci przeszkadza?

Gość kolejny topik dla idiotek

Gość pseudo..
prawda jest taka ze majac krotka fryzurke odslaniasz buzie. nie wszystkie wychodza z tego calo ...:P

Gość gusgus
Mój chłopak zawsze mi powtarza, że wyznacznikiem kobiecości, takiej klasycznej są właśnie długie włosy - ja moich nie zamierzam ścinać :) zresztą żadko iedy podoba mi się krótka fryzura u kobiety :)

Gość pseudo - to było świetne
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja mam bardzo krótkie
a mam zajebiste powodzenie, mimo, że już jestem mężatką :D:D. Absolutnie nie czuję się mniej kobieco. Współczuję tym, które ratują się długimi włosami - nie najlepiej to świadczy o waszym poczuciu własnej wartości :P

Gość dezy
A ja mam dlugie, ale przepiekne. Bardzo o nie dbam(witaminy, dobre maski, zabiegi nawilzajace w salonie) . I nie musze sie nimi ratowac.

Gość moleś
topik jest głupi, ze juz trudno o głupszy. jak mozna usiłowac wmowic komus poczucie nizszosci, bądz wyzszosci z powodu długości włosów, no proszę WAS. Prawda jest taka, ze mozna wygladac dobrze w długich, mozna wygladac dobrze w krotkich.Długie banalne?, a prawda jest taka, ze jak sa modne fryzury, to w zakładzie fryzjerskim maja takich kilka i tak wszystkie sa strzyzone pod jedno kopyto. Duzej roznorodnosci nie ma. Jak dobry fryzjer to dobrze ostrzyze i włosy trzymaja linie .Ale szalenstwa w rozmaitosci krotkich fryzur to ja na ulicach nie widzę. Ze długie zasłaniają twarz, tez nie dokonca, bo jak sa rozpuszczone , to moze i tak, ale zawsze mozna związac, zrobic konski ogon, lub zaplesc francuza, itp. No i z krotkimi jest wbrew pozoru wiecej zachodu, bo to po kazdym umyciu modelowanie. No i trzeba miec dobrego fryzjera, bo podciac koncowki, to PRAWIE ,( bo nie kazdy) moze, ale wycieniowac fajnie , zeby sie układały to juz sztuka, co zreszta tez na ulicach widac. wszystko ma swoje plusy i minusy, ale wartosciowac sie w ten sposob.......