Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

Gość EZnow
Zakupiłam Therm Line w celu spalenia podskórnych grudek tłuszczu, jakie miałam na brzuchu po odchudzaniu. W połączeniu z dietą i ćwiczeniami TL przyniósł porządane rezultaty. Jednak w połowie drugiego opakowania zaczęłam mieć kłopoty - bulgotanie w jelitach, biegunka, nudności. Zaprzestałam po 4 dniach takiej męczarni - z tą minimalną resztką tłuszczyku, jaka mi została sama sobie poradzę. Nie mam zamiaru do końca rozregulować sobie jelit.

Gość MonCik
Hey ja stosowałam TL2 pare miesięcy temu, przy diecie i codziennym fitnesie schudłam 12 kg to działa tylko sam suplement nie wystarczy ;P Troche ruchu, nie jeść kolacji, słodyczy, i potraw ociekających tłuszczem i efekty będą :P Polecam ...

Gość MonCik
Hey ja używałam TL2 i uważam, że jest dobry. Dodatkowo stosowałam dietke i ćw w domu po 40 min ...Teraz schudłam 12 kg . Jestem szczęśliwa ;) Tylko nie wierzcie w to, że używając samego suplementu będą mega efekty... Wystarczy ćw i nie jeść kolacji, słodyczy, i ociekających tłuszczem potraw a i wy to osiągniecie ..Kilogramy nie powróciły ;) Odchudzajcie się z głową dziewczynki Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość Yaollia
Powolutku, powolutku i na wadze 53kg:) Jeszcze tylko 6 do zrzucenia!:D

hejka wszystkim ja od wczoraj stosuję TL i czuje już efekt "ciepła w środku",oraz dietę proteinową mam nadzieję zrzucić tą oponkę na brzuchu co mi pozostała po porodzie i jakieś 8kg pozdrawiam

Gość agietka
Dziewczyny używałam therm line 2 w zeszłym roku, przez okres 3 miesiecy. Schudłam 8 kg (ale chudłam je nieregularnie, tzn np co 2 tyg o 2 kg mniej, więc nie denerwójcie się, że po 2 tyg nie ma efektu) bez żadnych efektów ubocznych tzn ani biust mi nie spadł (wszystko chudło prócz cycuszków:) po odłożeniu tabletek, nie przytyłam ani 0,5 kg, nie miałam jakiego końskiego aptetytu, z toalety korzystałam tak samo regularnie jak podczas brania tabletek. Po ok 6 miesięcy stwierdziłam, że czas zrzucic jeszcze pare kilo ale metodami bez wspomagaczy (tzn pilnowałam sie w jedzeniu) i fakt schudłam 4 kg ale mój biust zszedł z pełnego D na B :/ ;( Na dzień dzisiejszy zakupiłam sobie 3 opakowania po 120 sztuk za 19.99 zł jedno w aptece internetowej i dostałam jeszcze 3 drinki therm line w prezencie

Gość agietka
A i jeszcze jedno nie kupujcie od razu za pierwszym razem paru opakowań kupcie na max miesiąc aby zobaczyc jak Wasz organizm zareaguje na zawarte w kapsułkach komponenty. W zależnosci od przyswajalności, wrażliwości organizmu mogą wystąpic różne objawy a także dolegliwości. !!!!UWAGA!!!! Stosując Therm Line pamiętajcie o posiłkach !!!! muszą byc one w pełni zbilansowane, pamiętajcie,że 30 min po zażyciu tabletek trzeba zjeśc !!! inaczej Wasze "bebeszki" odmówią współpracy Ps Ja nie stosowałam diety w trakcie brania tabletek, jedynie pilnowałam godziny kolacji( zjeśc przed 18)

Gość madziex
wie ktoś może, czy term line II można stosować mając astmę oskrzelową?

Gość Lecho56
witajcie ja kupiłem dziś Therm Line 2 i zamierzam schudnąć parę kilo poczytałem wasze posty od 2007 roku i widzę że będę musiał się sprężać ale spoko mam w domu orbitrek i wiem jak go używać tylko chciałem wspomóc spalanie tłuszczu żeby było efektywniej.Bojam trochę o dietę bo lubię tradycyjną polską kuchnię.ta cyferka przy nicku to wiek niestety ale każdemu nadwaga nie sprzyja zdrowiu .Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym wieku i z wagą ponad 100kg?

