Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

Gość Izuńka
Dodam jeszce że rezygnuje ze słodyczy chleba jasnego i ziemniaków ;)

Gość malagorzalka
Hej!! Ja chyba jakaś dziwna jestem. Biorę TL2 od 2 tyg, a zaczęłam po rozmowie z kolezanka z pracy i po znalezieniu waszego forum. Mam 166 i ważę 64 kilo- najwiecej bo waga mi się strasznie waha. Od stycznia chodze 2 razy w tygodniiu na cwiczenia- step i bpu, bioręc TL2 zaczęlam cwiczyc w domu callanetics. i udalo mi sie zejsc do 62 kilo i nagle bach, znow waże 64, nie mam fal gorąca, jem co 5 godzin do 18 max, ale apetyt mam taki jaki mialam, tylko toalete odwiedzam regularnie- jak w zegarku 30 minut po kazdym posilku. zrezygnowalam z ziemniakow i bialego pieczywa. raz na 2-3 dni zdarza mi sie zjesc batonik, i co nic. zadnych skutkow ubocznych tl2 lacznie ze spadkiem wagi, a cwicze regularni i jem regularnie.....nie wiem co mam zrobic, myslalam ze skoro od 3 miesiecy cwicze i dorzuce teraz diete i tl2 to bedzie szal, a tu nic, ktoras z was tak miala, a potem cos sie ruszylo? tak sie ucieszylamz tych 2 kilo mniej i nagle waga wrocila. moze problem jest w tym ze jak szalona waze sie codziennie? chcialabym zejsc do 56-58 kilo, nie chce mniej wazyc, ale jak tak pojdzie to sie nie rusze ani o kilo. podupadam na duchu, ratunku:(

Gość Espanka
hello, 2 lata temu stosowalam therm line i osiagnelam swoj wymarzony cel- 5 kg mniej.Po kuracji 3 miesiecznet tj jakies 240 tabletek wybralam sie do słonecznej Espany i wrocilam z ameba.Niestety rozstroila ona calkowicie moja przemiane materii i w efekcie przytylam 8 kg.Teraz juz -po takim czasie-jestem calkowicie wyleczona i moge zaczac z nowu therm line brac.Dzisiaj pierwszy dzien.Kobitki to naprawde dziala-no oczywiscie jezeli ktos nie ma problemow z jelitami i wie,ze jest absolutnie zdrowy!zobaczymy jakie beda tym razem efekty.Zakupilam therm line s.Zaczynam od wagi 64.7. Czy ktos jeszcze podzieli sie swoimi opiniami? Pozdrawiam.

Gość Izuńka
hejka nio dziewczyny od dzisiaj biore te tableteczki zobaczymy trzymajcie kciuki hehe mam nadzioeje ze sie uda

Gość Miiziuu
Witam Was moje drogie , że tak sie zapytam jak stosujecie Therm Line II to ile macie lat? :D Ja mam 16 lat^^ Dzis kupilam sobie tableteczki-cud i zobaczymy jak to będzie :P Póki co wziełam jedna (tak na poczatek) przed obiadem i zjadłam troche spagetti. okolo 15.00 w południe. Póki co do tej pory nie chce mi sie jesc. mam 169 cm wzrostu a wazw 55 kg ;/ Mam duzy tyłek ;p szerokie biodra oblane tłuszczykiem i brzuszek. A moja najwieksza zmora sa straaasznie gruubee udaa (54 cm) Mam w miare duzo ruchu.. Moje posilki nie przekraczaja 1000 kcal dziennie. Pije tyyylko czysta wode niegazowana (zadnych kaw, herbat, sokow) Trzymajcie za mnie kciuki a ja trzymam za Was! :):) PS. Ze skutków ubocznych troche mnie mdlilo i bylo mi zimno ale jak narazie przeszlo;)

Gość Miiziuu
Witam Was moje drogie , że tak sie zapytam jak stosujecie Therm Line II to ile macie lat? :D Ja mam 16 lat^^ Dzis kupilam sobie tableteczki-cud i zobaczymy jak to będzie :P Póki co wziełam jedna (tak na poczatek) przed obiadem i zjadłam troche spagetti. okolo 15.00 w południe. Póki co do tej pory nie chce mi sie jesc. mam 169 cm wzrostu a wazw 55 kg ;/ Mam duzy tyłek ;p szerokie biodra oblane tłuszczykiem i brzuszek. A moja najwieksza zmora sa straaasznie gruubee udaa (54 cm) Mam w miare duzo ruchu.. Moje posilki nie przekraczaja 1000 kcal dziennie. Pije tyyylko czysta wode niegazowana (zadnych kaw, herbat, sokow) Trzymajcie za mnie kciuki a ja trzymam za Was! :):) PS. Ze skutków ubocznych troche mnie mdlilo i bylo mi zimno ale jak narazie przeszlo;)

