Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie moge

LUDZIE, WIECIE CO?!

Polecane posty

Gość no ja nie moge

poszłam sobie do apteki i mówię, jak do człowieka: -poproszę capivit sun system i kwas foliowy w tabletkach. ekspedientka zapakowała dwa opakowania do torebki a ja wesołym krokiem opuściłam aptekę i poszłam na przystanek autobusowy. wchodzę do domu, rozpakowuję zakupy i co widzę obok capivitu? zamiast kwasu foliowego kobita dała mi...test ciążowy :o mam 16 lat i na pewno nie wyglądam na więcej, wiec co ona musiała sobie o mnie pomyśleć :o :o :o a do tego wywaliłam na ten piep*zony test całe 10 złotych, a on i tak wylądował w smietniku, bo nie dość że nie planuję go używać w najbliższym czasie, to jakby go moja mama zobaczyła, chyba zeszłaby na zawał :o a tak wogóle to jak można pomylić "kwas foliowy" z "test ciążowy" :o jeszcze gdybym nie dodała tego "w tabletkach", no to można byłoby się jakimś cudem przesłyszeć, ale tak? :o ehh, życie :o :P:P

Gość brittabella
Zwróć go w aptece, jeżeli masz paragon i nie otwierałaś opakowania to powinni przyjąć i oddać ci kasę.

Gość o kurka wodna
szkoda,że go wyrzuciłaś trzeba było się wrócić do apteki i naprawić pomyłkę a tak nie masz kwasu i 10 zł w plecy:(

Gość no ja nie moge
otwierać nie otwierałam, ale i tak juz go wyrzuciłam. żeby go zwrócić musialabym wydać 2 złote na bilety wiec nie opłacałoby sie jechać dla tych 8 złotych :o a swoją drogą jak kobita pracuje w aptece to mogłaby sobie coś na słuch wziąć :o no ale tak czy siak 10 złotych w plecy :o

Gość no ja nie moge
nauzykaa - taa zadzwonie i powiem: pani ze środkowego okienka proszona jest o udanie sie na badanie słuchu :P HS POL - sam/sama se go użyj :P

Gość no ja nie moge
jeszcze by sie okazało że jestem w ciąży :P:D:D

Gość no ja nie moge
Myrevin - wiedziałam że ktoś to w końcu powie :P macie manie doszukiwania sie prowokacji drodzy kafeteriusze :D