Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

Gość Paprotka7

Gość Paprotka7
stosuję drugi dzień i to mniejszą dawkę i kręci mi się w głowie strasznie, jak też bardzo zbladłam, nie wiem o co chodzi, czy to te tabletki, czy przesilenie wiosenne? ja zapłaciłam 27 zł w aptece po przecenie z 3, a w aptece obok 44 zł, więc czasami warto się trochę przejśc po aptekach i poszukać. Spróbuję jutro wziąć jedną tabl, ale tą przed obiadem, może źle reaguje u mnie na pusty żołądek. :/

Gość Paprotka7
oczywiście nie z 3 a z 35 zł ;))

Gość 135
witam biorę terma już tydzień i je jestem na parę dniu przed okresem i waga pokazuje 2 kg m,niej zobaczymy co będzie dalej

co do therm line... ja strasznie zachorowałam po tych tabletkach... zapalenie ucha..goraczka..absolutnie wycienczona bylam..ale faktycznie cos daja tylko m,ze dietka+cwiczenia i efetk 100%... ale nie wiem czy warto.. mnie zostalo jeszcze tabl na 14 dni(ogolnie bralam przez meisiac) i nabawialam sie ketozy.. wiec nie wiem czy tak fajnie..rozhustalam organizm,ale od jutra chce je znowu brac... dokoncz eopakowanie i tyle..heja banana

Gość 135
12 dzień łykania therma line i już 3 kg mniej. Z tym że biorę tylko 2 kapsułki dziennie a nie 4 jak jest zalecane. Ciekawa jestem czy ktoś ma taki efekt że absolutnie nie może słodkiego ????????????

Gość Phersipnai
Witam.Właśnie dziś dowiedziałam się o TL II i postanowiłam spróbować.Byłam w aptece dowiedzieć się o cenę.29.90-tyle kosztują.Postanowiłam,że kupię i zacznę stosować jeszcze w tym tygodniu.18 marca skończyłam 18 lat,chyba mogę je już zażywać?Jak myślicie.Prawie codziennie biegam przez godzinę i jem tylko śniadanie i obiad.I tak już ostatnio schudłam,ale chciałabym pozbyć się tłuszczyku z brzucha i ud.I mam jeszcze jedno pytanko.Stosuję tabletki antykoncepcyjne.Czy te kapsułki w jakiś sposób obniżają ich skuteczność? Pozdrawiam

Gość Jabalulaś
Hej dziewczyny mam pytanie, wiecie może od ilu lat można stosować ten specyfik? Bo ja mam 15 lat, domyślam się jednak iż ma to jakieś efekty uboczne i że zaszkodzi to mojemu dalszemu rozwojowi... będę wdzięczna za odpowiedź! Pozdrawiam :)

Gość Paprotka7
hey, mnie terma line jednak nie do konca pasuje, dokoncze opakowanie i nie bede brala, co prawda dodają energii,ale po paru godzinach zasypiam na stojąco. w dodatku popękały mi naczynka krwionosne na twarzy, ale byc moze dlatego ze mam b delikatną cerę i tak zareagowala.

Gość Phersipnai
Można to stosować raczej od 18 lat.

Gość gwiazdeczkakscz
Dziewczyny bedac w takim mlodym wieku to zapytajcie raczej lekarza. No chyba nie sadzicie ze dziewczyny tutaj sie wypowiadajace to wszystko wiedza najlepiej......tutaj to mozna sie pytac czy cos dalo czy nie...ale nie czy w 15 i 18 roku zycia to pasuje. Zreszta jesli chodzisz do ginekologa i bierzesz w tak mlodym wieku srodki antykon. to mozesz przy okazji zapytac swojego lekarza...choc ja bym takiej mlodej osobie tych srodkow antykon. nie przepisala. ALe czemu to sie przekonasz za pare lat... Pozdrawiam.

Gość co do tabletek anty i diety...
Młoda przestań brać te środki antykoncepcyjne i będziesz mogła zapomnieć o środkach wspomagających odchudzanie...Wiem co mówię, brałam tabletki przez 3 lata i o ile przez dwa pierwsze lata z dużym wysiłkiem udawało utrzymywać wagę na stały poziomie( 2-5 kg w jedną i zaraz w drugą stronę), to w ciągu ostatniego roku po prostu tyłam w oczach. 12 kilo w ciągu 7 miesięcy mimo ciągłej diety(1500kalorii od pół roku+przynajmniej 2 godziny ćwiczeń dziennie i jazda konno 3 razy w tygodniu). Odstawiłam to gówno 2 miesiące temu i do dzisiaj wskazówka wagi nie ruszyła się nawet o milimetr w dół mimo naprawdę drakońskich diet...dzisiaj kupiłam thermo lineII i mam nadzieję,że to pomoże...

