Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrunia...//19

jaka gwarancja ze jest się w ciązy mając 3 razy okres ?

Polecane posty

Gość sandrunia...//19

witam, w maju miałam pewną przygode z chłopakiem ale nie doslzo do stosunku tylko on dotknal mnie reka tam (ale raczej nie w okolice wejscia do pochwy) od tego czasu miałam regularnie 3 okresy tylko troche krótsze i ciut skąpsze, piersi mnie nie bolą, nie mam zadnych zachcianek, jem tak jak jadłam, nic nie przytyłam, jajniki mnie nie bolą więc raczej nie jestem w ciązy, ale od paru dni cos się dziwnie czuje odkad wrocilam od rodziny czuje ciutke osłabienie, bolą mnie plecy, czasem lelkko głowa, czuję taki jakby napompowany żołądek.. ale zdarzylo mi się tez kichac. sama nie wiem- miala ktoras z was tak ? ja mysle ze moja fantazja juz zaczyna mi platac figle.. mam nadzieje ze nastepny okres bedzie bardziej obfity i bede czula sie fajnie :)

Gość TO NAPEWNO PRZEZ TE UPALY

Gość ehhhhhh
gwarancją jest na pewno to, że troche ci za mocno słoneczko przygrzało.

Gość sandrunia.../19
dalej czuje takie dziwne uczucie w brzuchu ale to chyba ma związek z gazami, tak myślę, to osłabienie mi jakby przeszło ale peirsi mam ciut większe od przedwczoraj i sutki bolą przy dotknięciu- czy mam sie czym martwic proszę o normalne odp. :(

Gość Etlesse
Przed każdym okresem piersi bolą i są powiększone, a na okres i jego długość ma wpływ też klimat , poza tym boli brzuch i jest trochę wzdęty ....

Gość Etlesse
A tak na marginesie ,jeszcze przez dotyk nikt w ciążę nie zaszedł ,

Gość S. Z.
sandrunia...//19 NA PEWNO JESTES W CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!! I PRZY TAKICH OBJAWACH BEDA TROJACZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SSSSSSSSSYLWIA
moja kolezanka tak miała, podobno kila okresw moze się powtorzyć radziła bym iść do ginekologa, jak mowiłam koolezanka tak miała a teraz ma synka :/

jak to przez dotyk sie nie zachodzi?? przeciez nawet pocalunek z jezyczkiem prowadzi do ciazy

Gość sandrunia... /19
nie wiem czemu wszyscy sobie zarty robicie ciagle :( jak ktos uwaza ten temat ze denny to niech tu nie wchodzi... :(

Gość thfdhfdh
przed kazdym okresem bolą mnie piersi i sie powiekszają przed kazdym okresem czuje sie jak balon - nadęta i przed kazdym sie źle czuje

a lekarza wy nie macie? aptek i testów? a przede wszystkim zdrowego rozsądku? Niepokalane poczęcie zdarzyło się tylko raz! I to 2000 lat temu:P

Gość pechowa_szczęsciara
Ja tez nie uprawiałam seksu a okresu nie mam i piersi mnie bolą na dole :/ A nigdy nie bolaly albo specjalnie teraz je dotykam bo wczesniej nie sprawdzalam czy bolą ;P

Gość inna ciekawa
mnie bolą sutki juz 3 dzien jak dotykam-czy to normalne ? ile was przecietnie bolą ? 1,2, 3 dni- a moze dluzej ?

Gość sandrunia...19
chyba za bardzo sie boje.... :( chociaz wiem ze teoretycznie mozna tak zajsc tzn. wsadzajac palca na ktorym bylo nasienie, ale mi on go nawet nie wlozyl... i w sumie przez 2 miesiace zero objawów, teraz jakos 3 tyg. temu byl okres ale od paru dni jestem rozdęta jakas, sutki mnie bolą którys dzien jak dotykam.. mzoe to faktycznie jakas owulacja pzresunięta alebo wczesniej mi przyjdzie okres... sama nie wiem. :( nic nie przytylam , brzuch jak mnie boli to raczje pod zebrami gdzies nad pepkiem nie tam na dole, zero zachcianek itp. ech... chyba sama sie nakrecam teraz to i tak nie bardzo mam jak zrobic ten test bo jade z rodzinka nad morze.. dziekuje tym ktorzy potraktowali ten temat poważnie :*

Gość buuuuuhahaha
takiego tematu nie da sie potraktowac powaznie !!!! glupia jestes niesamowicie i szukasz klopotow..... dziewica orleanska sie znalazla, nie doroslas jeszcze do seksu, dziecko wracaj w pieluszki !! haha haha haha

Och,co za babsztyle okrutne,a dam sobie rączki uciąć że każda jeszcze niedawno zadawała tego typu pytania:) Temat jest bardzo poważny nie ze względu że dziewczyna martwi się że zajdzie przez dotyk,ale dodam że się to może zdarzyć,małe szanse ale jednak,powaga tkwi w tym,że przypadki miesiaczki nawet w 3 miesiacu ciąży zdarzają się,przykład,kuzynka mojego robaczka,dokłądnie ja wypytywałam,jak zerszta kilka innych dziewczyn po ciąży,jakie miału objawy i jak przebiegała ciąża,opowiedziała,że do 3 miesięcy miała normalny okres i żadnych objawów typowych,dopiero po 3 miesiacach nie dostała okresu i zaczeła się martwić,test i oto teraz biega z nami najśliczniejsza dziewczynka jaką widziałam:) Natura jest skubaniutka,lubi się nami bawić,stworzyła nas jako egzemplarze bardzo nieuporządkowane,tutakj okres a i tak ciąża,tutaj niby dnie nie płodne a i tak dzidzia,bo była 2 owulacja itp. Jedynie z głowa przymowane tabletki robią porządek z naszymi cyklami:) chociaz tez nie doko ńca,jak sa za słabe to od nowa cykl szaleje;P także to jest całkiem dobry temat do dyskusji:)

Zgadza się, ja wiele razy czytałem o tym, że nawet będąc w ciąży kobieta może mieć okres (do 3 miesiąca). Więc te panikujące dziewczyny, wyczekujące na okres po jakimś \"wypadku\" podczas seksu, też może niepotrzebnie się potem cieszą, że okres dostały, więc nie są w ciąży? :P