Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_duszyczka

ŚLĄSK - SALONY Z NAPRAWDE TANIMI OBRĄCZKAMI !!! PROSZĘ O POMOC !!!

Polecane posty

Mieszkacie już jak fajnie ja żyję w typowej rodzinie żyjącej według 10 przykazań . Nie możemy mieszkać nawet po cywilnym razem - musi być kościelny i koniec :( ach szkoda pisać nawet . .

te obraczki ze zdjęcia akurat wykonane są z platyny. My mamy z zółtego złota, błyszczące. Ale jak wcześniej pisałam, dla złotnika jest bez różnicy z jakiego złota wykona obraczki. Możecie dać żólte a poprosić o wykonanie obraczek ze złota białego :) wykonanie tych obraczek wyniosło nas ok. 600 zł. :D

co dam żólte a on może nam zrobić z białego ?? p.s z kąd pochodzi te twoje zdjecie które wkleilaś ?? z jakiegos katalogu ? poślij linka :p

tak, bo dla nich złoto które przyniesiecie do złotnika to złom .. zresztą sami zobaczycie, na pewno zapyta się jaki ma być kolor obrączek, a jak nie to sami zapytajcie :) jak wczesniej wspomniałam zrobiliśmy je wg wzoru obrączek z APARTa http://www.apart.pl/index.htm?szId=1056&szLang=pl zawsze możesz poprzeglądać inne, może jakiś inny wrór wpadnie Wam w oko :D mała duszyczko napisz skad dokładnie jesteś

napiszę tak : poślij mi jeszcze link jaki wzór według którego zamówiłaś te obrączki . A ja ? :) jestem z Tarnowskich Gór :p

Gość gość
ja polecam Jubilera "Klejnot" w Knurowie. Mnóstwo wzorów które można zobaczyć tu: www.facebook.com/JubilerKlejnot przy czym każdy można zrobić w dowolnym kolorze złota (bez zmiany ceny!) a nawet o różnej szerokości. Oczywiście można też zrobić ze swojego złota (czego w Apartach itp.nie ma), a nawet jeśli nie mamy, to ceny i tak są przyzwoite ;) www.jubiler-knurow.pl

Gość Smorawiński i Spółka
Czy Ciebie j e b n e ł o ? temat był aktualny 8 lat temu , ale masz k********* zapłon.

Gość gość
ale ludzie nadal biora sluby i czasem wracaja do statych watkow po to aby nie zakladac osmiu kolejnych o tym temacie kretynko

Gość gość
tak, albo żeby zareklamować swój salon