Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłecznikowo

czy ktoś jeszcze oprocz mnie nie ma urlopu i nie bedzie mial?

Polecane posty

Gość jabłecznikowo

Witam nie mam urlopu, nie mam wakacji :( pracuje non stop, stresuje sie, praca mni ewykancza a ja nawet nie moge pojechac gdzies na kilka dni i wypoczac. czy ktos podziela moj los? pocieszyloby mni etroche, bo moje szefostwo i wszyscy przyjaciele sa na wyjazdach :(

Gość zawsze musi byc jakas
co z urlpu jak sie ma kasy na niego , cala poszla na rehabilitacje coreczki ale tego wcale nie zaluje , zeby tylko wszystko bylo dobrze a beda to dla mnie swietne wakacje

Gość szkaradna ariadna
Pocieszam Cię ja też nie miałam ,nie mam i nie będę miała urlopu.Pracuję non stop :(

Gość jabłecznikowo
u mnie z kasa tez cienko no i czasem by sie gdzies wyrwac i z towarzystwem, bo kazdy juz powyjezdzal, a w sierpniu to ja bym mogla pojechac na kilka dni ale sama :O i nie wiem gdzie :O powiedzialam sobie ze za rok na bank pojade do Tunezji, nad morze i bede miec swietna figure (bo w tym roku to tez problemm)

Nie mam urlopu, właśnie zmieniłam robotę, wpadając z deszczu pod rynnę. :-0 Zostałam przy tym nieco \"wrobiona\" i \"wyrolowana\", jesli chodzi o robotę i jej podział i przydział. Padam na pysk i nie wiem, czy nie kipnę przy biurku. :-0 Dodam tylko, że w zeszłym roku też nie miałam urlopu. Chciałam wykorzystać zaległy w tym, ale w związku ze zmianami guzik z tego wyszedł, a nie urlop. Lepiej Ci?