Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeeczka

Najlepszy tonik antybakteryjny jaki znacie

Polecane posty

Gość Aneeeczka

Najlepiej bezalkoholowy żeby łagodnie działał na twarz i zwalczał drobne niedoskonałości :) cena nie gra roli. Co polecacie???

Gość Dermedic
cena ok. 22 zl.

Gość Aneeeczka
Czytalama na wizazu, ze dermedic strasznie sie lepi i ponoc nie na wszystkich dziala. Czy ten tonik jest dostepny tylko w aptekach?

Dla mnie berdzo dobry jest tonik z olay,odswiezajacy.Naprawde dobry wybór.Ogolnie bardzo lubie kosmetyki z olay!

Gość Dermedic
Tak, on dostepny jest tylko w aptekach. Faktycznie trzeba odczekac az sie wchlonie i troche odparuje, tak przez 10-15 min, bo na poczatku rzeczywiscie sie lepi. Ja narazie uzywam go krotko, bo od ok. 2 tygodni, ale juz zauwazylam pierwsze reultaty: zmniejszone pory, syfki szybciej sie goja (nawet te wycisniete, bo jest to moja zmora- wyciskanie :( ) i ogolnie narazie jestem zadowolona choc duzego problemu z cera nie mam, a jedynie od czasu do czasu jakies wstreciuchy mi wyskocza, ktore maltretuje sama sobie szkodzac. W kazdym razie uwazam, ze warto sprobiowac, bo na pewno nie zaszkodzi, a jestem przekonana, ze choc troche pomoze.

Gość Aneeeczka
dzieki za odp :) ja tez nie mam jakichs wielkich problemow z cera, czasem wyskoczy mi jakis pryszcz przed okresem no i pory mam troche powiekszone ;) wiec pewnie wypruboje ten tonik!

Gość Aneeeczka
nie wiem skąd ten straszny bład ort. powyzej, ehh... ;) kazdemu sie moze zdarzyc

Dermedic Acne Expert - antybakteryjny, bezalkoholowy, łagodny, nie wysusza, ładnie pachnie.

Gość Aneeeczka
Czyli sa dwa rodzaje toniku Dermedic? Tradycyjny i acne expert czy to jedno i to samo???

Gość Dermedic
Justa- no wlasnie o ten mi chodzilo :) tylko wlasnie nie do konca sprecyzowalam swoja wypowiedz, a to jest wlasnie ten sam, ktory mam ja i o ktorym pisalam.

Gość luczija
dobrze działa ten z Garniera niebieski