Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanko

zadawanie pytan czlowiekowi podczas jego snu

Polecane posty

Gość mam takie pytanko

mam takie dziwne pytanie. niedawno uslyszalam ze mozna wyciagnac od czlowieka wiele informacji na "spiaco" tzn podczas gdy on spi trzeba (chyba) trzymac go za palec i zadawac mu pytania. ponic wtedy odpowiada. czy ktos o tym slyszal? prosze o szczere odpowiedzi

Gość cup
nooo, ja zawsze pytam męża o PIN do karty bankomatowej podczas snu, bo zmienia co kilka dni a na jawie nie chce mi mówić i zawsze mi mówi! :-) tylko że zawsze źle :-o

Gość ofmordę
och, ja też odpowiadam na pytania, na każde" "uhm", bez względu na treść hehehehe, mój partner próbował mnie pytać, zabawne rzeczy powychodziły, dobrze że nie wierzy w takie przesądy dodam że gdyby zadawanie pytań człowiekowi w czasie snu miało sens, już dawno byłoby uznaną i może jedyną metodą śledczą i dowodem dla sądu ;DDD

Taak... Wysoki Sądzie, obecnie przystępujemy do usypiania oskarżonego przed składaniem zeznań... śpij, śpij. aaa kotki dwa... :-D

Gość zzzzzzz
Tk, to prawda, tylko że nie za palec ... :-)

Gość za który palec
złapać? dzisiaj wypróbuję ;)

Trochę inaczej sie to robi.Ale działa na 100% Jak zacznie zasypiać ,wziąc poduszkę i zacząc podduszać.Jak zacznie mu brakować tchu , poduszkę podniesc i zadać pytanie. Odpowie zgodnie z prawdą , zaręczam:)

Gość ofmordę
Asega! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no w to jestem skłonna wierzyć, a na pewno odpowiedź będzie zgodna z prawdą jakiej sobie życzymy

Gość gosiaczek234
no jasne!!! ----------------------------------------- www.horoskop.wellnesslife.pl - kwiatowy, indiański, miesięczny i zwierzakowy :D CYTRYNKI na śniadanie: www.kobieta.wellnesslife.pl

Gość to działaa

Gość jesli będziecie
go trzymac ustami za 21 palec to powie Wam wszystko

Gość Kiedys spalam
z kumpela pod namiotem i zaczela cos belkotac. W pewnym momencie powiedziala glosno ciag spolglosek - cos jak 'bwzgrdktgkbdwspd' Ja sie zaczelam smiac i powiedzialam co Ty gadasz? Powtorz to! A ona DOKLADNIE tak samo powtorzyla ten ciag. I spala dalej.

haha jaki topic:D ja pare dni temu testowałam tą metode na moim facecie, bo akurat jakoś nam się zgadało na ten temat. Spał już, był środek nocy i zaczął coś bełkotać przez sen - więc pytam go: ja- kotek, kochasz mnie? on- uhmmmm. ja-kotek a ożenisz się ze mna? on-uhmmmmm. ja-kotek, a zdradzasz mnie? on-jasne, kurwa 5 razy dziennie. :D

Gość pewnie że prawda
:D

Gość Ktos XD
To istnieje .. Ale jest schemat tego.. Sama testowałam na koledze. A wcześniej przyjaciel na mnie. Ale to my na skype. Usypial jeden a drugi według schematu wyciąga z niego wszystko. On ze mnie wyciągnal wiele rzeczy. I to prawdziwych. Schemat jest prosty Trzeba symboliką i na początku powiedzieć imie i nazwisko tej osoby