Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beybe16

co z moja miesiączką ???

Polecane posty

Gość beybe16

Dziewczyny pomozcie mi....Dlaczego mam nieregularne miesiaczki takie co dwa trzy miesiace...Czy to moze byc cos powaznego ??? ;> TROCHE BOJE SIE ISC DO GINEKOLOGA...chociaz juz bylam u niego 2 razy....ale BOJE SIE ZE POWIE MI COS ZLEGO....

w twoi wieku to normalne, tez tak mialam... jesli mowilas o tym swojemu ginekologowi to powiniein rozwiklac twoje watpliwosci, wytlimaczyc ci o co chodzi :)

Gość Angelelelelee
Ja tak mialam w wieku 14 lat... okazało sie ze mam torbiel... ale nie przejmuj sie:* przy tym wystepuja bardzo duze bole... przynajmniej u mnie, choc torbielka to i tak nic strasznego!! :* radze skontaktowac sie z ginekologiem i zrobic USG pozdrowka i trzymaj sie;*

Gość beybe16
Dziewczyny ale tez tak dlugo nei mialyscie...BO WSZEDZIE JAK PISZA W GAZETACH I WOGOLE...to tam jest po piec dni albo nawet mniej ze jak sie spoznia okres to juz jest cos nie tak....a ja bralam tabletki wywolujace miesiaczke ktore przepisal mi lekarz...i dostalam po nich okres...ale znowu go niemam juz ponad dwa miesiace... :( I chyba sie wybiore do ginekologa ale wsteydze sie go troche bo to facet :((

Gość ooooooooooooooooo
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii