Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cup

maja znajoma zdradza męża, czuję do niej wstręt

Polecane posty

Gość cup

na dodatek robi to zmoim szwgram, notabene młodszym od siebie o 3 lata. on jest wolny, ale też na niego nie mogę patrzec bo po co sie w to wpierdala. ona ma dorastającą córke a we łbie sieczkę! jak ją spotkam to nawet jej czesć nie powiem tylko spojrzę z pogardą! głupie suki z niektórych bab!

Gość cup
nie wiem, czy powinnam sie w to wtracać , ale normalnie mnie ta sytuacja rozwaliła na lopatki i nienawidze ich za to! najchetniej przemówiłabym mu do rozsądku, bo tą głupią kurwę to będę omijała z daleka. najgorsze jest to, ze sie z nim prowadza oficjalnie. ciekawe co jak sie męzulek dowie, który spokojny ponoc to nie jest. a ni9ech ich pozabija jak dla mnie!

Gość lepeij się nie wtrącać
ale też takimi gardzę :-0

Gość szflikowy dzionek
jak sie z nim prowadza oficjalnie, to raczej meza się nie boji, a tobie co do tego?

Gość ruchacz nie z tej ziemi
A czy notabene to imie tego faceta?:)

Gość konfiskatorr
o laboga jeszcze jest od niej o 3 lata młodszy, to straszne, naprawde straszne. Koniecznie wyslij list do mężą, i podpisz "Zyczliwa"

Gość ofmordę
no szmata, fakt, słusznie robisz omijając ją dużym łukiem i nie myśl o tym, nie warto się brudzić taką sprawą

Gość kot o zmroku
jezeli jak dla ciebie to moze ich pozabijac , to o co ci chodz? Czujesz się niekochana, niedopieszczona, w czym rzecz, chcesz o tym porozmawiac?

Gość ofmordę
list do męża? gdyby to miało sens i gdyby warto było angażować się emocjonalnie w cudze sprawy to może i nie byłby to zły pomysł po co ma się facet marnować z kurwą, jeszcze się zdzira zapędzi, puści z jakimś chorym i przywlecze chorobę do domu

Gość czas na działanie nadszedł
co bedxziesz czekała na działanie meza -niezdary. Sama ich pozabijaj, trzeba walczyc o mloralnosc, załoz stroj, KU-KLU X_KLANU, i do dziełą, my wszyscy moralnie zdrowi, będziemy z tobą.

Gość olkkaaaolko
słusznie robisz, ze ją omijasz , moze to zarazliwe?, i jeszcze tobie jakis seksik by sie przydarzył, a to byłoby straszne.

Gość ofmordę
jakiś seksik, z żonatym? nie każda jest tak popaprana

Gość olkkaaaolko
kiedy ten jest akurat wolny.

Gość cilkaaaaa
zadac zapłaty mozna , bierz tylko EURO

Gość ofmordę
lub jeśli sama jest zajęta... to chore

Gość cilkaaaaa
wpieprzanie sie w nie swoje sprawy, to dopiero jest chore. I nie mow mi tu o szczerych intencjach, bo w takowe nie uwierzę. Cup cos doskwiera, nosi swoj bol, i chce przypieprzyc innym, bo to daje jej poczucie władzy i wyższosci.ale ostanią rzeczą o jaką jej chodzi, jest dobro ludzi w to zamieszanych.

Gość cup
ale wy durni jestescie! do niej czuje wstręt, ale nie chce, żeby mój szwagier miał dziecko przedemną (jestem w ciąży) i to już odchowane! najgorsze jest to, ze sie w tej szmacie zakochał. jest kawalerem bo przebierał jak nienormalny aż w końcu wybrał! żadna mu nie pasowała, bo bez studiów, bo mało kumata, bo to bo siamto a wziął "se" starą fryzjerkę z dzieckiem i w dodatku kurwe, bo tylko kurwy zdradzają. a o moje niedopieszczenie sie nie martwcie, bo skoro mam szwagra to i męża mam! nie mam zamiaru donosic rogaczowi, bo nawet go nie znam a poza tym nigdy mi to przez myśl nie przeszło, ale głupie barany umieją sobie podopowiadac różne historie.

Gość cup
jak można przyzwalać na takie coś! stara kurwa bałamuci chłopaka, który tez widać jeszcze ma sieczke w głowie, sam nie umie o siebie zadbac i mój mąż czuje sie jak jego ojciec nie brat, bo stale w czymś mu musi pomagać bo sam sobie w życiu nie dje rady. nawet bracy nie umie znaleźć, czy skończyć szkoły. ciagle sie w coś pakuje, a mąż musi go wyciągac. dorosły facet a mieszka z rodzicami, a teraz "se" taka lafiryndę przygruchał. żałosne i maż już mu to ze łba wybija.

Gość moherowa koalicja rulez
:classic_cool: ps. Nota bene to się pisze, jako dwa wyrazy :-0

Gość przescieradlo
wali mnie na łopatki głupota bab cup, jestes kobieta i twoja ocena innej kobiety jest wstretna, Lafirynda... itp a szwagier tylko młody gówniarz, twój maż dzielny i szlachetny starszy brat, a ty brzemienna matka polka odpowiedzialna za narody .... i t p pierdoły zajmij sie swoim życiem, mężem i brzuchem albo poduszka na parapet , wisieć przez okno i wpieprzac się w życie innych to tez dobre zajęcie na resztę życia. A zdrady małżeńskie masz jeszcze przed sobą, napewno was to też dopadnie. Nie masz patentu na wierność.

Gość przescieradlo
Nota bene, masz szansę przescignać wszystkie stare podwórkowe plotkary onanizujace się cudzym życiem , jesteś młoda przed Tobą cała przyszłosć. Do dzieła! z pełną werwą, Giertych z tobą, ha ha!

Gość cup
gdy łykam nasienie mojego męża częśc wypływa mi kącikiem ust, czy to normalne? proszę o kulturalne wypowiedzi, kurwa :-o

Gość cup
ale wy jestescie popaprani! zdrada napweno mnie tez nie ominie? pojebani! ja mam zasady w życiu i nimi sie kieruję. nie jak wy, zdemoralizowani prostacy! a od notabene sie odpierdolcie bo już słuchać was tepe ryje nie mozna. zrobilam jeszcze jeden błąd, kto go znajdzie wygrywa wycieczkę! a tak sie składa, ze je moge swiecić przykładem i mąż też!

Gość pingapongas
moja najlepsza przyjaciółka tez puszcza swojego narzeczonego kantem, i to z naszym kolegą, który zareczony jest. Dodam ze dziewczyna z która jest zareczony to tez nasza bliska znajoma nie wiem czy sie w to wmieszac, udawac ze nie widze? potepic?

Gość cup
czego sie spodziewac po ludziach którzy tu wypisuja jak tu same takie zboczone tamaty! każde z was prześciga sie w swojej głupocie.

nie każdy może ze spokojem patrzeć na draństwo innych, skoro nie zgadzacie się z autorką to jej tak nie obrażajcie, bo z tego wynika, że tamta para święta.......... im wolno spacerować , jej wolno się oburzać i kwita

Gość cup
lubię masturbować się w nocy, wyobrażając sobie że Arktos wsadza mi swoją zimną marchewę w pipkę :classic_cool:

widze, że nie wszyscy na szczescie maja taki syf w glowie!

Gość cup.
dlaczego zaczerniłaś mój nick ty podszywaczko-szmaciaro? marsz tu do mnie - za karę wyliżesz mi odbyt!