Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

Gość ewuncia23
Mam pytanko.Czy biorąc tabletki antykoncepcyjne mozna spokojnie brac trerm line II bo nie chcialabym zostac mama a czuje ze samymi cwiczeniami to nie dam rady zrzucic 5 kilogramow.Z gory dziekuje na odpowiedz.

Gość Kasia Kasia
Wirtam wszystkich :D tak czytam i czytam forum i niektorym pomagaja tabletki niektorym nie ;d ja tez postanowilam kupic Therm Line II :D Super okazja za 30 zł na allegro, 0 zl przesylki ;d opakowanie 120 kaps. mam nadzieje ze pomoze ;d Pozdrowionka

Mam pytanie- czy ktoś miał takie odczucie( mam nadzieję , że odczucie), że coś mu w gardle stoi? Momentami rośnie i mam wrażenie, że się uduszę. Najgorzej jest przed snem, do tego ból głowy trudny do opisania.

Gość Elo320
Witam , kupiłem TL II , mam kilka pytań otóż czy może ten lek stosowac dziecko w wieku 16/17 lat?Jakie moga byc skutki zażywania tego leku przez dzieci w tym wieku? Pozdrawiam :)

Gość edith74
Witam wszystkich ponownie... minęły 2,5 miesiąca jak zażywam to cudo i ... jak na razie to mniej 5 kilogramów ale nie bez wysiłku. Myślę że gdyby nie moje wizyty na siłowni co drugi dzień 5 kilometrów na bieżni i 20 minut na siłowni... to efekt byłby marny. Chciałabym tak jeszcze ze 3-5 kg ale nie wiem przez jaki czas można to zażywać po jakim czasie trzeba zrobić przerwę ... proszę o pomoc...

Gość mgfcgvj
edith therm line można zażywać 8 tyg po których musi byc 4 tyg przerwy. Potem znowu możesz zacząć brać.

Gość swihu
4 tygodnie zażywania.. i 2 tygodnie przerwy.. a nie 8 i 4..

Gość joshi
jest taka stronka kulturystyka.sklep.pl oni mają zawsze fajne promocje na therm line (i nie tylko), dużo niższe ceny niż w aptekach i szybko dostarczają, polecam :) ja właśnie zakupiłam :)

Gość Dieta moja
Hejj Mam pytanko mam siostre ktura ma 13lat w tym wieku i ma zamiar stosować Therm Line bona swuj wiek jest troche otyła troche ma strasznie grube uda ręce i brzuch oraz boczki. I czy można w tym wieku to stosować bo boje się onią ichciałabym sama najpierw wytestować i niewiem gdzie moge to kupić i czy to jest na recepte.? bo niewiem jak mam w aptece się zapytać bo troche mi gupio i znają mnie w całym mieście. Czy zapytać się gdzieś indziej np. w Galerii Bałtyckiej.? Moja siostra ma 13 lat w tym roku i warzy55 kg. czy to niezadłużo chodzi do 6 klasy w tym roku pujdzie do1 gimnazjum i od 4 klasy dostała okres powiedżcie od kturego roku i gdzie moge zakupić ten produkt.?

Gość Nutrizer
Therm Line'a nie powinny brać osoby: -poniżej 18tego roku życia -z nadwrażliwością żołądka -nietolerujące kofeiny -uczulone na jakikolwiek składnik tl -będące w ciąży -stosujące leki Co do tabletek antykoncepcyjnych, to zalecam to odstawić w ogóle (nie tylko dla własnego zdrowia, ale i zdrowia przyszłych dzieci), nie tylko na czas stosowania tl. Polecam też therm line forte (także w drinkach), który jest skuteczniejszy od tlII. Pozdrawiam

Gość carex
Biorę już 4 opakowanie TL II i efekty są. Oczywiście stosuję również dietę, w której do minimum ograniczyłam spożycie węglowodanów. Jestem kobietą w średnim, a nawet starszym wieku, kiedy to odchudzanie nie przychodzi już tak łatwo. Teraz noszę rozmiar 42, a dawny 44 jest już za duży. Biorąc preparat nie odczuwam żadnych środków ubocznych i myślę, że jest wart polecenia.

Gość Punciaaaa
Witam wszystkich na tym forum;) Mam 15 lat i nadwage ok 10 15 kg chce zazywać Therma Line II z specijalna dieta i cwiczeniami.Tylko nie wiem czy te tabletki beda dobre dla mnie i nie zniszcza mi zdrowia;?/

Gość monika90
Ja biorę już od paru dni i powiem, że na początku pojawiały się skutki uboczne w postaci kołatania serca, zawrotów głowy ale zgodnie z odpowiedzią na stronie therm line\'a, ustąpiło gdy organizm się przyzwyczaił ;] zauważyłam już pierwsze efekty ;o nie ćwiczę specjalnie, czasem brzuszki czy ćwiczenia na \'boczki\' albo poprostu zamiast jeździć - chodzę . jem mniej a częściej, ograniczyłam węglowodany i tłuszcze . jem więcej produktów białkowych . mam tyle energii, że nie wiem co z sobą zrobić ;p ogólnie polecam ;] na allegro 120 tabletek niedużo ponad 30 zł + darmowa przesyłka .

