Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka

wczasy w Bieszczadach nad Soliną

Polecane posty

byl ktos? Jak wspominacie? Znacie moze jakies kontakty, zeby zalatwic jakies tanie noclegi z dachem pod glowa dla 2ch osob? Czy Myczkowce sa warte wyjazdu i jaki jest ten zalew w Myczkowie? Pozdrawiam.

bieszczady sa przepiekne.... ja tam zawsze jezdze nad Soline: Polanczyk, solina

założyłam podobny topic kilka tygodni temu....wyjeżdzam do Soliny za tydzień...do Soliny nad Solinę... mam nadzieję,ze to dobry wybór,jadę tam pierwszy raz...jak narazie to wszytskie odpowiedzi były pozytywne... Ja mam noclegi w DW HALICZ.. Pozdrawiam

Gość pseudominka
bieszczady sa piekne, o kazdej porze roku mozna sie w nich "zakochac". ja je uwielbiam i chetnie wracam bo sa dzikie niedostepne i napewno wart tam pojechac. zalew w myczkowcach jest super ale nie wiem czy teraz cos znajdziesz ale sprobuj w pszczelicach;) przepiekna wioska cicha , dzika .......... a najlepiej polecam bieszczady zima kiedy slychac tam wycie wilow a sniegu jest tylke ze nie wszedzie dojedziesz samochodem. ehhhhhhhhhhhoddalabym wszystko zeby tam zamieszkac

jezdzisz na pole namiotowe czy raczej na kwaterke ;> Poszukuje jakis adresow w necie, ale raczej zadnych cen nie ma i trudno cos znalezc atrakcyjnego cenowo jak na uboga studentke :(

Gość pseudominka
najlepiej jechac pozna jesienia bo wtedy jest malo turystow, a bieszczady sa wtedy piekne :)

Gość malwinkuś
ja byłam strasznie mi sie spodobało!

pewnie troche za pozno o tym pomyslalam i nie znajde juz nic :D a na stacjach pks nie lapia ludzie np. turystow?

Gość glutamina
Solina... hmmm tam strasznie dużo ludzi się już potopiło... Jak się kompać to tylko na strzżonym miejscu. Wiem bo tam mieszkam nieopodal... I słuchajcie Bieszczady cudo!! Ale SOlina taka se.. Ale jeśli ktoś chce... Ja raczej zawsze pod namiot w Bieszczady.. A Ożanna?? Był ktoś??

Gość glutamina
tak tak...

no tyle ze ja jestem z Kraka i jak pojade, a np. nie znajde noclegu w ciemno... to by byla kicha ;]

bylam i wspominam bardzo dobrze. jednak najlepiej bylo tam jakies 10 lat temu, kiedy bylo stosunkowo malo turystow, samochodow i bylo dziczej niz teraz (w sensie, ze bardziej naturalnie niz turystycznie). ale mimo to polecam nadal. i parkingi nad solina sa takze stosunkowo tanie ;)

Polecam miejscowosc Polanczyk i pole namiotowe Cypel. Jest tanio i porzadnie. Dostep do plazy - bezposredni z pola, zaplecze sanitarne czyste i ogolnie calosc wypada bardzo dobrze. Jest stamtad wszedzie blisko a wlasciciel podpowie co warto zobaczyc w Bieszczadach. [polecam

a mam pytanko, czy jest tam dostep do prysznicow na tym polu? Bo trzeba by tez gdzies sie umyc :D

Gość bylam niedawno
polanczyk , pole - "patelniak" prysznic WC do dyspozycji 6zl/doba , blisko do "plazy" wlasciciel - wredny pies ;P

a czy to wc i prysznic za gratis, czy wchodzi dodatkowa oplata za to?

Gość upppp

Gość niedawno bylam
WC za darmo prysznic 3,50 za 10 minut