Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibiza

ochota na zdrade

Polecane posty

marzenna--> bardzo nie podoba mi się jego krój. Niby pasuje i prawię na miarę, ale jakoś trudno mi uwierzyć w to że z tym wam do twarzy. ;-)

Muszę coś napisać bo mi podnosicie ciśnienie. Nowy, Twoje teorie, moim zdaniem, mają zastosowanie w przypadku kogoś kto widzi, że coś jest albo białe albo czarne. Dobre albo złe. Ale prawdziwe życie nie jest takie proste. W ogóle radzenie komuś kogo się nie zna w takich sprawach jest tylko pierdoleniem bez sensu i może wyrządzić wiele szkody. Myślimy o zdradzie z różnych powodów. Bardziej i mniej poważnych i różna jest nasza determinacja. Kończę bo już mi przeszło.

Gość jenifer bez lopez
ja mam bardzo wazne powody

Gość a ja z kolei
mieszkam gdzie mieszkam i bym chciala zeby teraz mnie ktos zdrowo przelecial, tylko niech nie zapomni zdjac skarpetek, nie ma nic bardziej okropnego jak nagi facet w skarpetach:D

Takie spojrzenie na świat, w kolorach czerni i bieli byłoby sensownym rozwiązaniem dla ludzi, którzy lubią sobie komplikować życie. Zdaję jednak sobie sprawę z tego że kolorów, braw i odcieni, jest równie dużo jak ludzi na tej planecie, dlatego nie \"doradzam\" jak to błędnie odebrałeś a jedynie wyrażam swoją opinię. Nie czuję się na tyle zachłanny by mówić komuś jak ma żyć, postępować. :P

Nowy, to o radzeniu nie było tylko do Ciebie, dotyczyło całego topicu. Z Tobą nie zgadzam się w tym, że jak Ci się Twoje życie podoba to nie zdradzasz a jak nie podoba to zdradzasz. Albo Cię na to stać albo nie. Sprawa jest prosta. A mnie moje życie się trochę podoba a trochę nie. Mam trochę zdradzić? Nie rozumiem natomiast pierwszego zdania. Dlaczego widzenie świata czarno-biało komplikuje życie? Moim zdaniem jest właśnie odwrotnie.

Detektor, a w czym problem? Trochę zdradź, to kochanka będzie trochę w ciąży. :O

Gość ojcze
chodziło się na wagary w podstawówce? czytanie ze zrozumieniem - pała!

Gość ojcze
przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz "Takie spojrzenie na świat, w kolorach czerni i bieli byłoby sensownym rozwiązaniem dla ludzi, którzy lubią sobie komplikować życie" i jeszcze raz od poczatku

Przeczytałem to zdanie 64 razy. Dojadę do setki jak nic. :)Wszystko mi psuje to słowo \"lubią\". Skoro lubią to w czym problem i po co szukać rozwiązania? Może mnie trochę naprowadzicie? No bo nie kumam.

Gość jenifer bez lopez
"lubia" bo nie wiedza ze mozna nie lubic, pewnie z Toba chodzili na wagary:P

zdrada zawsze komplikuje życie. Ludzie, którzy lubią to robić może po prostu mają w zwyczaju. Ojciec- może faktycznie trzeba popracować nad dystansem. To, że dostałam od Perły \"dyspensę\" jakoś nie znaczy, że rozłożę nogi przy najbliższej okazji.

Gość o ile takowa sie nadarzy

No właśnie, Nowy, z Tobą to taka rozmowa. Napisz co chcesz napisać konkretnie bo inaczej wychodzą z tego same nieporozumienia. Może Ty wyjaśnisz co miałeś na myśli? Pomóż bo wychodzę na głupka :)

pomarańczo- pewnie się nie nadarzy, przy moich skłonnościach depresyjnych to raczej mało możliwe. Zresztą chyba nie odważyła bym się pokazać z bliska moich obdrapanych posiniaczonych nóg:P

Perła jaka ty czujna jesteś:D. Mam takie na własne życzenie ale to nie ma nic wspólnego z seksem.

Gość nad czym tu sie zastanawiac

Gość m_r_u_f_k_a__
Z moim chłopakiem jestem już bardzo długo (może za długo??). Nigdy go nie zdradziłam i dobrze było nam w łóżku. Jednak od pewnego czasu nie mam ochoty na seks z nim. I nie chodzi o to, że w ogóle nie mam ochoty, ale o to, że z nim. Od pewnego czasu też myślę o zdradzie, chociaż tego nie chcę. Te myśli same mnie nachodzą i nie mogę ich odpędzić od siebie. Kiedyś kochaliśmy się codziennie, a teraz kiedy myślę o tym, że mamy się kochać to od razu moje podniecenie znika. Nie chciałabym go zdradzić, ale coraz częściej mam ochotę na namiętny i podniecający seks...