Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

pyt. do dziewczyn z krótkimi włosami

Polecane posty

Gość krótkowłosa

Hej!!! czego uzywacie na codzien do ukladania krociutkich wlosow? ja pianki, zelu i wosku, myslalam ostatnio o zakupie kremu stylizujacego, gumy lub pasty. Co uwazacie za najlepsze aby fryzura byla trwala. wpisujcie sie i podajcie jakiej firmy kosmetyki stosujecie, bo ja taft i wella. Pozdrawiam:)

to zalezy, jak mnie fryzjer dobrze obetnie to nie musze stac 2 godz przed lustrem i nawalac pianki, żelu, lakiery, nabłyszczacza tylko po umyciu utrwalam fryzurę lakierem i spoko ale teraz mam źle obciete i stosuje supermocny żel loreala po ktorym mam włosy jak kamien a potem jeszcze lakier (najtanszy) i czuje sie jakbym miała kask na głowie i po godz fryzura i tak jest do dupy :O

Gość krótkowłosa
ale ja nie nalkadam wszystkiego naraz na wlosy, albo zel albo pianka + lakier. a jesli chodzi o fryzjera to najlepiej chodzic do jednego wyprobowanego, zawsze cie dobrze obetnie i po problemie. ja przynajmniej tak robie :)

Gość yennefer22
Hej, ja mam rowniez krotkie wlosy i uzywam do ich ukladania gumy do wlosow z joanny.Zajebiscie mi pasuje,ale bawie sie tak tylko jak mam jakies wyjscie a tak na codzien to zwykly lakier do wlosow i jest git.Pozdrowionka