Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bankawstanka

Czy mial ktos badanie IGE CALKOWITE...???

Polecane posty

Jak w tytule......musze zrobic to badanie bo mam podejrzenie astmy i bylam dzis w przychodni zapytac o jego cene i pani mi krzyknela 105 zl.......:-( Polega ona na pobraniu krwi i tyle kasy.Pulmonolog mi powiedziala ze niestety nie moze mi dac skierowania na to...Czy ktos z Was mial takie badanie i jak to ile ono kosztowalo????

Gość 7 lat temu
80 zł

robilam badania w szpitalu, najpierw dano mi skierowanie do alergologa i tam wykonali wszelkie testy wlacznie z tym.... dzieciom robilam prywatnie, nie pamietam ile kosztowalo, ale na pewno nie bylo tak drogie... popytaj moze w prywatnych punktach... czasami warto:) bo taniej niz w przychodni...

Gość marianeczka
ja nie wiem ile to kosztowało, bo miałam w prywatnej przychodzni, a moja firma wykupiła mi tam abonament, ale wątpię że to kosztuje 105zł

robiłam w szpitalu panel SIGE - tylko na alergeny wziewne - i płaciłam 125 zł. skierowania od lekarza państwowego nie dostałam, tylko zalecenie zrobienia. widocznie nie jest refundowane.

Wie ktoś czy IgE jest refundowane? Alergolog u którego byłam prywatnie powiedział że to podstawowe badanie przy alergii. A lekarz rodzinny nie chciał dac skierowania. Musze zrobić badanie synkowi, nie wiem czy wykłócać się z jego pediatrą o skierowanie. I ile to kosztuje?? Temat stary jak widzę, moze sie coś zmieniło??

Gość mała1977
dzis robiłam badanie dziecku ige calkowite i zaplacilam 30zl..w miejscowosci Oleśnica. pobrali krew i tyle..pozdrawiam

Gość gość
Dzisiaj miałam robione to badanie u synka ze skierowaniem. Koszt takiego badania u nas to 150 zl

Gość JJJ

Ja płaciłam prawie 200zł za 20 alergenów - Wrocław