Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_

Najbardziej przykre slowa jakie uslyszalyscie od ukochanej osoby...

Polecane posty

Gość jesteś dla mnie za mało
inteligentna :(:O

Gość aga_
ciasta 🖐️ glowa do gory, nie byliscie pewnie sobie pisani, druga polowka gdzies czeka.... ;)

Gość imat
auguś🌻 bo ja pisze by dotarło to niekazdego, po co to komu. taki skortem ale tresciwie:) relacje ale jak widac wychodiz co i jak, szczegolnie z kobiecej natury;) tak najgorzej jak po latach, ale z tego co widze, to jak cos po ltatach wyjdzie to i przed cos było, tylko nie widzielismy albo puszczalismy płazem.

Gość imat
ciasta piekłem i gotowałem Wszystko dla niej , nie ważne dla mnie jejus super:) smakowaly pewnie najlepiej z caluskami:) ajjj;) pewnie ze to nie była TA kobieta a nie ze Ty za dobry:)

Gość ciasta piekłem i gotowałem
I co z tego mam własnego , nic i zero , na kafeterii czatuję i już chyba nie chcę poznawać kobiety , odpuścilem sobie , nie mam szans u kobiet, wystarczy . :(

Gość do ciasta piekłem gotowałem
ile masz lat?

Gość imat
odpuszczasz, widzisz sam odcinasz sobie szczescie a jak cos to dasz sznase wyrachowanje, pomysl nad tym.

Gość twinkle
no juz nie przesadzaj, poznasz na pewno kogos kto Cie bardzo pokocha i doceni. Nie czesto sie zdarza ze facet piecze ciasta, moj wcale nie potrafi gotowac, nie ma co sie zalamywac, wyjdz gdzies, skocz na impre czy cos...glowa do gory tylko nie w chmury:)

Gość imat
no własnie co poezje pisze, cista piecze, i inne dania, co dzierga szaliki, to cud:) nie dla kazdej;)

Gość ja wlasnie
przed chwila uslyszalam, ze on nie wie co do mnie czuje, ze jestem dla niego wazna i niby mnie kocha ale chyba tak jak siostre... jestem zalamana i nie wiem co robic... a nic na to nie wskazywalo... jeszcze pare dni temu bylo wszystko dobrze... teraz chce miec chwile spokoju, zeby wszystko przemyslec... nie wiem co mam robic... chyba zaczne nastawiac sie na to, ze nie bedziemy juz razem... ale to boli... :(

Gość rumiany Boluś
jesteś pusty i plytki jak dziurawy nocnik.

Gość taki jeden X
ciata piekłem i gotowalem --> witaj w klubie 🖐️ Mi kobiety przy rozsatniu powiedzialy, że: "nie możemy być razem, bo... ... jestem dla niej za dobry" ... boi się mnie" ... nadajemy na innych falach"

Gość aga_
ja wlasnie 🌻 no przykre, ale skoro teraz Ci takie cos mowi, to chyba trzeba sobie odpuscic taki zwiazek , jakie to wszystko popieprzone

Gość kto jest pusty i płytki

Gość aga_
no rumiany Bolus tak zsatal nazwany

Gość aha - sorry nie skumałem

Gość imat
do taki jeden X, podawaly aby miec spokoj, jak to mowia daj mi czlowieka a znajde na niego paragraf. Tak i z tymi powodami. One nie sa prawda, musialy podac powod aby zerwac tyle.

Gość ja wlasnie
nie jest wcale latwo odpuscic sobie kogos, kocha sie kocha tak jak nikogo przedtem... a tym bardziej nie jest latwo, ze zawsze bylismy ravzej zgodna para i jak juz napisalam wczesniej nic nie wskazywalo na to, ze cos sie moze zepsuc... nie chce go bronic ani nic sobie wmawiac ale on ostatnio przechodzi ciezki okres, moze dlatego cos mu sie poprzestawialo w glowce

Gość imat
na pewno i dajcie sobie czas

Gość taki jeden X
to mówił niejaki Stalin z tym paragrafem ;)

Gość ja wlasnie
kogos, kogo kocha sie tak, jak nikogo przedtem...-tak mialo byc. przepraszam ale zdenerwowana jestem...

Gość imat
oj to niewiedziałam, ale madre to słowa:) jak miło czegos sie dowiedziec:) wiem ze stalin robil czystki szczegolnie lata 1933-36:)

Gość a moj nawet spoko facet
owczesny, naprawde na poziomie co nawet wulgaryzmow nie uzywa i szanuje kobiety powiedzial tekst: ale ty jestes glupia (tak chyba niby w zartach...). tak mi sie przykro zrobilo, tak mnie tym zranił, ze do konca dnia nie usmiechnelam sie ani razu, a potem trzy dni nie moglam tego przebolec, w koncu mu wypomnialam, to przeprosil, ale co z tego, skoro myslalam (juz z nim nie jestem) ze naprawde ma mnie za glupia :( a to jest moja pieta achillesowa, bo czasem uwazam ze jestem malo inteligentna (tak sobie wkrecam) bo jestem roztrzepana zapominalska i nie mysle czasem logicznie, ale to nie swiadczy o mojej inteligencji. niewazne. nie mowcie o facetach ze to sa dupki, to wy babki pozwalacie sobie wchodzic na glowe, a potem jak zerwiecie faceci wchodza na glowe innym laskom i tak w kolo pierdolo, zamiast pokazac czym jest szacunek i nauczyc gnojka podstaw wychowania i kultury to pozwalacie si etak wyzywac (chodzi o wulgaryzmy) sorry, ale jesli przy mnie koles by sie tak odezwal do panny to stwierdzilabym ze ma facet racje skoro ona jest jeszcze z nim i nawet mu nie przymknie geby skoro sama siebie nie szanuje... jedno okreslesnie.

Gość imat
masz racje nie odpuszcza sie kogos, kogo kochalo sie tak jak nikogo przedtem, nikogo na swiecie a to piekne walczyc o miłosc:)

-\"Moja byla dziewczyna to ma dopiero seksowne cialo, mmm\". -\"A ja?\" -\"No wiesz, jestes moja dziewczyna, nie jestem z Toba dla ciala, tylko hmmm...Bo fajny charakter masz\" :-)

Gość ciasta piekłem i gotowałem
Dlaczego kobieta nigdy się nie zorientowała, że ja chcę mieć własną rodzinę i dla rodziny się poświęcę i zrobię wszystko dla rodziny ? Skoro kobieta woli hulać i lubi życie towarzyskie to odchodzę natychmiast . Jestem głupcem , za bardzo wierzę kobietom . :(

Gość nescafe gold
"Ne jestes za bardzo zdolna, ale........blebleble" ale wiećej usłyszalam miłych słów:)

Gość ja wlasnie
moze i piekne ale czy zawsze ma sens...?

Gość aga_
jak to cezko sie dopasowac.... ja np bardzo duzo pracuje nad naszym zwiazkiem, moj partner tez, czesto musimy isc na jakis kompromis, ale wiele nas laczy, wspolne plany i wizje na zycie.Jak jest problem to raczej romzawiamy, czasem warkniemy ;)kednak zawsze sie przepraszamy.Zycze Wam tego samego 🌻

Gość aga_
i co najwazniejsze, kochamy sie, mowimy to i okazujemy, tego tez Wam zycze ;)