Gość edit_asti
Witajcie kobietki właśnie dziś przyszła do mnie paczka z tym produktem Therm Line II od jutra zaczynam ją brać... przy czym jezdze na orbitreku 30 min dziennie i robie po 8 min cwiczenia z youtube na każda partię ciała... koleżanka poleciła mi te tabletki bo jak powiedziała dają power`a i chce się ćwiczyć... ona w 6miesiecy zrzuciła 16 kg z ćwiczeniami i dietką... Powodzenia dla wszystkich chcących zrzucić kg :) P.S dla zainteresowanych i chcących wyrzeźbić ciałko polecam ćwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc Ja nich ćwiczę i dla mnie rewelka :)

Gość _mamamałejlili_
witam. ja również zacznę brać te tabletki, dopiero kupiłam, ale brałam je wcześniej i były efekty ale nistety niewielkie ( to dlatego,że nie ćewiczyłam i nie trzymałam sie diety) teraz będzie inaczej. ćwiczę już od dwóch miesiecy regularnie codziennie po godzinie-dwóch - zależy ile mam czasu. do tego kupiłam sobie l-karnitynę i używam już jej. zauważyłam , że są po niej efekty, bo jeszcze całkiem do niedawna pomimo diety i ćwiczeń waga stneła w miejsu, ale tak podobno jest. Życzcie mi powodzenia, mam sporo do zrzucenia! POZDRAWIAM!!! dam znać jak skończę jakie będą efekty.

też mam therm line 2 .. już kiedyś kupiłam. 120 kaps.64zł. muszę zacząć brać... i trochę pojeżdzę na orbitreku.. jakie były WASZE NAJWIĘKSZE EFEKTY podczas brania TL2????? ciekawa jestem:)

Gość alii
ja stosowalam miesiac czasu nie cwiczac i schudlam 5 kg.Ale wiadomo obrzerac sie nie powinno ja jadlam normalne ale do godziny 18 a pozniej jakis owoc.Term line 2 dziala a jesli na kogos nie to widocznie zalezy reakcji organizmu.Jesli dolaczysz do tego 10 minut cwiczen dziennie to efekt bedzie widoczny szybciej.

Gość alii
dodam jeszcze ze therm line 2 120 kapsulek na allegro kupilam za 30 zl.

Gość alii
no wiec sa nie drogie a skuteczne i nie wiem jak u was ale mi po nich nie chce sie jesc .te tabletki sa wyrabiste!!!!!!!!!

Gość kubutek
Witamj Biore therm line od dwóch dni i strasznie mnie ssie , czy ktos miał takie objawy

Gość kubutek
Witam Biore TL od dwóch dni i strasznie mnie ssie .Czy ktoś ma takie objawy

Gość ANIA8523
słuchajcie. nigdy nie brałam żadnych talbetek, ale term line 2 to po porstu przesada. człowiek jest tak bardzo pobudzony że aż momentami jest cieżko. trzeba non stop coś robić bo inaczej zwariować można. i w ogóle nie chce się jeść. dosłownie na siłe jem cokolwiek bo boje się że można szybko mieć anemię. bardzo silny lek. i rzeczywiście trzeba go brać 30 min przed śniadaniem i 30 min przed obiadem. gdybym wzieła go przed kolacją to w życiu bym nie usneła. BARDZO MOCNE TABLETKI. UWAŻAJCIE !!!

Gość blondiblue
Hej, ja biorę TL II od 5 dni i powiem Wam, że czuję głód, ale jakoś sobie z tym sprytnie radzę. W pierwszy dzień jak wzięłąm tabletki, to nie wiedziałam, co z sobą robić... więc ćwiczyłam duuuużo. ;) Strasznie chce mi się po nich pić, więc pochłaniam wodę mineralną, chociaż normalnie nie byłam w stanie jej przełykać. Kilka łyków dziennie to i tak był sukces. Stwierdzam, że tabletki działają - przyspieszają przemianę materii, a u mnie ciężko z nią było... Odchudzałam się stosując dietę i ćwiczenia -działała,lecz do pewnego czasu. Ale waga stanęła... I wtedy zakupiłam TL II w ciągu tych dni schudłam ponad kg. :) Chcę ważyć 53, wtedy skończę się odchudzać, więc mam do zrzucenia 3 kilogramki. Oby się udało. Polecam.