Gość Paprotka7
zależy jakie tabletki kto bierze ....są i takie po ktorych sie chudnie. ja swoje biore pare lat i nie przytyłam od nich nigdy.

Gość Negri
Ożesz w mordę. Ja płacę 38,80 za 60 tabletek, i nigdzie nie widziałam niższej ceny. Cóż. Mniejsza o to. Ja stosuję Therm Line II od października roku 2007. Do grudnia (dwa i pół miesiąca) schudłam ok. 8 kg. Wtedy stosowałam je zgodnie z zaleceniami na ulotce (2 tab. przed śniadaniem, 2 przed obiadem) między tymi posiłkami raczej nie podjadałam, bowiem nie miałam w ogóle ochoty. Naprawdę, wcześniej miałam mega problem z odżywianiem, nie mogłam się wręcz opanować. Zazwyczaj za jednym zamachem potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady, paczkę chipsów, ciepłe lody i inne kaloryczne rzeczy. Kiedy coś było obok mnie od razu wcinałam. Po zażywaniu Therm Line II nawet ogromne ilości tych wszystkich smakołyków, kiedy przebywały obok mnie już nie wzbudzały tak wielkiego mojego zainteresowania. Później przestałam brać Therm... zgodnie z zaleceniami, stwierdziłam iż zmieniejszenie o połowe dawki oszczędzi mój portfel. Ale niestety owe zmniejszenie jedyne co przyniosło za sobą to brak efektów. W trakcie ferii zimowych w ogóle przestałam brać tabletki, spożywałam alkohol (a wiadomo, że on przyspiesza odkładanie się tkanki tłuszczowej), jadlam 'dużo', a nie przytyłam. Teraz znowu zaczynam brać te tabletki w odpowiednich ilościach, bowiem mam 3-4 kg. do pożegnania. Dodam jeszcze, że mam lat 16, a zaczęłam odchudzanie od 63 kg. teraz ważę 55,5, przy wzroście 165. Pozdrawiam wszystkich ;*

Gość Tyma
tabletki antykoncepcyjne zawierają estrogen, hormon ten jest hormonem sterydowym , który utrudnia pozbycie sie tłuszczyku z kobiecych partii ciała tj biodra, uda, brzuch. powodzenia

Gość Paprotka7
za trzy dni kończę przyjmowanie therma line. Od dwóch miesięcy regularnie ćwiczę, schudłam ok 3 kg ale - bardzo ładnie zarzeźbiło mi się ciałko, a ćwiczenia weszły same w nawyk :-) podobno już po 10 minutach ćwiczeń wydzielają się hormony szczęścia - endorfiny - i dlatego ćwiczenia mogą pozytywnie uzależnić. :-) na rynku pojawiają się coraz nowsze specyfiki , jednak na przykład ja - przyjmując od kilkunastu lat hormony na tarczycę , nie każdy z nich mogę wypróbować. Nauczyłam się jeść co trzy godziny, w ten sposób ustabilizowałam swój organizm i nie mam napadów głodu,a wieczorami jem przeważnie samo białko, słodzę tylko miodem i czuję się naprawdę dobrze, życzę wszystkim powodzenia i sama wyciągam wniosek taki - że wystarczy zmienić niektóre nawyki żywieniowe - i okaże sie że lepiej nam z nowymi a efekty same przyjdą - prędzej czy później. jeśli chodzi o pigułki antykoncepcyjne, to na pewno większość z nich może utrudniać schudnięcie, jednak jest taki ich wybór że każdy może wybrać odpowiednie dla siebie - i tak jak ja czuje się po swoich bardzo dobrze, lepiej znoszę "trudne dni" i nie widzę powodu dla którego miałabym je odstawić, a schudnąć i tak schudłam - można ? mozna :) są tez niestety takie przypadki że dziewczyny tyja po 10 kilo po pigułkach i chodzą cały czas zapłakane bo tak własnie moga działać nieodpowiednio dobrane hormony - i to niestety tez się zdarza. Lekarz powinien wtedy zmienić nam hormon na inny. Co organizm to inne przypadki. Pozdrawiam.

