Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona 20

czy moge zajsc w ciaze jak...

Polecane posty

Gość ilona 20

kochalam sie z chlopakiem, on skonczyl w srodku ja jestem w 3 dniu okresu miesiaczki bardzo jestem przerazona pomocy!!!!

Gość oczywiscie ze mozesz
co kazalo ci myslec ze nie ?

Gość ilona 20
ja nie chcialam tak on byl po kilku piwach

Gość Ty nie chciałaś a on
był po kilku piwach... dziewczyno, czy Ty siebie słyszysz??? czyli co, zgwałcił Cię???

Gość oblecha..
nie mozliwe ze masz 20 lat i tego nie wiesz.. :)

Gość jak jestes w trzecim
dniu miesiączki to nie moglas zajsc w ciąże...:)

Gość cocakarola
kobieto..trafiło ci się.po kilku piwch,a jemu stanął..... a poza tym szanujaca się kobita nie pojdzie do łóżka z facetem po pifku

Gość pewnie ze tak

Gość jak jestes w trzecim
sa książki dla niedoświczonych dziewcząt-poczytaj kiedy i jak sie zachodzi w ciążę,w internecie poszukaj ,tez cos znajdziesz na ten ttemat

mozna zajsc w ziaze ale praktycznie zerowe prawdopodobienstwo zajsc w ciaze w okresie - musialabys byc wyjatkowa szczesciara albo raczej wyjatkowo pechowa ;>

Gość cx
przypadek jeden na milon zajścia w ciąże w ten sposób. na szczescie takie cuda się nie zdarzają u nas w polsce:P

Gość no dobra
ale ja znam taki przypadek ze dziewczyna zaszla w ciaze w podobny sposob wiec niczego nie mozna wykluczyc

Gość heeh
pewnie że możesz w ten sposób zajść w ciąże, plemniki jak każdy wie żyją sobie w nas jakiś czas wystarczy że dostaniesz wcześniej owulacje i bobas w drodze :D

Gość heeh - zwariowalas
plemniki nie moga "sobie w nas zyc" po pary chwilach gina (jesli nie dojdzie do zapldnienia) widac, Ty tez musisz sie jeszcze sporo nauczyc

Gość missmarta
po paru chwilach giną? co za rewelacja... otóż nie, żyją sobie troche (podobno aż do 5 dni), bo mają tam doskonałe środowisko do życia. ale oddać się facetowi po kilku piwkach tylko dlatego, że on ma ochotę... to się może kiedyś źle skończyć...

Gość heeh - zwariowalas
jakim cudem 5 dni? przeciez nawet jesli dojdzie do zaplodnienia to tylko jeden plemnik dostaje sie do komorki jajowej a reszta GINIE...nie spelnily swojego zadania wiec GINA

Gość ja się z tym zgadzam
Plemniki żyją sobie w ciele kobiety jeszcze przez jakiś czas. Wiem na pewno , ze kilka dni, ale czy 5 to nie dam łapy odciąć! Mają doskonałe środowisko. Jest ciemnom, wilgotno i ciepło. One są baaardzo zywotne!

Gość missmarta
ale wystarczy ten jeden... reszta owszem, zginie, ale ten jeden spełni misje i dokona zapłodnienia - niekoniecznie natychmiast po stosunku, może poczekac sobie na odpowiedni moment, poszukać sobie tego jajeczka i zaatakować.