Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niziutka kobietka

kobiety po studiach..mezatki.. siedzace w domach..bezdzietne

Polecane posty

Gość niziutka kobietka

to ja!;) zaczynam miec manie przesladowcza, ze zostane kura domowa.. szukam pracy ale bezskutecznie.. calymi dniami.. mysle, bo nic lepszego do roboty nie mam:O

Gość niziutka kobietka
skonczylam studia europejskie;) teraz ide do policealnej kosmetycznej jeszcze- stwierdzilam ze fajnie bedzie sie "rozerwac" troche.. a poza tym zawsze krecilo mnie "babranie sie " w kosmetykach mam 24 lata, a poza mysleniem.. hm.. siedze na kafe i marnotrawie czas;) a mieszkam w kielcach to teraz Wy cos o soebie:)

Ja dopiero zaczne 3 rok , wiec tez siedze teraz w domu bo nie pracuje;) Po tej kosmetycznej bedziesz mogla otworzyc swoj interes:)

Gość niziutka kobietka
hehehe taaa no bardzo bym chciala tylko wczesniej chyba pojde na trase zeby troche gotowki zarobic;) no ale skoncze dopiero za 2 lata.. wiec przez 2 lata i tak musze gdzies prace znalezc;) setunia a Ty tez mezatka czy jeszcze nie? a co studiujesz??

A ja tak z ciekawości jestem, bo ani nie jestem mężatką, ani nie siedzę w domu, ale mężatką mogę być lada chwila, a siedzenie w domu widzi mi się jako wieczny urlop, normalnie oaza, zwłaszcza, jak budzik rano dzwoni. Tęskni mi się do \"nicnierobienia\" w domu. Dlatego tu jestem, żeby posłuchac, co Wy robicie.

ja tez mezatka jeszcze nie jestem;) ani mi to w glowie poki co;) Po co na trase lepiej juz do jakiegos pubu ze striptisem:D ;)

Mi siedzenie w domu, jawi sie jako ciągły urlop i przyjemność - czytanie książek, spacery, TV, filmy, seriale, itd. Chciałabym tak pożyć, ale jest jedno \"ale\" - kasa. Muszę mieć swoje pieniądze, więc muszę pracować, a nie siedzieć w domu.

No właśnie, istnieje takie niebezpieczeństwo, ja już po 3 dniach zwolnienia nie wiem co robić z nudów. No ale jabym wiedziała, ze nie pracuję, to może inaczej bym sobie dzień planowała ? Nie wiem. Ale czasem mnie ciągnie do tego \"nicnierobienia\". A Ty co robisz, żeby sie nie nudzić ? W sumie studia, to dobre wyjście. Fajnie by było znowu być studentem :-)

Co ja robie? To co napisalas wyzej, czytam ksiazki, ogladam tv i kafe:D