Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaamma

Zażyłam dziś 4 nospy, nie zaszkodzi m?

Polecane posty

Gość kaamma

Wcielo mi gdzieś ulotkę a tak mnie boli, ze musialam wziąć. 2 naraz wzielam przed 9 rano, 2 godziny temu trzecią a teraz 4. Jak mi nie przejdzie to się wkurze Do niczego ta nospa, mogłam od razu wziac ketonal

po pierwsze nospa jest rozkurczowa, a nie przeciwbólowa, po drugie nie wiem jaki masz organizm, więc nie wiem tez czy 4 tabletki Ci zaszkodzą czy nie. Aha i jak barzdo Cię boli to weź zawsze środek rozkurczowy np. nospę i lek przeciwbólowy np. apap. Ketonal to straszne dziadostwo, rozwali Ci żoładek. www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet Odkryj swoje piekno www.wellnesslife.pl

Gość kaamma
no właśnie, zawsze bralam apap, góra 2 tabletk i było ok a za nospe dalam 8 zl a to takie badziewie:O

Gość jeżeli pomaga ci apapa to nie
masz się czym martwić. Twoje bóle to jeszcze nic;)

nospa nie dziala przeciwbolowo , tylko rozkurczowo dlatego cie boli. w polaczeniu ze srodkiem przeciwbolowym pomaga dosc skutecznie. :)

Gość kaamma
myślalam, ze ta nospa to przeciwbolowe, eh:O

Gość a mnie po nospie
to dopiero się pogarsza :o nie wiem jak to możliwe, ale po nospie ból mi sie nasila kilkukrotnie i dostaję strasznych mdłości. Apap w ogóle nie działa, najlepsze moim zdaniem są tabletki przeciwbólowe z kofeiną :)

na mnie nospa też nie działa. I Apap to samo. Ale paracetamol ma to do siebie, że nie na każdego działa. Mi przechodzi dopiero ibupromie max, albo jakichkolwiek p/bólowych z tej rodziny, ketonalu. i Mg ułatwia mi w tych dniach przeżycie:)

Gość nospę dorosłe osoby
powinny brać 3 razy na dobę po 1-2 tabletek. Więc jeśłi wzięłaś 4 tabletki to sama widzisz, ze nie ma się co obawiać.

Gość nospę dorosłe osoby
powinny brać 3 razy na dobę po 1-2 tabletek. Więc jeśłi wzięłaś 4 tabletki to sama widzisz, ze nie ma się co obawiać.

Gość nospę dorosłe osoby