Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 12lat

dziewczyny co mi doradzacie podpaski czy tampony

Polecane posty

Gość mam 12lat

Gość mam 12lat
ja doradziłam bym ci podpaski bella 3 krople ,a podpaski allwajs są z siateczka nie miłe

Gość wazki ltają...
tampony trzeba wymieniać bardzo czesto!!!!!!!!!!!

Gość agus_18
nie rozumiem co ma znaczyc sformuowanie- bardzo czesto.tampony sie zmienia co 4-6 godzin.podczas okresu z tamponami mozesz robic praktycznie to , jakbys nie miala okresu.

Gość mam 12lat
czy to znaczy ze w tamponie moge sie kochac ze swoim chlopcem?

Najlepsze są tampony, nie krępują Ci gdy masz okres, możesz robić wszystko na co masz ochote :)

Gość preferencje jedno a rzeczywist
w tym wieku? stanowczo tylko podpadski ja tam lubie cienkie ze skzydelkami i tez zapominam ze mam okres :)

Gość uzywanie stale
tamponow nie jest wskazane , one wyjalawiaja. a tobie w tak mlodym wieku zdecydowanie polecam podpaski.

Gość prowokacja - oczywiscie

Co wy za głupoty opowiadacie o tamponach :( Sorry ale nie sądze żeby tampony szkodziły jeśli odpowiednio często je zmieniasz.

Gość mam 12lat
jakie są najlepsze podpaski zapachowe

Gość wszystko zalezy od facetA
PO co ci podpski zapachowe? Jak dla mnie najlepsze always cienie bo wogole ich nie czujesz maja swietne skrzydelka bielizna sie nie brudzi... ALWAYS ULTRA NORMAL PLUS kupuje w duo paku:)

Gość mam 12lat
Prosze o pomoc !!! Ja nosze podpaski bella różowe normal i czuje się wnich jak w pieluszcze dla bobasów ale mam mocne krwawienie i musze grube nosić podpaski . Jakie są podpaski dobre na mocny okres i ,żęby były nie wyczuwalne!!!!!!!!!!!!!!!!!

e te podaski to najgorsze co moze byc ]i gowno prawda ze grube lepsze na porzadny okresik na prawde kup te co mowilam bedziesz zachwycona :) i sa o wiel wiele bardziej chlonne niz ta bella nromal i wogole mi bielizbny nie brudza a z ta bella masakra tez na poczatku takie nosilam hoorrror na wf bylam pewna ze to widac albo ze przecknie...

Gość daqj spokój już
500 razy zakładasz ten sam topic odwal się już od tego okresu, przecież już dotałaś wyczerpujące odpowiedzi.....

Gość mam 12lat
a czy te alwajsy są z siateczką bo ja nie lubie podpasek z siateczką a ile one kosztuj ile sztuk ichjest

do siateczki da sie przyzwyczaic :) a jest super jak sie ma obfite okresy... za podwojne opakowanie roznie kolo 7 czasami 9 zl

Gość ehhhhhh
..chyba od drugiego krwawnienia używam tamponó (wypróbowałam wiele i jednak ob są najlepsze) niegdy nie miałam żadnych problemów zdrowotncyh z tego powodu. trzeba tylko pamiętać o higienie i zmienianiu co 4-6 godzin; a działam już tak ..oooo...15 lat. Wiek nie robi tu różnicy (ja miałam chyba 13 lat). tampony są ok..szczególnie latem sobie niewyobrazam uzywać podpasek.

Gość mimi14
co do belli to się zbodzę nie da się ich używać. Ja wogóle nie mam zaufania do podpasek...trzy razy miałam plamy na spodniach z tylu. (od siedzenia), a te mity o tamponach to są zwykłe bzdety!!!!!!!!tampony to jalepsza ochrona i żałuje że nie miałam ich od początku!!!!!!!!!!!!

Gość agus_18
mimi , to samo mialam z tym ze z always-ami. ale tamponow z belli uzywam

Gość mimi14
a ja już sie przyzwyczaiłam do o.b. i za nic bym ich nie zmieniła. ale zostało mi kilka podpasek z belli więc je musze wykorzystać no bo przecież ich nie wyrzuce. a swoją drogą to ciekawe bo o tamponach z belli jeszcze nie słyszałam...

Gość Zolindaaa
osobiście używa od zawsze tamponów nigdy nie narzekałam, sa cudowne polecam, lecz kazdy inny moze miec inne odczucia...

Gość mimi14
Zolindaaa zgadzam sie z tobą w 100% nie wiem jak mozna nie lubic tamponików...

Gość mam12lat
tylko jest jeden dlamnie problem nie umiem zakładac tamponów > Bo jak je się zakłada to boli , trzeba głeboko wepchnoć a możę stawiac też opur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mimi10001
ale nie mozesz wkladac prosto tylko pod pewnym katem!!!