Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biohazard27

Jestem bogata,na wszystko mnie stac! A jednak zle mi z tym!!

Polecane posty

Gość Sasza_Sasza
Ano, Ksenofaryna, z lekkim zażenowanie napiszę, że jestem dość charakterystycznym osobnikiem. Zdarzało mi się już parę razy z Tobą rozmawiać, tylko że ja co i rusz zmieniam pseudonimy.

Gość Sasza_Sasza
Nie przejmuj się, Ksenofaryna. Mam podobnie i wiem, że skleroza sprawia czasami różne psikusy. Poza tym, utrztymywanie stałej znajomości w takim miejscu jak to, wymaga nadzywczajnych talentów komunikacyjnych oraz podzielnej uwagi.

Gość okienko
a moze wspomozesz mnie trcohę? zbieram kasę na wesele? pozdrawiam

Gość biohazard27
A Ty nie jesteś Rosjaninem? Bo imię masz takie rosyjskie... Zresztą nieważne - odstępuję Cię Ksenofarynie bo ta dziewczyna na to zasługuje a nie ma sensu żeby była dłużej singlem a przecież Kazik dla niej żony nie rzuci, no nie? ;-)

Gość Sasza_Sasza
Wiesz co, okienko? Musisz pieniędzy poszukać gdzie indziej. Podjąłem właśnie wewnętrzne zobowiązanie pomocy tej pannie w jej problemach życiowo-finansowych i, jak siebie znam, nie spocznę, zanim tego nie dokonam.

Gość Sasza_Sasza
Czy moja polszczyzna wskazuje na jakieś inne, niż poskie pochodzenie? Biohazard? Mój pseudonim ma rzeczywiste rosyjskie pochodzenie a to na cześć mojego znajomego - Aleksandra, czyli Olka, czyli Saszy. Mało skromnie dodam, że język radziecki nie jest mi obcy, owszem, bardzo go lubię i z przyjemnością się nim posługuję. Co do Ksenofaryny nie widzę konfliktu. Myślę, że jestem w stanie podołać Wam obu. Satysfakcja gwarantowana.

Gość Sasza_Sasza
(Ksenofaryna jest rzeczywiście intrygująca. Itelektualnie intrygująca. Uwielbiam rozmowy z kobietą, która zmusza mnie do pewnego wysiłku.)

Gość okienko
no ale skoro mowi ze nie ma co zrobic z peniędzmi to moze mi pomoże? cel szczytny- zakładam niedługo rodzinę. nie wiele mi potrzeba, około 700 złotych na opłacenie slubu kościelnego.

Gość Sasza_Sasza
A, skoro tak, Biohazard, wspomóż bliźniego pieniądzem. Dla Ciebie pewnie 700 złotych, to tyle, co kot napłakał a dla okienka - wydaje się, że to przepustka do szczęścia.

Gość biohazard27
Aha. Na cześć Olka... ale jesteś hetero? Tak tylko pytam, dla pewności... A z Ksenofaryną będziesz mógł gadać nocami o problemach osobowości borderline (która oczywiście jest tylko fantomem), ja będę się Wam przysłuchiwac a potem w trójkę pójdziemy do łóżeczka. :-D

Gość biohazard27
ok, 700 złotych to nie problem

Gość okienko
tiaaaaa. to chyba moje marzenie, ze biohazard wspomoże mnie nędznymi 700 złotymi. ławto pisac takie rezcy, trudniej wdrożyć w życie...... a ksiądz wystawił łapę skubaniec........ ps. płaić za ślub 700 zeta to lekka przesada......ale muszę. siet!

Gość Sasza_Sasza
Jakoś, Bihazard, ciężko Ci się wyrwać z penisowego wątku. Co za różnica tutaj, czy ja bardziej lubię panie, czy panów? Ale dobrze - odpowiem CI na pytanie, Biohazard. Zdecydowanie przedkładam panie nad panów. Owszem, panowie mnie pod wiadomym kątem zupełnie nie obchodzą. Za to na punkcie kobiet mam oczywistą słabość. Zwłaszcza, jeśli to inteligene i piękne panny. Ot, takie moje małe zboczenie.

Gość dolomitka_xx
co za bezczelny klecha! 700 za ślub?! czy jego Chrystus opuścił?!

Gość Sasza_Sasza
Znajdź sobie, okienko, księdza, który nie weźmie od Ciebie ani grosza za ceremonię. Wbrew utartym stereotypom, nie jest to wcale takie trudne.

Gość okienko
próbowałam , nawet sugerowałam sytuacje ze nie jest lekko u mnie z kasą. żaden ( mam cztery parafie) nie chciał nas słuchać......

A ja myślałam,że to jakaś mądra,urocza kobieta,która pogubiła sie trochę w życiu.Bardzo mnie rozczarowalaś Biohazard27. Sasza---odpuść ją sobie,zajmi się Ksenofaryną.Ona przynajmniej wie czego chce od życia i nie podaje swoich rozmiarów. Żenada normalnie. A tak na marginesie to gdzie ty zrobiłas tą \"Wielkanoć\"?Pisałaś,że niemasz własnego mieszkania,a jakoś nie chce mi się wierzyć by twoi rodzice zgodzili się na coś takiego w ich domu.Pachnie mi to prowokacją.

Gość Sasza_Sasza
Szukaj dalej. Jest dość wokoło ofiarnych i nie pazernych księży.

Gość Sasza_Sasza
Foleta? Przestrzegasz mnie przed jakąś lipą? No sam nie wiem, może dałem się nabić w butlę? A jak sądzisz, Foleta? Czy mam jakąś szansę z tą Ksenofaryną? Napisz mi szczerze.

Gość okienko
oj Sasza......slub za trzy tygodnie....

Gość okienko
Biohazard sie do mnie neistey nie odzywa w sparwie przelewu na700 plm

Gość okienko
w ogóle widzę że się nie odzywa na poscie...... chyba to była prowokacja

Sasza----o ile Ksenofaryna jest zainteresowana to tak.Warto próbować.Nie jestem jakąś wyrocznią i nie moge za nikogo decydować. A jeżeli chodzi o Biohazard to sądze,że to jakas znudzona nastolatka wymyslila ten topik by się nienudzić.Troszkę sie pogubiła jednak w swoich \'\'zeznaniach\"biedaczka.Dorosła,dojrzała kobieta niewyjeżdzala by z tekstami o biuście,penisach itd.

Gość biohazard27
no to dawaj numer konta i jazda z tym foleta - masz zupełną rację, a tak na marginesie to jakie Ty masz cycuszki? :-) kseno -

Gość okienko
też mi sie tak wydaje. kolejny beznadziejny temat . prowokacja

Gość Sasza_Sasza
Chyba masz rację, Foleta, w odniesieniu do Biohazardu. Zaś co się tyczy Ksenaforyny, ona jest, jak na mnie, nieco zbyt ruchliwa. Będę musiał założyć jakieś spowalniacze na nią.

Gość okienko
oooooo Biohazard sie odezwała!!!! przeciez nie podam ci numeru konta publicznie.... skontaktuj sie na maila mojego albo daj swojego. mój to: dessange1@o2.pl

Gość modek12
Wypowiedzi userki biohazard27 począwszy od 9:57 nie należą do niej lecz do podszywacza.

Gość okienko
pomarańczowy modek???????a nie czarny?????