Gość Pani Mruk
Witajcie, Dziś kupiłam pierwsze opakowanie TL II a planowałam zrobić to już od dawna, bo jest bardzo zachwalany w mediach no i znajome opowiadały mi o tym specyfiku wiele dobrego. Toczę wojnę ze swoją wagą już od listopada. Zaczynałam od 67 kg przy wzroście 162 cm. Nie wierzę w drakońskie diety a poza tym każda dieta sprawia,że chodzę wkur****a więc postanowiłam,że nie tędy droga. Zaplanowałam,że tygodniowo zrzucę 0,5 kg, na spokojnie, bez spinania się. Jadałam posiłki co trzy godziny, bardzo zbilansowane, nisko tłuszczowe( nawyk pozostał). Nie odmawiałam sobie "normalnych posiłków, jadłam na obiad to co wszyscy w domu tyle,że w mniejszych ilościach. Na śniadanie chrupkie pieczywo, do obiadu jabłko, lub inny owoc, jogurty lub sok pomidorowy. Nic po 18. Dodatkowo 6 dni w tygodniu ćwiczyłam pływając na basenie lub uprawiając aerobic w domu. Mówią,że im więcej się waży tym szybciej się chudnie zmieniając chociażby nawyki i zwiększając aktywność fizyczną. W ciągu 4 miesięcy zrzuciłam 8 kg i wtedy (luty) waga stanęła w miejscu. Dalej planowałam posiłki, pilnowałam się i byłam aktywna jednak uświadomiłam sobie,że co miałam w ten sposób zrzucić, już zrzuciłam, teraz czas na bardziej radykalne środki. Długo nad tym myślałam, no i od dziś rozpoczęłam "Akcję wakacje" :) w czasie której planuję zrzucić od 5 do 10 kg w zależności jaki efekt będzie mnie satysfakcjonował. Kupiłam Therm line, przerzucam się na "dobre" węglowodany", planuję jeszcze bardziej zwiększyć aktywność fizyczną i pilnować się na maksa. Będę pisała o swoich osiągnięciach no i o Therm lineII. Chciałabym tylko dodać,bo mam wrażenie,że nie wszystkie osoby piszące na tym forum to zrozumiały; TLII to suplement, wspomagacz. On ma nam pomóc a nie odwalić za nas robotę. Przede wszystkim tłumi apetyt abyśmy jedli mniej i dodaje energii,żeby dać nam kopa do ćwiczeń. Nie warto liczyć na to,że samym łykaniem schudniemy. Grunt do dobry plan, rozwaga i motywacja a dopiero potem czas na suplementy. Życzę wszystkim powodzenia i obiecuję zapisywać efekty. Serdecznie pozdrawiam :* P.s. Mam 19 lat i nie stosuję tabletek anty, jeśli coś :)

Gość syluniaczarnulka
witajcie panienki ja dzis rozpooczynam kuracje z Therm Line II ciekawe czy podziała przede mna w aptece kupowala to pani i bardzo sobie chwalila ze na prawde dzialaja. musze wyprobowac chce schudnąć 5 kg bo za 5 miesiecy ślubuje i musze wygladac jak laseczka ( 168cm i 60 kg)

Gość syluniaczarnulka
witajcie panienki ja dzis rozpooczynam kuracje z Therm Line II ciekawe czy podziała przede mna w aptece kupowala to pani i bardzo sobie chwalila ze na prawde dzialaja. musze wyprobowac chce schudnąć 5 kg bo za 5 miesiecy ślubuje i musze wygladac jak laseczka ( 168cm i 60 kg)

Gość pulpeciek88
Witajcie Ja od dziś zaczynam brać TL II. długo się zastanawiałam czy to daje jakieś efekty. schudłam już 6 kilo od marca dzięki ćwiczeniom i ograniczeniu jedzenia i nawet to nie były drakońskie diety. Ograniczyłam kolacje, kończyłam jeść o 18 no i zero słodyczy. chciałabym schudnąć jeszcze 6 kg i wrócić do mojej starej wagi, bo w ciągu roku przytyłam 12 kilo ;/ mam 167 cm i ważyłam 75 kilo :( na chwilę obecną ważę 69 a chcę ważyć 63 a jak się uda to i 60. Dziewczyny które zaczynały brać w kwietniu mogłyby coś napisać czy widzą jakieś efekty?? a mam jeszcze pytanie w ulotce pisze, że zalecana dawka to dwie tabletki i czy osiągnę efekt jak będę brała po 1 dwa razy dziennie?? bo przyznam szczerze, że trochę się boje brać tak silne tabletki. Pozdrawiam

