Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cup

maja znajoma zdradza męża, czuję do niej wstręt

Polecane posty

Gość do cup
wspominalas, ze jestes w ciazy, wiec daj "se" spokoj i zajmij sie soba, to nie twoja sprawa

tak, czuje sie duzo lepsza od tych co przyklaskują zdradzie i uwazaja to za coś normalnego, a tych którym sie to nie podoba potępiają. chore społeczeństwo!

a co ciebie obchodzi, ze ja w ciąży jestem! zazdroscisz?

Gość Zmień płeć
a złość Ci przejdzie i poczujesz sympatię do znajomej :-)

Gość ofmordę
"A zdrady małżeńskie masz jeszcze przed sobą, napewno was to też dopadnie. Nie masz patentu na wierność." Obrażony/a zdradzający/a a może zdradzany/a się odezwał/a. "Pogratulować" postawy. A ja nigdy nie zdradzę. WIem to. Dlaczego? Bo szanuję siebie. I niestety ale uważam też że większość tych którzy zdradzają, czy tych którzy podrywają osobę zajętą, wiedząc o tym, to ludzkie śmiecie. Tak tak, i ty, jeśli się załapujesz w opis.

Gość do cup
ty naprawde jestes malo kumata, napislam zebys zajela sie soba, w pracy dalas zwolnienie lekarskie - bo niby zle sie czujesz w ciazy a siedzisz przed kompem i wymyslassz durne topiki

Nie przyklaskuję zdradzie, nie obracaj kota ogonem. Widze jednak, że wyznajesz zasadę \"kto nie jest z nami, jest przeciwko nam\" - czyli jeśli nie podoba mi się Twoje wścibstwo i małomiasteczkowa dulszczyzna to znaczy, że pochwalam zdradę ... Żałosne

zenobia---cóż za tytan mysli twórczej z ciebie. stopka powalającą swą mądrością

szkoda czasu i atłasu :P jak mawiają świata nie naprawie, bo i nie mam takiego zamiaru, ale zdradą sie brzydzę. zanobia--włącz sobie dode i posłuchaj co jest w życiu ważne :P

Gość do cup
myslalas, ze wszyscy beda ci tu przyklaskiwac jak wyzywasz jakas tam kobiete. nie znosisz krytyki?masz naprawde ciasne horyzonty myslowe

Gość biohazard27
cup cup cup chuj ci w dziób

Gość zakladasz durny temat

Gość ofmordę
Zenobia, widocznie można być przeświadczonym o byciu lepszym, o ile ma się powody. Np ja czuję się lepsza o niebo o takich ludzi jak opisana w pierwszym poście kobieta, czuję wyższość nad nią, ewentualnie żal mi jej że życie lub jej osobowość uniemożliwiają jej zachowania wartościowej postawy moralnej. I co, nie mam prawa? Jeśli śpiewam lepiej od kogoś innego, jest to fakt, jeśli biegam gorzej, to też fakt, jeśli jestem "przyzwoita" a ktoś inny "się puszcza" to też jest to fakt, i to podlegający ocenie. Z tych i innych powodów mogę mieć powody do dumy, z innych do wstydu. W tym wypadku czuję się dumna bo nie jestem szmatą w odróżnieniu od innych osób.

Gość ofmordę
jeśli jakaś szmata zdradza męża z kimś z czyjejś rodziny, to osoba z tej rodziny ma prawo czuć wstręt jako zdrowy, naturalny odruch i tylko o tym jest topik (a wyzywania nie widzę, chyba że te w moim wykonaniu)

Gość autorko tego tematu
jestes pierdlanieta tak ze hejj i nie mówie o Twoich pogladach bo mam takie same ale mówie o Twoich atakch naprawde jestes pusta !!!!

Ofmordę nie chodzi o to, że nie masz prawa czuć się lepsza według własnego kodeksu moralnego, ale ni edaje Ci to prawa do oceny innych ludzi, którzy mają inne zasady życiowe, niż Twoje własne, bo nie są one jedynie słuszną drogą postępowania, usankcjonowaną Twoją akceptacją. Być może dla Ciebie to własciwa droga, ale niekoniecznie dla Kowalskiej czy Nowakowej, która ma inny sposób postrzegania świata. Poza tym uważam, że potępianie ludzi w takiej sytuacji jest conajmniej nie na miejscu, bo sama nie wiesz, co Ci się w życiu przytrafi, a uwierz mi, życie to nie jebajka :-0 I nie zapieraj się, że Ty nigdy, przenigdy, bo z życiem nie ma żartów i kiedyś możesz gorzko zapłakać. Kazdy żyje tak, jak lubi i nie do Was należy ocena. \"Rób jak uważasz, uważaj, jak robisz\"