Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaziol

slub w 2007 roku - ile kosztuje wesele ?

Polecane posty

Gość moniaziol

Gość moniaziol
planujemy slub bardzo nie wiem o czego mamy zaczac:))) mam pytanie ile kosztuje fotograf, samichod itp......

Gość około mnóstwo

Gość moniaziol
mozesz podac bardziej konkretne kwoty

Gość skrzypek na dachu
zalezy od miejsca gdzie wesele, od marki samochodu, od umiejętności fotografa 🖐️

fotograf ---- od 500 do 3.000 kamerzysta ---- od 1.000 do 2.000 samochód ----- \"zwykły\" tzn. merc , BMW ok. 200-300 za godz. a taki retro - 2.000 ( !!! ) za ok.2-3 godz. wesele ----- ok. 120 -180 zł za osobę Kościół ----- ok. 400-1000 obrączki ------ od 500 zł i wzwyż plus inne \"duperele\" typu : wiazanka , ubranie , fryzjer , \"zabiegi upięksające\" , dekoracja kościoła i ewenrualnie sali ...

Gość no...
wszystko zależy od jakości usłg-mozesz zrobic wersje oszczędną-makijaz ci spłynie po godzinie, czerwnoe oczy na tandetnych zdjęciach,fryzura przyklapnieta,sala bez klimy w srodku lata,jedzenie na stole w restauracji w ilosciach sladowych...lepiej troche poczekac i odlozyc-oplaca sie

Gość taka dziwna
mając 110 osób to policz , za osobe ok 130 zł (zalzy gdzie). Orkiestra do 200 zł a minimum 1400 zł. Kamerzysta 1000 zł Fotograf to jeszcze nie wiem Kościół lekko 500 łz, organista 100 zł, kościelny tez ok 100 zł powinien wziąć Inne zaswiadczenia w USC Bukiet 200 zł maksymalnie i tez zalezy gdzie. Przeciętnie sobie wylicz jak to wyjdzie. Strasznie duzo. A jeszcze osobno trzeba alkohol, ciasto , tort ze 400 zl. A wynajmem samochodu, ozdoby na autko, suknia, welon 150 zł. Ja podsumowałam i na 50 osób z jednej strony wyjdzie gdzies 12 tys nie licząc orkiestry, kamerzysty, sukni, butów, welonu obrączek, auta, bo to my płacimy. 12 tys same jedzenie i jak mówiłam ciasta, torety, napoje, słodyce..

Gość ten samochód ....
200-300 za godzine ??? gdzie ? na sląsku w zwyklej wypozyczalnie placisz 200 za dobe - 300 na weekend + bak paliwa (dostajesz z pełnym i z pełnym oddajesz) :O

ten samochód .... - ok. 200 za dobę , ale za jaki samochód ... ? Bez kierowcy , bez dekoracji .... i jakiej klasy ? Ja mówię o tych typowych samochodach ślubnych wysokiej klasy z tablicą rej. \"młoda para\" z kierowcą i z ładnym przybraniem .... Zresztą co region to inne ceny ... Ja jestem z Warszawy :)