Gość mala........
Hej ja o stosowaniu tabletek czułam ten wielki przypływ energii po 1,5 tyg przestałam brać lenistwo i brak czasu ciagle mówiłam pote potem.. powiem ze schudłam 4kg codziennie robiłam brzuszki nic wiecej powiem ze naprawde czułam sie niesamowicie.. lecz jak przestałam brac to wzrósł mi taki apetyt ze jadłam praktycznie cały czas ;/ to była porazka.. wogóle nie mogłam przestac lecz wzielam sie w garsc i znowu zaczełam:) kupiłam 60tabl za 13,99zł pozdrawiam:)

hej! ja własnie czekam na przesyłkę z allegro (120 kaps. za 32+0zł koszt wys.) jutro powinna dojść .Widzę że pomaga ten specyfik,ale efekty nie są jakieś oszałamiające,zobaczymy jak na mnie zadziała,(mam 168 cm wzrosty i waga ok 67 kilo) będę wam pisać jak działa pozdrawiam

Gość Moniczka-N
Witam czytałam z zapartym tchem wszystkie komentarze. Zamówiłam ten rodukt na allegro i nieco przeraża mnie, że niektóym to w ogóle nie pomaga. Moj organizm właśnie jest taki, że bardziej skłonny jest do tycia niż do chudnięcia... Mam 164 i waże 59 kg, nie mam nadwagi, ale jestem "nieproporcjonalna", moim celem są chudsze uda i brzuch. Ćwiczę codziennie od miesiąca na uda ale nie widzę efektów, diety nie stosuje, bo i tak jem szczególnie mało. Mam nadzieję, że Therm Line II mi pomoże... to moja ostatnia deska ratunku przed wakacjami... Będę pisać o efektach...

Gość aga2407
witam ja od 4 dni biore tl2 bo zostalo mi troche kilogramow po ciazy i tak jak czytam wasze opinie to nie spotkalam sie z skutkiem ubocznym jakim jest biegunka.od tych 4 dni o tej samej porze wieczorem mam biegunke .:( czy ktoras tez tak miala ale za to nie mialam zawrotow glowy czy uderzen ciepla fakt ze czuje sie lzejsza i nie mam apetytu jak dawniej . czekam na efekty:)

Gość ĆWICZĄCY
Ja się nie dziwię, że wam THERM LINE 2 nie pomaga ( niektórym). Jak się nie ćwiczy, nie robi interwałów to nawet Bóg tu nie pomoże. Dieta, trening to podstawa tak jak przy budowaniu masy jak i chudnięciu. Ja jem 6 do 7 posiłków dziennie chodze na siłownie 4 razy w tygodniu i mi pomaga. Co do dzieci co chcą brać therm line niech lepiej się klockami zajmą lub na basen pochodzą, 13 lat to nie wiek na takie rzeczy.

Gość sonsonia
brałam i omal w szpitalu nie wyladowalam w skutek czego paczka poszla do kosza.nie polecam Wam tego lepiej jakas fajna zdrową diete i ruch. tak wybrałam i z tego sie ciesze bo przez te cud tabletki to omal... no wiecie.papapa

cześć dziewczyny powiem wam tak ze ktos mi polecił term line 2 zeby zakupic te tabletki bo są tego warte i powem wam szczerze ze sa wyjebane w kosmos polecam je wszyskim teraz tak czytam na forach ze bierzecie tych tabletek bsardzo duże ilości i generalnie ne macie zadnego efektu poza nadmiernym poceniem sie i energią jeśli chodzi o mnie biorę 2 tableki dziennie w środe bedzie miesiac jak je biore schudłam 9 kg i dalej lece w dól nie tzrymam zadnej diety jem wszysko co mi wpadnie w rece napewno jem malutkie sniadanie z regóły jedna drozdzowke potem jej narmalny obiad w miejszych ilosciach ale jerm i to koniec moich posilkow no czasem mi se zdazy jakis owoc na wieczor co jest wazne jak juz sama zauwazym przy tych tabletkach brac je regularnie i tak robie mam ustalone godziny 8 rano i 17 i biore tylko dwie i tyle schudla i to nie jest sciema bo ja sie wazylm zanim zaczelam je brac i waze sie caly czas wiec polecam wszytskim te tabletki tylko nie w takich ilosciach 4 dziennie

Gość Yaollia
Ważę 57kg przy wzroście 158cm. W ciągu niecałych 3 miesięcy udało mi się schudnąć 10kg do obecnych 57kg ale ni cholery nie daję rady zrzucić kilograma więcej. Dzisiaj pierwszy dzień z TLII mam nadzieję że się coś ruszy. Będę informowała na bieżąco o efektach o ile będą, pozdrawiam Wszystkich Odchudzających się:)

Gość Onaaa.
Ja je juz biore 2 tydzien i nie wiem jak to możliwe ale zamiast waga mi opada to ona rosnie . =/ Nie wiem czy mam je brac dalej i juz sobie je darowac .

