Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rolings

Mam problem z tym, że...

Polecane posty

Gość Rolings

Mam problem z tym, że nie moge sie wysłowic i brak mi w danych sytuacjach odpowiednich słów? Moja elokwencja jest na bardzo niskim poziomie. Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna przez telefon a ja sie boje że ze stresu spale wszystko. Jka poprawić swój zasób słów i ładnie się wypowiadać he?????:/

Gość dupa ryża
czytaj ksiazki :)

Gość arctica
Polecam książki. Czytanie. Nic tak nie zbogaca naszego słownictwa jak czytanie...

Gość Rolings
A jakie ksiązki na przyklad?/ Sa teraz na topie:)

Gość ewentualnie możesz poprosić
kogoś BYSTREGO, by za Ciebie gadał, gorzej jednak, gdyby potem z konfrontacji to wyszło, ale może spróbuj...

Gość Rolings
A może znacie jakąś metode na to zeby sie nie stresować i nie dołowac w życiu ? Walcie tytułami jakis książek to poczytam:)

Gość Marysia II
To zalezy jakie ksiazki lubisz bo praktycznie to mozesz czytac wszystko.Wybierz sie do biblioteki i poszukaj.Na poczatek moze Nora Roberts,sensacja i romans w jednym.

A do tej pory nie miałaś ksiązki w ręku? Nawet Harlequina? No to na edukację przed rozmową za póżno. Jeżeli ktoś chce zacząć czytać w tym wieku... Zaczyna się od \"poczytaj mi, mamo\". Strasznych rzeczy człowiek się tu dowiaduje

kasiazki, ksiazki i jeszcze raz ksiazki jeli swoja edukacje literacka zaczynasz dopiero w doroslym zyciu to na poczatku poczytaj sobie jakies Browny i inne w tym stylu, bo to latwo polknac. potem siegnij do Case, a dopiero potem rzucaj sie na Stona itp.