Gość pulpecik88
Witajcie ja zaczynam dziś przygodę z TL II mam nadzieje że będzie ona owocna. W ulotce pisze że należy brać dwie tabletki przed posiłkami ale ja postanowiłam brać po jednej bo słyszałam że to dość silne środki. od marca schudłam 6 kilo bez żadnych wspomagaczy, tylko ćwiczenia i ograniczenie jedzenia. zostało mi jeszcze 6 kilo. ważyłam 75 kilo przy wzroście 167 cm, a teraz mam 69 kilo:) jeszcze 6 i będę szczęśliwa. Czy któraś z dziewczyn zaczynających w kwietniu mogła by napisać czy widać efekty, jak się czuły?? w końcu to już miesiąc minął:) pozdrawiam

Gość 123... i jak nowa
a ja kupiłam dzisiaj w aptece na Grójeckiej 60 tab za 16,90zł :)

Gość pulpeciek8802
a ja 60 tab za 35 zł;/ dziś drugi dzień ale jakoś specjalnych skutków albo zmiany samopoczucia nie widzę ale to może dlatego że zamiast po dwie tabletki biorę po 1.

Gość ruchliwa wrocławianka
Bez ruchu ani rusz z suplementami na odchudzanie - zalecam marsz na ulicy lub po mieszkaniu i stanie w autobusie zamiast siedzenie , nie korzystania z windy dla inwalidów jeżeli jesteś sprawna . Przykład : widzę jak niektóre sprawne dziewczyny z nadmiarem tkanki tłuszczowej i leniwe dzieci, na Rondzie Reagana korzystają z windy raczej przeznaczonej dla osób niepełnosprawnych tzn. zamiast się przejść po schodach dla zdrowia wolą przejechać się windą i co ciekawe na jedno piętro. Rada : po szkole gdy siedziałaś w ławce kilka godzin przejdź się chociaż jeden przystanek . Ja gdy miałam od i do szkoły trochę dalej, ponieważ przystanek był oddalony o 400 metrów to utrzymywałam jeszcze figurę. Gdy zrobili przystanek na ul. Koszarowej bliżej a konkretnie bez przesiadania się , bezpośrednio przy bramie uczelni, to zaczęłam tyć, gdyż miałam do pokonania nie 400 metrów lecz 30 metrów . Komunikacja też się przyczynia do otyłości , bo odległości między przystankami są coraz mniejsze np. niektóre przystanki są ustawione co 100 -200 metrów jak na przykładzie przystanków ul.Kamieńskiego , B.Komorowskiego . A jeszcze trochę to będą przystanki co 50 metrów bo idiotów wśród decydentów nie brakuje . To są tylko przykłady a takich miejsc jest o wiele więcej . Co ważne : oprócz wiadomych korków drogowych , czas jazdy autobusem z roku na rok wydłuża się - właśnie przez podobne do Ronda Reagana punkty przesiadkowe wielu linii MPK i dostawianie przystanków w zbyt bliskiej odległości od siebie a tym samym ograniczanie własnego ruchu pieszego . Przystanki zespolone różnych linii jak na przykładzie Ronda Reagana powodują , że przesiadamy się w jednym miejscu z tramwaju na tramwaj a więc prawie zero ruchu . Są to ułatwienia komunikacyjne mile widziane ale w konsekwencji prowadzą do nadwagi . Ruch ,ruch ,ruch i jeszcze raz ruch .

Gość ruchliwa wrocławianka
Bez ruchu ani rusz z suplementami na odchudzanie - zalecam marsz na ulicy lub po mieszkaniu i stanie w autobusie zamiast siedzenie , nie korzystania z windy dla inwalidów jeżeli jesteś sprawna . Przykład : widzę jak niektóre sprawne dziewczyny z nadmiarem tkanki tłuszczowej i leniwe dzieci, na Rondzie Reagana korzystają z windy raczej przeznaczonej dla osób niepełnosprawnych tzn. zamiast się przejść po schodach dla zdrowia wolą przejechać się windą i co ciekawe na jedno piętro. Rada : po szkole gdy siedziałaś w ławce kilka godzin przejdź się chociaż jeden przystanek . Ja gdy miałam od i do szkoły trochę dalej, ponieważ przystanek był oddalony o 400 metrów to utrzymywałam jeszcze figurę. Gdy zrobili przystanek na ul. Koszarowej bliżej a konkretnie bez przesiadania się , bezpośrednio przy bramie uczelni, to zaczęłam tyć, gdyż miałam do pokonania nie 400 metrów lecz 30 metrów . Komunikacja też się przyczynia do otyłości , bo odległości między przystankami są coraz mniejsze np. niektóre przystanki są ustawione co 100 -200 metrów jak na przykładzie przystanków ul.Kamieńskiego , B.Komorowskiego . A jeszcze trochę to będą przystanki co 50 metrów bo idiotów wśród decydentów nie brakuje . To są tylko przykłady a takich miejsc jest o wiele więcej . Co ważne : oprócz wiadomych korków drogowych , czas jazdy autobusem z roku na rok wydłuża się - właśnie przez podobne do Ronda Reagana punkty przesiadkowe wielu linii MPK i dostawianie przystanków w zbyt bliskiej odległości od siebie a tym samym ograniczanie własnego ruchu pieszego . Przystanki zespolone różnych linii jak na przykładzie Ronda Reagana powodują , że przesiadamy się w jednym miejscu z tramwaju na tramwaj a więc prawie zero ruchu . Są to ułatwienia komunikacyjne mile widziane ale w konsekwencji prowadzą do nadwagi . Ruch ,ruch ,ruch i jeszcze raz ruch .