Gość Yaollia
Biorę je od 6 dni. Załamka, kiedy wcześniej utrzymywałam dietę nie było problemów, po tych tabletkach jestem tak głodna, że nie wytrzymuję! Zjadłabym wszystko co mam pod ręką! A napisali że hamuje apetyt, u mnie jest wręcz odwrotnie. Nie wiem, może to pierwsza reakcja organizmu. W tamtym tygodniu nie mogłam zasnąć z głodu więc podjadałam Wasę, obiecałam od poniedziałku dać radę, no i daję dzisiaj radę. Śniadanie, obiadek lekki i nic więcej. Ach no i jest mi po nich tak gorąco, siedzę i pływam, pocę się jak świnia. Boże dopomóż!

Gość kaja30000
boshe, jak mozna zjes c sniadanie, lekki obiadek i dziwic sie ze jest człowiekowi słabo czy niedobrze? trzeba jesc, ruszac sie i mozna wspomagac sie takimi specyfikami, bo potyem takie lądują w szpitalu i mówią ze to po tabletkach. bo samymi tabletkami cvzł;owiek nie wyżyje. az mi cisnienie podniosło, ale to pewnie po tlII, bo zarzywam od wczoraj, ale jem ,duzo pije , nie głodze sie.

Gość Yaollia
No, rozsądna wypowiedź ta nade mną;) U mnie poprawa. Chyba miałam dziwną reakcję przez pierwsze dni, ten głód... Biorę od tygodnia, no i kilogram mniej, dieta 1000kcal ruchu praktycznie zero, tyko w pracy. Tylko, że najwięcej zjadłam w ciągu dnia około 800kcal. Nie głodzę się, jem w miarę dużo ale naprawdę niskokaloryczne produkty.

Gość Yaollia
Po 2 tygodniach z Therm Line II (i nie utrzymywaniu ścisłej diety jak wcześniej) 1kg mniej. Przy tej ilości jedzenia i piwa na które sobie pozwoliłam to istny cud! Czyli działa! Hah

Gość Zapaśniczka
Siemka.Mam 15 lat. waże 50 kg i mam 162 wzrostu.Trenuje zapasy i musze zbić 4 kg do swojej kategorii wagowej.Zbijanie wagi jest dla mnie cięzkie.Teraz biorę THERMO FAT BURNER.I zaczęłam biegac.wiadomo wakacje obozy itp.Więc troche mysle zleci.Ale jaki macie najlepszy sposób na zbicie 4 kg w krótkim czasie.Proszę o odp.Z góry dziękuje.

Gość dorota23
witam!Mam pytanko czym sie roznia od siebie therm line,therm line II i therm line forte??Ja od wczoraj zaczelam uzywac therm line forte i zobaczymy jak beda dzialac.Po wczorajszym stosowaniu nie mam wogule ochoty na slodycze wiec dobry poczatek:)

Gość Laurka23
forte to wieksza dawka

Gość dorota23
hej dziewczyny!I jak tam z waszym odchudzaniem??Ja biore od 3 dni TL forte.Moge z czystym sumieniem powiedziec ze nie mam ochoty na slodycze, wogule malo jem .£ posilki dziennie,ostatni o godz 19.Wogule nie cwicze moze czasem po 50 brzuszkow dziennie ,mam 3 miesieczna corcie wiec nie mam czasu na cwiczenie ale przy niej tez spalam kalorie:)no i spacerki oczywiscie po polku:)Jedyne co mnie niepokoi to ,to ze strasznie mi sie chce spac nie wiem czy to po tych tabletkach ale odkad zaczelam je brac to kazda wolna chwile poswiecilabym na spanie.A z tego co pisze na opakowaniu to te tabletki zawieraja duza ilosc kofeiny wiec nie powinno sie tak dziac wrecz przeciwnie powinnam byc bardziej pobudzona a tu wrecz na odwrot i nie wiem czy to wina tabletek czy moze czego innego. No nic zobaczymy jak bedzie dalej. A wy jak?Opisujcie jak tam z waszymi dietkami.Pozdrowionka:)