Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

Gość rikirik
o ten kilogram to ci sie moz zmniejszyl

Witam dziewczyny, ja od tygodnia brałam Bio C.L.A z zielona herbatą ale czytając wasze wypowiedzi i różne fora doszłam do wniosku że lepsze rezultaty przynosi właśnie Therm Line II. I od dziś przerzuciłam się na ten specyfik, podobno ma szybsze i bardziej widoczne działania. Ćwiczę sobie troszkę w domu, zwłaszcza brzuszek bo od porodu nie mogę się go pozbyć mimo że minęło już 3 lata!!! no i całe jedzonko idzie mi w brzuch i biodra, a potrafiłam tego zjeść! Powiem wam że już po tym Bio mam mniejszy apetyt, a postanowiłam się przerzucić bo dość mam patrzenia na zgrabne tyłki na basenie, chciałabym bez wstydu pokazać się w stroju kąpielowym! jestem drobnej budowy i nie chcę dużo jakieś 5 kg! Będę pisać o rezultatach jeśli takowe będą! Trzymajcie kciuki pozdrawiam...

Hej:) TL2 biorę już 4 dni. dziś piąty. Po 4 dniach 2 kg zrzuciłam, ale oprócz tabletek mam ooostrą dietę i ćwiczę. U mnie też jest tak, że czuję się momentami słabo, tzn. w głowie mi się momentami kręci i niedobrze się robi po tych tabletkach, a może to troche ze względu na małe ilości pożywienia jakie zjadam. Ale staram się jakoś przemęczyć z tymi efektami ubocznymi bo jestem zdetermonowana jak nigdy:) chcę zrzucić jeszcze z 7 kilo:) Mam nadzieję, że dotrwam aż do osiągnięcia celu:) Jeśli chodzi o ćwiczenia to polecam 6 weidera, super działają na brzuszek:) Robi się płaski, a po całym cyklu(6 lub 7 tygodni-zależy od tego czy wybierze się tą cięższą wersję czy troszke lżejszą) podobno i umięśniony:) O dalszych efektach (albo ich braku:P ) będę informować Trzymajcie się, silnej woli laseczki! Pozdrawiam;*

Gość Natalia-pomocy
Siemanko powiedzcie czy te tabletki sa naprawde dobre????

Gość Natalia-pomocy

Gość lutharien
Są bardzo dobre, jeżeli pamiętasz, że są to tabletki WSPOMAGAJĄCE odchudzanie, a nie odchudzające. I jeżeli stosujesz je zgodnie z przeznaczeniem - są to tabletki dla osób aktywnych, bo ich działanie polega na tym, że przyśpieszają spalanie tłuszczu podczas wysiłku i zapobiegają odkładaniu się zapasów. Więc dieta + wysiłek + therm line = wymarzona figura bez jojo. powodzenia

Gość ADADd
ostatnio czytalam ze tego typu specyfiki daja taki sam efekt niezaleznie od wysilku fizycznego, w przeciwienstwie do preparatow z CLA gdzie efekt tym lepszy im wiecej cwiczysz.

Gość Natalia-pomocy
No ba to wiadomo ze same tabletki nie pomoga trzeba troche wysilku. i jestem coraz bardziej przekonana do tych tabletek poniewaz czytalam strasznie duzo komentarzy na ich temat i malo jaki komentarz okazal sie zly wiec jednak chyba zaryzykuje nad kupnem tych tabletek. Mam nadzieje ze cos daja.

Gość rodzicek
Preparat jak każdy inny!!!!Ważne,co w głowie!!!!! Chcę jednak powiedzieć,że wysyłka z Ostródy-to LICHWA!!!!! W aptekach jest dostępny w cenie 28zł,a max.40zł,a oni wysyłają w promocji (niby) za 89zł.To jest SKANDAL!!!!!!!

Gość rodzicek
Lepszym preparatem jest MERIDIA 15 i MERIDIA10.Tabletki są jednak na receptę.Cena 1-go opakowania (30 tabl.)-to max.80zł.Łyka się tylko 1-na tabl. dziennie.Wystarczy więc na cały miesiąc.Ważne jest też,że na wszystko ma oko lekarz.Ja łykałam to przez rok-czułam się dobrze.Zeszłam z nr 52 na 44,42.W tzw. międzyczasie badałam krew i RR i było wszystko super.Teraz dla utrzymania wagi stosuję LINEA-też z apteki (już bez recepty).Kobiety i dziewczyny!!!! Przemyślcie to,co napisałam!!!!! teraz,oraz to, co powyżej!!!! Pozdrawiam wszystkie i życzę powodzenia i rozwagi w podejmowaniu decyzji!!!!

Gość edith74
Witam wszystkich, od 5 dni biorę TLII i trochę żle się po nich czuję... boli mnie głowa i ogólne rozdrażnienie, czy to po tych tabletkach może tak być, jeśli chodzi o wagę nie widzę jak na razie nic mniej a i apetyty nie jest mniejszy

edith74 Nie przejmuj się tymi objawami,po kilku dniach Ci to minie:) Ja brałam therm line II od lutego 2008 do września schudłam 8kg,póxniej zrobiłam sobie przerwę i tabletki już nie działały z ta samą siłą jak wczesniej,nie chudłam,ale nie chciało mi się jeść.Jakiś tydzień temu odstawiłam je całkowicie i teraz mam satraszne napady jedzenia,nie wiem czy jest to spowodowane miesiączką,którą dostanę na dniach czy też taki jest skutek po odstawieniu Th.Obawiam się,że mogę spowrotem przytyć,dlatego wzięłam się za skakanie na skance i planuje codziennie biegać:) Pozdrawiam:)