Gość wariatkaNAmaxa
ja od 4 dni stosuje therm line II i widzę, ze na pewno jem mniej. Ale z kolei wczoraj zauważylam drgawki rąk i kręcenie w głowie. Czym jets to spowodowane...dużo kofeiny jest w tych tabletkach, dlatego calkowicie juz zrezygnowalam z kawy. Ktoś kto ma problemy z sercem itp. musi uważać. Zobaczymy czy podziałaja te tabletki. Kolega mi je zaproponował. Schudl 10 kg w miesiac, tyle tylko ze on byl gruby i bylo mu latwiej zrzucic. Je normalnie i nie ogranicza się. Slyszałam ze im bardziej ktos sie poci po tych lekach to lepiej to moze nawet ok. 10 schodnuac w miesiac, ale pot jest podobno nie dowytrzymania :). Drogie koleaznki mam nadzieje, ze kazda osiagnie pożadany efek. Ja mam 170 cm wzrostu i 70 kg. Pragne minimum zgubic 10 kg. I wam zycze powodzenia!

Gość wariatkaNAmaxa
a czy po nich osyfia? bo z kolei twarz mam fatalna od 2 dni

Gość Dra
Negri! Dobrze, ze jestes! Balam sie, ze tylko ja w wieku 16 lat biore te tabletki.. Mam 1,65 i waze 60 kg. Niby waga w 'normie' ale ja bardzo zle sie czuje i chce wazyc max. 55 kg. TL biore 4 dni (2 przed sniadaniem i 2 przed obiadem) Balam sie, ze cos mi bedzie dolegalo bo mam malutkie klopoty z sercem. Wiem ,ze wg niektorych to nierozwazne z mojej strony, ale naprawde juz nie wiem, jak zrzucic te kilosy :( Pozdrawiam wszystkie walczące :)

Gość Dra
Zapomnialam: Kupilam 120 tabletek po 34,99 na Allegro. Przesylka 0 zl. Szukajcie okazji,bo mozna sporo zaoszczedzic, ale uwazajcie, by nie natknac sie na naciagaczy :)

Gość Dra
wariatkaNAmaxa : Nie wiem, to chyba indywidualna sprawa. Ja nawet zauwazylam mala poprawe,ale chyba dlatego, ze nie jem praktycznie slodyczy (po tl nawet nie mam ochoty:)) pozdrawiam :)

Gość Negri
Dra, ja chyba nie mam żadnych problem, wiem tylko, że po Therm Line II sięgnęłam w totalnej desperacji. Teraz chcę ważyć około 51 kg. Na początku łatwo pozbyłam się tych kilogramów, bo byłam grubsza, ale teraz zdaję sobie sprawę, że wszystko będzie trwało wolniej. Ważne tylko aby skutecznie. Stanę za tydzień na wadze i zobaczę czy są efekty. Szczerze mówiąc, do tej pory obawiam się czy w przyszłości wyjdą jakieś konsekwencje z powodu tego, że używałam suplementów... Pozdrawiam;*

Gość Dra
Kiedys odchudzalam sie na zupie kapuscianej chyba przez miesiac. Fakt, bylam wtedy bardzo zawzieta, ale to bylo przed swietami i wiadomo.. Kilogramy powrocily ze zdwojona sila :( Schudlam wtedy jakies 3 kilo, a co druga osoba mowila ze ladnie wygladam itp. Bardzo milo wtedy bylo i chcialabym, zeby sie powtorzylo ale bez efektu jojo rzecz jasna.. Na poczatek nastawilam sie na te 5 kg, a pozniej zobacze jak bede wygladala. W sumie to licza sie centymetry a nie waga, ale jest ona poniekąd wskaźnikiem:) Ja mam umiesnione nogi (jezdze konno) i wiem, ze to troche wazy.. No ale co do Therm Line to ja rowniez jestem bardzo zdesperowana. Przes ostatnie pol roku staram sie dobrze odzywiac, cwicze ale nic mi nie pomaga.. Jezeli teraz TL nic nie ruszy, to pojde do lekarza na badania hormonow i tarczycy, czy co tam sie w tym przypadku bada.. Trzymam kciuki za nas wszystkie :) :* Tym razem sie uda!

