Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialo byc tak pieknie...

nie umiej wlozyc tampona

Polecane posty

moglabym nawet przezwyciezyc ten bol i wepchac na sile,ale boej sie ze trafie do cewki moczowej, czy to jest mozliwe?:P prosze dajcie mi jakies wskazowki jak dobrze trafic

no wezcie

Gość TrolliQ87
Hmmm...czasami czytając takie posty mam wrażenie, że mam doczynienia z niepełnosprytnymi ludzikami (bez obrazy), jeżeli kupisz tampony masz do nich dołączoną ulotkę, tam masz wszystko dokładnie napisane, a jak to Ci nie pomoże to nawet obrazek jest. Co do cewki to nie ma szans zebys wlozyła tam tampon . pzdr!

dobrze wiem ze sie nie zmiesci.ale nie jestem na tyleo beznana zeby wiedziec czy to cewka cyz co to i moge pchac do cewki

Gość a ile masz lat
biologi jeszcze nie miałaś w podstawówce? ;) nie ma szans żeby tampon trafił w inne miejsce (no chyba że w odbyt wkładasz hahaha ;) ) niż powinien więc się rozluźnij i wkładaj albo kup sobie specjalny żel który ułatwia wprowadzenie tamponu

Gość spróbuj...
przy okazji kąpieli "zbadać sie" palcem.... Spróbuj włożyć palec do pochwy...albo obejrzyj sie w lusterku... Tych dziur w koncu nie jest dużo;) a chyba poczujesz gdzie masz odbyt;) Moja rada....poznać swoje ciało;)

Gość deszczu wróć
Dziurki masz dwie:P Jedna to odbyt, jest z tyłu. Pochwa to druga dziurka, więcej dziurek w tym miejscu nie ma. Na pewno trafisz:P

Gość miałam to samo
zaczełam używać w wieku 23lat,i też iałam ten problem,i nijak niek nie umiałam czy z lusterkiem czy na leżoćo,itd więc spróbowała z aplikatorem i teraz nie mam problemu,odrazu wsadziłam i było ok,radze Ci też spróbuj,najlepiej po prysznicu spróbuj ten pierwszy raz

Gość miałam to samo
leżąco oczywiście,:O

dzieki mam nadzieje ze sie uda,faktycznie kupie te z aplikatorem:)