Gość dori65
TERAZ SA INNE I NIEPOWODUJA SKUTKOW UBOCZNYCH,POLECILI MI W APTECE FORMOLINE L112.CHUDNIE SIE WOLNIEJ ,DOBRZE JE TOLERUJE,THERM LINE NIEMOGLAM BRAC BO SERCE MI KOLATALO I NIEMOGLAM SPAC

Gość edith74
mam jeszcze jedno pytanie co do dawkowania, przy tych moich dolegliwościach związanych z łykaniem tego cuda czy odpowiednią dawką bedzie 2x po 1 tabletce, mówiąc szczerze trochę boję się brać więcej, chodzi mi o moje bóle glowy a jestem niskociśnieniowcem, pozdrawiam wszystkich ;-)

Gość kami6
lykaj po jednej ,ja tez jestem niskocisnieniowcem i jak bralam po 2 to niemoglam spac w nocy.niepij kawy bo T L maja duzo kofeiny.teraz biore pierwsza tabletke o 7-8 rano po sniadaniu bo przed bylo mi niedobrze a druga ok.13-14 zeby do wieczora sie wchlonela i moge spac bez problemu

Gość edith74
Wielkie dzięki za info życze powodzenia wszystkim :-)

Gość zbudowana
Witam..:)) Jestem tu nowa, ale wszysciotko przeczytalam.. mam 162 i waze 59 kg ;/ ... ech nie jestem jakas gruba.. wiecej u mnie miesni niz tluszczu bo trenowałam..ale z pewnych przyczyn skonczylam.. teraz mi bardzo zalezy zeby niezbedny tluszczyk zrzucic ale cw nic nie daja... zalezy mi na nogach i brzuszku.. widze duzo pozytywnych opini..obawiam sie tych negatywnych.. ale juz postanowilam ze to kupie.. Panie..ktore juz TL2 dlugo uzywaja.. moze glupie pytanie..ale czy biust bardzo maleje..? cwiczyc nie bede bo niestety nie moge.. ale mam diete.. uf.. PS. cel- 52 kg cel (marzenie) 50

Gość Patricja
Powiem tak.. TL nie kazdemu sie nadaje ;)) mam 170 cm wzrostu i waze 69 kg.. moim celem jest około 55 kg... Jak narazie Dzięki TL schudłam 5 kg w ciągu 2 tygodni ;)) jest naprawde skuteczny...

Gość kami229
pytanie do Patrycji cz y bierzesz tak jak zalecają 2 tabl 2 razy dziennie

Gość Patricja
Tak biere tak jak zalecaja ;)) 2 tabletki 2 razy dziennie... tak szczerze mowiac to tabletki te są dla wytrzymałych.. często po wzięciu kołuje sie w głowie, ale po chwili to przechodzi... ja obecnie szybko usypiam ale po ok.7 godzinach wstaje wyspana i wypoczeta a kiedys bylam duzym spiochem ... diete mam 1000 kalori ... jak dla mnie tabletki rewelacyjne !

Gość edith74
Mam pytanie do Patricji, przez te dwa tygodnie stosowałaś dietę 1000 kcal a co z ćwiczeniami.

Gość Patricja
staralam sie byc aktywna fizycznie.. starałam sie biegac 10 minut dziennie ;)) nie zawsze mi sie to udawalo... z tego co czytalam po forach tabletki + dieta + aktywnosc fizyczna jeszcze lepszy efekt ;) a wiec teraz zaczne robic wlasnie tak .. 3 w 1 ;) Pozdrawiam

Zbudowana:) Jeśli postanowisz się wytrwale odchudzać,to najczęściej pierwsze co chudnie to pirsi... Ja zawsze miałam mały biust,ale jak schudłam to znikł on prawie,że całkowicie...

Gość Patricja
No tak ;)) ale nie u kazdego tak to wszystko wyglada...

Gość edith74
Właśnie zaczęłam trzeci tydzień zażywania tego cuda ;-( i jak mam byc szczera to moja WAGA nie wiele sie zmieniła. Ćwiczę co drugi dzień przez godzinę (bieganie, rowerek, siłownia) co do diety to na pewno mniej jem, nie licze kalorii. Przeszły mi te wszystkie dolegliwości bólowe, zaczęłam zażywać 2x2 ale efektu jeszcze nie widzę... a tak bardzo tego chcę :-(((

Gość Patricja
Kochana Tabletki Tabletkami :) nie każdy ma szybką przemiane materii, ja sie dziwie osobom, które piszą, pisały, że w przeciągu miesiąca schudły 8-10 kg ... waga niewiele sie zmienia bo jednak ja np. mam coś do zrzucenia i jest ciężko. Nie ma sie co załamywać, trzeba dalej kontynuować, na pewno da to jakieś efekty ! Pozdrawiam.

Gość Zbudowana
Hejkoo :** kupilam Termiki :D i biore juz chyba przeszlo tydzien.. nie cwicze bo nie moge ale diete mam.. i jest dobrze..waze coraz mniej ,nie chce mi sie jesc.. dobrze sie czuje.. na poczatku bylo mi po nich slabo i goraco..kresilo mi sie w glowie ale juz jest dobrze.. szczupleszy juz brzuszek i z nog mi spada.. a piersi nawet nie zmalalay hahah:D hie hie.. dobrze jest :D

Gość Izuśka6
Hmmm..witam was dziewczyny..ja biorę TL od 5 dni i nie widzę jak narazie żadnych efektów..ale poczekamy zobaczymy...każdy reaguje inaczej... Dodam do tego że codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym godzinę... No ale zobaczymy jak to dalej będzie...;D A co do ceny..to na Allegro kupiłam 2x 120 tab za 62 zł ;D