Gość Negri
Uda, uda :) Ja też miałam po drodze święta i pluję sobie w twarz za to, że się nie przytrzymałam krócej na smyczy przy stole. I nie tylko przy nim...;/ Taka niestety moja natura. Muszę tylko zacząć ćwiczyć więcej, bo wtedy (listopad) miałam jakiś konkretniejszy ruch... 4,2 kg to pozbycia. Zauważyłam jednak, że codziennie stawanie z niecierpliwością na wadze, wcale nie jest dobrym rozwiązaniem. Zazwyczaj jesteśmy zawiedzeni, że jak to?! Dlaczego nie schudłam w ciągu tej nocy kolejnego kilograma?! I wtedy zaczyna się kolejna myśl: "Skoro nie chudnę, to po co mam się dalej katować? Wolę sobie pojeść". Podczas gdy zdecydowanie lepsze jest ważenie się conajwyżej raz w tygodniu, wtedy bowiem zaobserwujemy pozytywny wynik, a to doda nam więcej motywacji oraz chęci do dalszego działania w kierunku odchudzania. Pozdrawiam wszystkich ;*

Gość Dra
Dziewczyny, czy przy tl mozna brac antybiotyki i inne tabletki pokroju aspiryny, gripexy? Ogolnie chodzi mi o takie mocniejsze lekarstwa. Jestem w potrzebie bo juz normalnie umieram, taka chora jestem. Nie moge tego przeczekac, bo w czwartek wyjezdzam i musze byc zdrowa i w pelni sil ;)

Gość Negri
Nie, na ulotce jest napisane, że nie wolno spożywać tych tabletek kobietom w ciąży oraz osobom na anybiotykach. Ja też musiałam przestać brać TL, nie dość, że na przeszkodzie stanęła Wigilia, ferie to jeszcze choroba. Masakra. Teraz coś ciężko mi do tego wrócić, czuję, że przestaje działać. Dzisiaj zjadłam od groma mimo zażycia zalecanej dawki (łącznie 4 tabletki), nie wiem co mam zrobić... Może przez dwa dni, albo jeden będę piła wyłącznie zieloną herbatę, aby się oczyścić ze wszelkich świństw, i powrócę do TL. Co wy na to?

Gość Sylwucha
JABALULAś- Ja mam 16 lat biore te tabletki od tygodnia i nic mi nie jest :):) pozdrawiamk

Gość Dra
Cholera, mama mnie chce zapedzic do lekarza, a wtedy na 100% da mi antybiotyk :S Narazie jade na gripexie max, ale jakos nie widac poprawy.. Negri, lepiej nie tak drastycznie.. Wydaje mi sie, ze jezeli bedziesz jadla ylko 'zdrowe' i w malych ilosciach a przy tym pila b.duzo plynow to bedzie najlepsze rozwiazanie..Nie znam sie na tym, ale zdaje mi sie ze to najlepsze wyjscie..

Gość no to w końcu...
ja brałam ThermLine przez 4 tyg. i nie schudłam NIC mimo ograniczenia jedzonka (nie jakaś drastyczna dieta ale jednak). Więc jak dla mnie to nie działa. Ale każdy reaguje ianczej.

Gość Negri
Dra, hmm... właśnie się tak zastanawiam... ale 52 chciałabym ważyć. Wszyscy wszędzie piszą; dużo płynów, zdrowe jedzenie w małych ilościach. Problem w tym, że ja nienawidzę wody mineralnej, a to w zasadzie o to chodzi, nie o coca-colę. Cóż. Postanowiłam zacząć odżywiać się tak jak pół roku temu, kiedy schudłam 8 kg. w zasadzie wtedy nie myślałam dużo o jedzeniu, bo byłam 'zakochana' i 'szczęśliwa' a hormony szczęścia powodują, że nie chce się jeść. Im, więcej myślę o tym, że nie mogę czegoś zjeść tym bardziej mam na to ochotę, ale to normalne. Co zakazane najlepiej smakuje. Śniadanie, obiad i malutka kanapeczka. Nie jeść po 18:00. Nie wcinać słodyczy. Jeżeli dostosuję się do tego, to powinnam w końcu schudnąć te 3 kg. Wiecie co?! Przytyłam. Nie dużo, ale jednak 55,7. Ok, ok. Po prostu MNIEJ ŻRYJ. Babcia zawsze mi to powtarzała, a jak schudłam zapytała co robiłam, ja wtedy powtórzyłam jej mądre słowa: mniej jadłam. Pominęłam jednak fakt spożywania TL II. TL II to tylko suplement, nie zrobi za nas wszystkiego, ale w pewien sposób pomaga. Myślę jednak, że to wszystko kwestia wiary, przekonania i wmówienia sobie, iż działa.