Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajfus gejus trzeci

ale mam jazdę, chyba się zastrzelę

Polecane posty

Gość fajfus gejus trzeci

wczoraj byłem na dżampie, nawaliłem się w trzy dupy i nic nie pamiętam.....a dziś rano dzwonił do mnie kumpel i w smiech, jak mi było z czrusiem. podobno lizałem się z jednym pedalem, a potem on mnie zaprowadził do sypialni.....jak to usłyszalem, myslałem, ze puszcze hafta, poleciałem do kiibla, sprawdzić dupę nie boli...więc chyba mnie nie zerżnał, ja raczej jego tez nie, bo byłem zbyt najebany, zeby mi stanął....ale wstyd, zajębię gościa, każdy wie, ze to pedał, zresztą zdeklarowany....na imprezie mnóstwo znajomych, na pewno się rozniesie, a ja jestem całkowicie hetero, qrwa mać co ja mam zrobić ?!

Gość fajfus gejus trzeci
przeniosłem temat z ogólnego.

Gość co masz zrobic
????? Przestać takie bzdety wymyślać... Chyba ze marzysz o takiej sytuacji

Gość jhzgk
smiej sie z tego i sam o tym opowiadaj

Gość fajfus gejus trzeci
ale smieszne hhahahahahahha!!!! wy tutaj anala uprawiacie to powiedzcie mi czy mnie dupa powinna boleć jakby mnie przedmuchał, bo mnie nie boli znaczy chyba, że nic nie było....? a może laskę mi robił, albo ja jemu, ohyyyda, po prostu zapieprzę małego zkurwysynka.

Gość fajfus gejus trzeci
Świadczę tanie usługi erotyczne w domach spokojnej starości,a potem wtulam się w ich spocone pachy:classic_cool:

Gość fajfus gejus trzeci
zenobia dzięki:-o kurna jestem przerażony, a jak mial hiva, ja pierdole az mi się rece tzresa, a najgorzej, ze nie mam omu tego powiedzieć....a niech to licho, co ja mam zrobic, zaraz się zryczę jak bubr.

Gość fajfus gejus trzeci
pieścidełko chyba wiedział, ze jestem pijany w sztorc, po prostu mnie wykorzystał, a moi kumple pozwolili mi z nim wyjść, zajebiście się czuję.....spiorę mu tą pdalska dupę, że nigdy na niej nie siądzie!

Ty wiesz co, Ty się wypytaj tego kumpla co Ci sprzedał tę rewelację, jak to było, ale bez jajec, bo możesz teraz być czymś zarażony i jesteś przerażony, z chu*jem nie ma żartów ... Może się zlituje i opowie. Nie pozostaje Ci nic innego jak dymać na badania ... :-0

no to kumpple są w takim razie tak samo winni, a na zacepki reaguj śmiechem ,to najlepsza broń ale testy i tak zrób

Fajnych masz kumpli :-0 Myślę, że gdyby byli pewni, że Cię dmuchnie, nie pozwolili by mu na to. Więc nie ma strachu. Ale z tym lodzikiem ? Byłes na tyle przytomny, żeby sie nie pożygać ?

Gość fajfus gejus trzeci
o matko, ale się wkopałem, zapytam, zapytam, ale nic nowego mi nie powie, powiedzial mi, że wszyscy byli tak nabąblowani, że smiali się tylko, a on ten pedał mały był w miarę trzeźwy, a ja podobno prawie nieprzytomny, zaprowadził mnie do drugiego pokoju i nikt juz nic nie wie...zapytam jego samego i normalnie go zatłukę, a jak mam isc na testy, boe jak ja się czuję, ja facet, siedze i płaczę, ale mam teraz psychę zrytą, chyba się zabije

Gość fajfus gejus trzeci
Do tego z pępka wypływa mi seledynowy jad i tracę kontakt ze światem:O

Gość dolomitka_xx
a moze tylko lizałeś mu odbyt? to po prostu zapomnij o tym i żyj dalej, pedały utrzymują tam sporą higienę

Gość fajfus gejus trzeci
tak kurwa zapomnij, jak moge zapomnieć, przecież mozliwe, ze mnie zgwałcił, myślisz, ze tylko kobiety mogą mieć traumę ?! moj błąd, wiedziałem , że jest pedałem i nie chcialem, zeby myślał, że mam uprzedzenia i traktowałem go na równi, zapraszałem na imprezy, nawet wybroniłem go parę razy jak inni go wyzywali a ten chujek tak nie wykorzystał, przecież wiedzia, że jestem hetero, ptfu, rzygac mi się chce!

Gość fajfus gejus trzeci
W wolnych chwilach wbijam w mój zakuty łeb gumowe gwoździe rozkoszując się cudownym aromatem dopiero co postawionego stolca,co pozwala mi przejść na IV poziom astralny:classic_cool:

Cóż, mógł źle zrozumiec Twoją tolerancję, ale jeśli byliście na kumpelskich stosunkach zapytaj jego, powiedz mu jak się czujesz i że postąpił nie fair i że Cie wykorzystał. I zapytaj, bez nerwów ale, CO ROBILIŚCIE ? Jak gonajpierw zabijesz, a potem zapytasz, to nic nowego się nie dowiesz ...:/

wyluzuj facet - było mineło, czemu masz go prac? przeciez siła cie nie zaciągnał! jakbys nie chciał to bys nie poszedł. aze byłes pijany to juz twoja wina, wiec weź sie w garść, pogadaj z nim i niech on ci powie co mu zarobiłes. ps. jakby cie zerżnął w tyłeczek to na pewno bys to odczuł na drugi dzień jak nigdy sie nie bawiłes w tej sposób:D

Gość Zebobia nie chce mi się hasła
Aj niekoniecznie po pierwszym razie odczuje skutki

Gość nieprawda
bolałby cię tyłek. Widać Zenobia ma wyćwiczony:-p

Gość Zenobia
Nieprawda :-P Jednych boli innych nie, za pierwszym razem tez był wyćwiczony ?

Gość a12346
ale kanał

Gość Ania 255
no własnie ale buzia cię bolała czy nie

Gość CARVERA
Najważniejsze że nie będziesz w ciąży