Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam coś dobrego

Problem z roztępami

Polecane posty

Gość mam coś dobrego

Hej ten problem pewnie dotyczy wiele dziewczyn jak i mężczyzn:P Bedąc na plaży widziałam ponad 80% dziewczyn z roztępami, pomimo młodego wieku sie one pojawiają, mam je ja mimo ze cwicze i staram sie dobrze jesc( a waze 59kg) mam 20 i dla mojej mamy to jest niedopomyślenia ze takie mlode kobietki mają juz takie problemy.Moja mlodsza siostra lat 14 ! ma juz 1 czerwone roztępy. Zaś moja mama nie ma ani roztępów ani cellulitu ,jej koleżanki w jej wieku oraz siostra tez nie ma takich pajączków. Wiec co ja bede mieć za uda w wieku 20 lat?!:D :\ sorry ,ale jakoś wzieło mnie na taką refleksje :P bo jestem lekko przerażona:D Polecam dobry kremik przeciw temu świństwu juz istniejącemu:) Krem przeciw roztępom Pharmaceris za 39 zł, jako jedyny i niedrogi w porównaniu do innych mi pomógł i moim koleżanką:) to trzymajcie sie :classic_cool: :P

Gość mam coś dobrego
sorry za literowki itp:P

czesc:) w pełni się z Tobą zgadzam, coraz wiecej młodych dziewczyn ma ten problem:( w tym ja chodz mam juz 19 lat. Moja mam nigdy nie miala takich problemów, moze tylko w czasie ciąży.

Gość Pimp pOmp
Moj chłopak tez ma roztępy:P

Gość bo to są niestety efekty
napakowanego chemia żarcia i stosowania chemii w kosmetykach, którą faszerujemy nasza skórę wtedy kiedy dojrzewamy, czyli jest ona jak najbardziej poddatna na rozstepy :-( moja mam nigdy nie nalezała do szczupłych osób a po ciązy ma jedynie niewielkie rozstępy wokól pępka, to wszystko...