Gość blondiblue
Podobno działa na cellulit, stosuję zbyt krótko, aby to stwierdzić, ale powiem WAM... za tydzień, dwa.:))))

Gość zuza2209
Witam TL zużyłam całe opakowanie 120 i powiem Wam ,że jak zawsze wstawałam rano i żarłam!!! tak gdy biorę rano TL i popijam wodą po ok 20-30 min nic nie mogłam wcisnąć !!!! do ust jadłam pół kromeczki czarnego chleba i to było za dużo tak samo przed obiadem gdzie zawsze jadłam i jadłam a teraz skurczył mi sie żołądek i nie jem tyle co kiedyś!!! Ale dużo ćwiczę chodzę na siłownię , na basen wszystko daje efekty razem i jeszcze przyjmuje dodatkowo CHROM plus z zieloną herbatą który hamuje apetyt na słodycze i naprawdę działa bo słodkie do dla mnie koszmar nie było dnia bym coś słodkiegonie podjadała a teraz może dla mnie nie istnieć!!! Naprawdę nie wiedziałam co mam robić z tym obżarstwem moim TL mi pomógł podkurczyć żoładek i teraz tylko wytrzymać !!! A jeśli chodzi o kawę odkąd biorę TL nie piję jej bo nie mam takiej potrzeby w preparacie jest b.duża dawka kofeiny.Powodzenia

Gość Madzia4055
Hej wszystkim.od dzisiaj zaczynam brać therm line:)czy moge je brać o 8 i po tem o 13?

Gość 11021985
hej ja biore juz 2tyg i duzo cwicze 350brzuszków areobicz6weidera cw na posladki i uda i schudłam tylko 1kg i chyba od cw a nie tabletek dodmze nie jem słodyczy kolacja o 18 a co do głodu to mnie apetyt po tabsach sie nie zmniejszył waze 57kg i chce zrzucic jeszcze3kg a co do pragnienia po tl2 to cos w tym jest pije 1litr wody + 1 litr herbaty czerwonej dziennie

Gość Izuńka
czesc dziewczyny właśnie wczoraj zamówiłam na allegro 120 kapsułek za 28,50 . mam do zrzucenia około 7 kilo w sumie to znajomi wierdzą ze nie muszę chudnać ale oczywiście kobieta zawsze sama wie najlepiej co ma robić he mam zamiar zacząć biegać troszke ogólnie ćwiczyć zobaczymy ;)

Gość Madzia4055
Hej..jutro 3 dzien jak Narazie dobrze sie czuje tylko strasznie sie poce:-(czy to jest normalne?bardzo prosze o odpowiedz

Gość Izuńka
Na każdego na[ewno inaczej działa . Ja myśle że właśnie o to tutaj chodzi jakbyś Cwiczyła to byś bardziej się pociła i szybciej spalała tłuszczyk ;) już nie mogę sie doczekać kiedy do mnie przyjdzie paczuszka ;) już zaczęłam trzymać dietke teraz tylko term line , ćwiczonka nio i osa;))))

Gość Madzia4055
To nie jest na receptę...codziennie ćwicze wtedy to juz wogole poce sie masakrycznie ale nawet jesli żadnego wysilku nie robie to tez sie poce ale troche mniej niz przy ćwiczeniach..a mam jeszcze pytanie jedno czy po tych kapsułkach która z was miala lub moze ma czasem takie uderzenia goraca?bardzo prosze o odpowiedź

Gość Izuńka
Wiecie co... ja tak czytam na niektórych forach o skutkach ubocznych i tak się troszkę przestraszyłam a z drugiej strony myślę że jakby one były takie szkodliwe to by ich nie sprzedawali. Sama nie wiem co mam myśleć. Chociaż to nie zmienia faktu że będę je brała ;)

Gość Izuńka
Jeszcze prosiłabym o dziewczyny bardziej doświadczone żeby napisały czy jak będę codziennie ćwiczyć po pół godziny na stepperze i dwa razy w tygodniu chodzić na basen nio i brać term line II to czy mogę schudnąć około 5 lilo w miesiąc?