Gość czy to działa

Gość czy to działa

Gość Co robić dalej

Gość pulpeciek88
nie korzystam z windy gdyż panicznie boję się jeździć windą, i wolę na 8 piętro wejść niż wjechać. Po za tym co dzień chodzę na Body Space na 30 min dzięki czemu schudłam już 6 kilo a tabletki teraz zaczęłam brać żeby ulepszyć efekty moich ćwiczeń mam nadzieje, że będę jeszcze lepsze efekty:)

Gość Jorgulowa
Mi właśnie przyszło zamówienie :) Na allegro zamówiłam 120 tabletek za 30 zł :D Promocja była mega, więc stwierdziłam że zobaczymy :) Od jutra chcę zacząć brać, z tym że ograniczę jedzenie do minimum :) 3 posiłki dziennie, na śniadanie i kolację chlebek wasa i lekki obiadek :) No i rzecz jasna dużo wody i ćwiczenia przede wszystkim :) Mam nadzieję, że się mi uda, bo troszkę do zrzucenia mam, coś około 30kg :( A w wakacje chcę wreszcie pokazać się bez wstydu na plaży... Jutro rano zrobię pomiary w pasie, biodrach i biuście i się zważę, następne pomiary będą za tydzień :) Trzymajcie kciuki dziewczyny! :)

Gość Eugenia1232
czy biorąc Therm Line mozna sie szczepic na HPV?

Gość Molly...
Czy TL II mozna brac razemz tabletkami na alergie??

Gość ni..
hey ma pytanie do Jorgulowej:) widzisz efekty? bo tez sie zastanawiam nad kupnem..

Gość andzia1506
Witam, zakupiłam na allegro tl II 120 caps. za 28 zł.Opakowanie ok ale i tak chciałabym wiedzieć jak caps.wyglądają.Moje są ciemnoczerwone może bordowe z białam napisem Therm Line.CZy to jest standard?

ja odkupilam od koleżanki, bo na nią nie działały.u mnie 2kg w dół w ciągu 1tyg. ale ćwiczę na stepie 2xtyg. i robię diet. dania z gotuj i chudnij tvn style. samymi tabletkami się nie schudnie dziewczyny, ale chyba to wiecie...?mimo to można dodatkowo łykac tl

Gość andzia1506
Hej dziewczyny, mam takie pytanko: czy po zażyciu kapsułek od razu ćwiczycie , bo nie wiem jak zrobić. Do tej pory ćwiczyłam zawsze wieczorem po kolacji tj. ok 19, ale może lepsze efekty będą jak będę ćwiczyć ok pół godziny po łyknięciu tabletek?

Gość Anjabaa
Witam, Witam, ja biore therm line od wczoraj, cwicze na rowerku stacjonarnym i obritku około godzinki dziennie i ograniczylam jedzenie ale w granicach rozsądku tzn. śniadanie obowiązkowo, 2 sniadanie w pracy,obiad i lekka kolacja no moze jakis owoc w miedzy czasie i zero słodyczy o efektach bede pisac, Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie

Gość andzia1506
Hej dziewczyny.ja biorę tl II od 6 dni, ćwiczę trzymam dietę ale to nic nie daje.Nie ubyło ani trochę, do tego apetyt jak miałam tak mam i na dodatek miesiączka mi się spóźnia. Czy którejś z Was też spóźniała się miesiączka?????????????

Ja zazywam therm line II od miesiaca w tym juz 5 dni przerwy, do tego dieta , bez chleba, ziemniakow,tylko od czasu do czasu np, raz na 2 tyg jakis slodycz i spadlo ok 5 kg, dodam ze nie cwicze ale mam intesywny tryb zycia bylo 59 kg jest 54 kg powinno byc 52 kg wzros 163 cm

Gość liil
Hej :) ja brałam TL2 jakieś pół roku temu przez prawie 2 miesiące i przez pierwszy miesiąc schudłam 5kg ale ćwiczyłam, w drugim miesiącu przestałam już ćwiczyć i schudłam tylko 2kg. Zamówiłam sobie TL znowu. Na mnie podziałały, ale nie na każdego działają. Pozdrawiam :)