Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asianna

Stylistki paznokci łączny się...

Polecane posty

Gość asianna

Czy są na forum jakieś kobietki które zajmują się pazurkami...?? I kochają ten zawód ponad wszystko??? Wymieńmy sie doswiadczeniami Może ja zacznę:) Ja przeszłam pięć kursów z zakresu stylizacji paznokci.Zajmuje sie tym juz 4 lata Posiadam pięć certyfikatów uprawniających mnie do wykonywania zawodu,prowadzę swój mały salonik paznokcia w centrum warszawy jestem dyplomowanym instruktorem ibd,christrio,SuperNail Professional :)

Gość BRAWO BRAWO
odnalazłaś dział ZDROWIE I URODA! ;)

Gość ja to jaaaa
mnie to kreci i mam zamiar posc w tym kirunku... powiedz mi przede wszystkim czy jest to opłacalny biznes??? wiesz chodzi mi o sprawy finansowe ???

Gość asianna
hehe To zalezy od Ciebie.W każdym tego słowa znaczeniu. Jesli będziesz patrzec pod kontem czy opłacalny zawód? to daj sobie lepiej spokój.;) pozdrawiam

Gość Pira3
Ja własnie teraz ide do szkoły kosmetycznej gdzie moge zdobyc tytuł technika.od zawsze fascynowało mnie to....wszczegolnosci interseuje stylizacja paznokci ale przyszłosc wiaze z wszystkimi rzeczami ktore robi kosmetyczka...czyli przez zabiegi skory do paznokci itp.Szkoła jest kosztowna(przynajmniej dla mnie) ale jestem pewna ze chce tam byc:)

Gość Isabelle06 to
dretwa suka ktora ma problemy ze sobą i nie lubi kobiet ktore zajmuja sie kosmetyką i są ladne :):):) ja piernicze ale ty musisz byc brzydka !!! buhahahhahhhaaa :D swiadczy o tym to ze na jakis tam temacie powiedzialas ze jestes modelką :D powiem ci tylko tyle: DOBRA SCIEMA NIE JEST ZŁA :) buhahahhaha co za dno !! :)

Gość asianna
sorry dziewczyny ale to nie jest temat o modelkach;/ czy naprawde nie ma tutaj kobitek które zajmuja się pazurkami???? dziewczyny gdzie jesteście:)?