Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaulina

Yasmine a libido

Polecane posty

Gość paaulina

Hej! Od pół roku biorę Yasmine. Czuję się po nich świetnie, żadnych skutków ubocznych opróbcz jednego - libido zerowe. Kiedyś nie mogłam doczekać się bliskich kontaktów a teraz ich wręcz unikam, nie mam ochoty nawet na pocałunki, pieszczoty itp. Po skończeniu tego opakowania wybieram się do ginekologa po inne tabletki.Czy któraś z Was pokusiła się o zmianę Yasmine na jakieś inne tabsy właśnie ze względu na libido? Co teraz bierzecie i czy zmiana pomogła? Pozdrawiam :)

Gość sosik
ja mam ten sam problem , bralam cilest , diane i jakos z tym libido było- ale teraz od ok 8 miechow Yaśmin biore i seksu mi sie nie che. Po prostu jakbym cyborgiem była. na tyle mnie to wkurza ,ze chyba wogóle odstawie tabsy bo chce normalnie poczuc jak to jest chcieć!

Ja biore Yasmin już prawie rok a libido nawet wyższe niż powinno:)

Gość yasminka
mi gin zmienil yasmin na harmonet wlasnie z tego powodu - teraz jest o wieeele lepiej :)

Gość Homerkowa
Ja odstawlam Yasmin po roku brania wlasnie przez brak libido. I na szczescie wrocilo, praktycznie po kiolku tygodniach:)

Gość yuuka
Ja planuję zmienić Yasmine na Novynette. Moje libido jest zerowe- bierze któraś z Was N.? Jak z libido po tych tabletkach?