Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

jakiś umiarkowany stopień niepełnosprawności, czy coś wtedy było brane? 

Wiesz, że dwa dni udawałaś, że jesteś w Pradze na romantycznej randce z mężem, siedząc non stop na kafe? Jesteś pewna, że chcesz się wypowiadać na temat niepełnosprawności? 🙂 

Przed chwilą, murb napisał:

Jeśli to nie on to może być Miecz  ( wątpię) albo Libed (wykluczam). 

Z męskich nieobecnych jest jeszcze Lex (nie sądzę). Przypadkowe osoby tu nie zaglądają. 

To może być kobieta? 

Miecz inaczej pisze. To jest gach rudej i nikt inny. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czyli jednak Gapa 😄Gubią cie słowa i nawet nie wiesz jak w tych kłamstwach jesteś śmieszny 😄W sądach niestety pracują kobiety i chyba wiesz, bo się rozwodziłeś. Więc kiedy rozwód nr 2?O swojej żonie nr 1 i 2 nie mówisz zbyt dobrze, i córce Prezydenta też nie wyrażałeś się dobrze, więc mam pytanie - jakiś umiarkowany stopień niepełnosprawności, czy coś wtedy było brane? 

Sie rozpisała. A ja po raz piąty zapytam. Na jakiej podstawie nazywasz mnie prostytutka? Taka harda jesteś żeby to pisać ‚nie w twarz’ to proszę słucham 🙂 

nie udawaj ze mnie nie widzisz 😉

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czyli jednak Gapa 😄Gubią cie słowa i nawet nie wiesz jak w tych kłamstwach jesteś śmieszny 😄W sądach niestety pracują kobiety i chyba wiesz, bo się rozwodziłeś. Więc kiedy rozwód nr 2?O swojej żonie nr 1 i 2 nie mówisz zbyt dobrze, i córce Prezydenta też nie wyrażałeś się dobrze, więc mam pytanie - jakiś umiarkowany stopień niepełnosprawności, czy coś wtedy było brane? 

Pracują ale na Boga te trochę inteligentniejsze 🙄

10 minut temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Przereklamowany produkt jak utwór disco polo pompowany na siłę na wiejskim weselu i słoma z butów.😅

Pozbywamy się emocji i piszemy z chłodnym dystansem. 

Ma pazur i lekkość pisania. Nie upieraj się,  że nie. 

1 minutę temu, murb napisał:

Jeśli to nie on to może być Miecz  ( wątpię) albo Libed (wykluczam). 

Z męskich nieobecnych jest jeszcze Lex (nie sądzę). Przypadkowe osoby tu nie zaglądają. 

To może być kobieta? 

To pewnie Puchacz albo inny troll. Ale dobrze robisz - zawsze pytaj Madzię, kto jest kim i ogólnie wierz jej we wszystkim 🙂 

Poza tym Libed każde zdanie zaczyna od małej litery i wali byki, robiąc duże odstępy, a Gapa się kontroluje i pisze identycznie jak Hugh. Zresztą po takiej kompromitacji, żaden facet mający jaja, by tu nie wrócił lub się nie przyznał do swojego flagowca. Więc Gapa po raz kolejny się ośmiesza jak jego narcystyczna żona, uzależniona od niego i tego forum z obsesją na moim punkcie, bez pracy. Prawdziwa podręczna 😜

Ale kazałeś kiedyś Widmo robić sobie dobrze, po czym miał ...... ać. Czyli coś na rzeczy jednak jest i pod dziąsłem 😅

🤦‍♂️

Dobra, jestem.  Wyślij mi tą duupe na priv. Przeżyję traumę ale może w końcu będzie spokój. 

1 minutę temu, murb napisał:

On wie ze nie bo kiedys sie przyznał ze dostaje niekontrolowanych wzwodow na moje posty 😂 moon potwierdzi bo beka była  przednia  

Przed chwilą, Monty napisał:

🤦‍♂️

Dobra, jestem.  Wyślij mi tą duupe na priv. Przeżyję traumę ale może w końcu będzie spokój. 

Idź spać. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Poza tym Libed każde zdanie zaczyna od małej litery i wali byki, robiąc duże odstępy, a Gapa się kontroluje i pisze identycznie jak Hugh. Zresztą po takiej kompromitacji, żaden facet mający jaja, by tu nie wrócił lub się nie przyznał do swojego flagowca. Więc Gapa po raz kolejny się ośmiesza jak jego narcystyczna żona, uzależniona od niego i tego forum z obsesją na moim punkcie, bez pracy. Prawdziwa podręczna 😜

Ty taka moderatorka od zatwierdzania postow i nie wiesz?

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Idź spać. 

Nie no kobieto! Rozgryzłaś mnie swoim przenikliwym umysłem. 🤣

Madziu, one tu jedna za drugą i jeden za drugim takie kompromitacje walą, potem oświadczają że odchodzą ale WRACAJĄ bo życia poza forum NIE MAJĄ… ja przynajmniej nigdy nie obwieszczałam, że znikam, jestem tu kiedy chce i ile chce i niezależnie od tego, co się tu dzieje 🌹🌹🌹

Przed chwilą, G i n a napisał:

Madziu, one tu jedna za drugą i jeden za drugim takie kompromitacje walą, potem oświadczają że odchodzą ale WRACAJĄ bo życia poza forum NIE MAJĄ… ja przynajmniej nigdy nie obwieszczałam, że znikam, jestem tu kiedy chce i ile chce i niezależnie od tego, co się tu dzieje 🌹🌹🌹

Kochanie napisz kiedy będziesz gotowa, mam flaszkę, 2 będzie ok? 

6 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

Madziu utrzyj nam wszystkim nosa i wklej pare fotek z Pragi 😌

Zauważyłaś, że ona w ogóle nie odczuwa wstydu tą sytuacją z Pragą? Żadnego. Po prostu brnie, prze, jak taran, ze swoją głupotą i skrajnym ośmieszeniem. Ta kobieta to jest fenomen i założę się, że nie tylko kafeteryjny. 

5 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

On wie ze nie bo kiedys sie przyznał ze dostaje niekontrolowanych wzwodow na moje posty 😂 moon potwierdzi bo beka była  przednia  

A to niby na ero działy się jakieś brewerie. 😁

1 minutę temu, Monty napisał:

Kochanie napisz kiedy będziesz gotowa, mam flaszkę, 2 będzie ok? 

Nie, bo zostawiasz jej tylko 5h na make up konturowanie i lashes 😀

5 minut temu, murb napisał:

Tak jak utwór disco polo przez chwilę do strawienia, a później to się irytujące robi bo babcia klepie te same stare kotlety. Zresztą to pobudzenie u niej najpewniej po alko , bo nawet narzeczony ją sprzedał że alkuska. 😅 Wiadomo komuś będzie na rękę jak tutka paryska pruje się do kogoś, bo wspólny wróg jednoczy . 😆

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Zauważyłaś, że ona w ogóle nie odczuwa wstydu tą sytuacją z Pragą? Żadnego. Po prostu brnie, prze, jak taran, ze swoją głupotą i skrajnym ośmieszeniem. Ta kobieta to jest fenomen i założę się, że nie tylko kafeteryjny. 

Ważne ze gina wszystko łyka bez gryzienia 😎 Madzia doczekała własnej ameby 😀

• Haha 1

Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał:

Nie, bo zostawiasz jej tylko 5h na make up konturowanie i lashes 😀

Nie musi się malować i tak nikt nie będzie patrzyl na jej twarz. Nie po to nam 0.7 

9 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

A to już nie jesteś skłócona z munkiem paryska tutko i będziesz mu teraz spermić 😁

4 minuty temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Tak jak utwór disco polo przez chwilę do strawienia, a później to się irytujące robi bo babcia klepie te same stare kotlety. Zresztą to pobudzenie u niej najpewniej po alko , bo nawet narzeczony ją sprzedał że alkuska. 😅 Wiadomo komuś będzie na rękę jak tutka paryska pruje się do kogoś, bo wspólny wróg jednoczy . 😆

Nie wydaje Ci się trochę podejrzane, że tu piszą albo pijący albo abstynenci? Nie ma nic po środku. To nie jest naturalne i raczej nieprawdopodobne. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się